5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim

Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis

Kepazeler..O yazışmaları ve resimleri kaydedip saklayın..Dava açıp süründürün sonra.

Ayrıca "bebeğinden nasıl soğuyorsun, sen nasıl anne olacaksın" diyenler sizleri inanın anlayamıyorum..Kadın hamile, zaten hormonları yüzünden duygusal ve hassas, bir de kocası olacak pisliğin rezilliğini öğrenmiş..Nasıl bir psikolojide olmasını bekliyorsunuz? Biraz daha anlayış ve empati. Şu an sağlıklı düşünmesini ve konuşmasını beklemeyin.

Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum
Cocuga sarilamiyorum ne ya daha hamileyim diyosun neye sarilacan

Ne kadar oldu evleneli? Kaçarak evlenmiş olmanız başınıza gelen her şeyi de susup kabullenmenizi gerektirmiyor sonuçta.

Ilk hamileliliğin ve henüz anne olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun,onun için sevemem zannediyorsun.
Ben bebeğim doğduktan 1 hafta sonra anlamıştım onun benim için kıymetini,sende anlarsın merak etme.
Aldatılma konusuna gelince şuanda bu adamdan boşanabilecek gibi değilsin,enazından ben yorumlarından bunu anladım.O yüzden yüzleşmeni tavsiye etmem.Bildiğini ama boşanamadığını görürse iyice arsızlaşır.

O bebeği yüksek ihtimalle o adamın bebeği diye istemiyordur..
Birde hamilelik duygusallığı olurmuş..
Bu arada ALLAH yardımcın olsun konu sahibi

Biz evlenirken ikimizinde ailesi evlenmemize karsi ciktilar esim de ben de birbirimizi seviyoruz herseye ragmen evleniyoruz dedik simdi goruyorum ki buyukler hakliymis evleneli haftaya 3 yil olacak evlenirken ben herseye raziyim diyen adam bugun beni aldatiyo
Ayrica beni anlamayanlar bi de kendinizi benim yerime koyun bugun bosansam gidecek hic bi yerim yok anneme babama karsi cikarak evlendim onlarin yanina gidemem baska kimsem de yok hamile oldugum icin su an calisamiyorum bu evde butun gun oturup evde temizlik yapiyorum aksam olsun da esim eve gelsin diye bekliyodum simdi onu da istemiyorum butun gun evde tek basimayim kimseyle gorusmuyorum konusmuyorum cocuk dogdugunda babasi yanimizda olacak ama onu tek basima buyutucem ben hicbiseyi bu sekilde dusunmemistim

Biz evlenirken ikimizinde ailesi evlenmemize karsi ciktilar esim de ben de birbirimizi seviyoruz herseye ragmen evleniyoruz dedik simdi goruyorum ki buyukler hakliymis evleneli haftaya 3 yil olacak evlenirken ben herseye raziyim diyen adam bugun beni aldatiyo
Ayrica beni anlamayanlar bi de kendinizi benim yerime koyun bugun bosansam gidecek hic bi yerim yok anneme babama karsi cikarak evlendim onlarin yanina gidemem baska kimsem de yok hamile oldugum icin su an calisamiyorum bu evde butun gun oturup evde temizlik yapiyorum aksam olsun da esim eve gelsin diye bekliyodum simdi onu da istemiyorum butun gun evde tek basimayim kimseyle gorusmuyorum konusmuyorum cocuk dogdugunda babasi yanimizda olacak ama onu tek basima buyutucem ben hicbiseyi bu sekilde dusunmemistim

Ailenizin yanına neden gidemeyesiniz? Onlar sizin aileniz. Evet belki biz demiştik diyecekler, evet belki biraz laf sokabilirler ama şu anki hayatınıza katlanmak mı ailenizin kendi canlarınızın bir iki lafına katlanmak mı?

Söylediğinde de okadar çok inkar edip döven insan varki ben korkuyorum söyle desem adam gelip hamile hamile dövermi nasıl biriyle yaşıyor kestiremediğim için bence buna kendisi karar versin
Ama bilmediğini sanıncada devam edecek gerçi bile bile yapanlarda var ama. Çok zor bir durum Allah kimselere gostermesin

Sen beğen diye yazmıyorum zaten :KK24: herkesin kendi görüşü. hamile diye düşüncenin kötülüğünü savunacak değilim.
Burada insanlar hassas anlarında yazıyorlar.
Belli ki hamilelik psikolojisinden bihabersiniz. Hiçbir şey olmasa bile buhranlar içinde olabiliyor insan. Üstelik burada aldatılma var. Zehrinizi kustuğunuzda iyice dibe vurursa mutlu mu olacaksınız?
O çok düşündüğünüz bebek için yapıcı olun bari biraz, ayıptır.

Ailenizin yanına neden gidemeyesiniz? Onlar sizin aileniz. Evet belki biz demiştik diyecekler, evet belki biraz laf sokabilirler ama şu anki hayatınıza katlanmak mı ailenizin kendi canlarınızın bir iki lafına katlanmak mı?
Evlenmeden once annemle cok tartistik eger evlenip gidersen sonra da onun cocuguyla geri donersen kabul etmem dedi ben de geri donmem zaten dedim

Burada insanlar hassas anlarında yazıyorlar.
Belli ki hamilelik psikolojisinden bihabersiniz. Hiçbir şey olmasa bile buhranlar için de olabiliyor insan. Üstelik burada aldatılma var. Zehrinizi kustuğunuzda iyice dibe vurursa mutlu mu olacaksınız?
O çok düşündüğünüz bebek için yapıcı olun bari biraz, ayıptır.

Zehir kusmak falan ne saçmalıyosunuz. Ben hoşuma gitmeyen durumu yazdım. Olurda belki bebeğine haksızlık yaptığını anlar diye. Güzel bişey yok ortada yapıcı olunacak. haklısınız bebeğinizi sevmemekte diyemiycem.

Zehir kusmak falan ne saçmalıyosunuz. Ben hoşuma gitmeyen durumu yazdım. Olurda belki bebeğine haksızlık yaptığını anlar diye. Güzel bişey yok ortada yapıcı olunacak. haklısınız bebeğinizi sevmemekte diyemiycem.
Lakin söylemek var söylemek var.
Hiçbirimiz bebeğini sevme demedik.

Lakin söylemek var söylemek var.
Hiçbirimiz bebeğini sevme demedik.

Olabilir ama ben çevremde bebek isteyipte olmayanları gördüğüm için bu duruma üzüldüm ve sinirlendim aynı korkuyu yaşayan biri olarak. Siz bayanın hamilelik psikolojisini düşünebilirsiniz ama bende kendi psikolojime göre yanıt verdim.

Söylediğinde de okadar çok inkar edip döven insan varki ben korkuyorum söyle desem adam gelip hamile hamile dövermi nasıl biriyle yaşıyor kestiremediğim için bence buna kendisi karar versin
Bi de boyle bi ihtimal var konustugumda ne yapacagini kestiremiyorum sagi solu belli olmuyo bi anda sinirlenip doverse diye de korkuyorum o yuzden konusayom mi konusmayayim mi diye tedirginim

Olabilir ama ben çevremde bebek isteyipte olmayanları gördüğüm için bu duruma üzüldüm ve sinirlendim aynı korkuyu yaşayan biri olarak. Siz bayanın hamilelik psikolojisini düşünebilirsiniz ama bende kendi psikolojime göre yanıt verdim.
Neyse benim yoğurdum ekşi olsun, iyi bir akşam dilerim.

Evlenmeden once annemle cok tartistik eger evlenip gidersen sonra da onun cocuguyla geri donersen kabul etmem dedi ben de geri donmem zaten dedim

Dediğim gibi farketmez. Tükürdüğünü yalayıp baba ocağına mı dönmek mantıklı sizce yoksa sizi aldatan bir adama mecburiyetten katlanmak mı? Eğer bir duruma katlanacaksanız bu ailenizin yanındaki durum olmalı bence.

X