5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim

Karnindaki çocuktan soğumak nasil oluyor ya, tamam cok kotu bisey yasamissiniz ama ben karninizdaki melege cok üzüldüm,

Sorumsuz kendini bilmez firsatini bulunca karisini aldatan baba, kocasinin yedigi haltlar yuzunden cocugundan soguyan anne.....

Lutfen boyle yapmayın bebeginize tutunun yorumumu sizi kirmak icin yazmiyorum, lütfen toparlanin bir an önce, esiniz bide gitmis cinsel icerikli chat yapmis resimlesmisler cok tiksindirici bisey,

Yüzlesmeyi düşünüyor musunuz esinizle?
Bilmiyorum kendimi konusamayacak kadar yorgun hissediyorum ama yuzlesmem gerekiyo mutlaka bu sekilde yurumez bu iliski

Şu bir kaç ay cinsellik yaşayamayınca sapıtıp aldatan erkeklerden nefret ediyorum. Demek ki karısı hastalansa Allah korusun hemen gözünü dışarı çevirecek. Yazık ya napsın şimdi bu kızcağız. Allah yardımcın olsun canım

Aslında çok var biliyormusun hamilelik döneminde aldatılan kadın. ama bilmiyorlar işte. duramıyorlar sanki bir kaç ay

Yaşın 21 ve gençsin ayakları üstünde kesinlikle durabilirsin .. tabi bu sana bağlı böyle bir durumu ne derece sindirebilirsin unutabilirmisin naparsın bilmiyorum ama istersen herşeyi başarabilirsin .

Allah yardımcın olsun canım
Bebeğinin gunahı yol inşallah sana sans ve bereket getirsin.eşinide Allaha havale et ama gorduklerini soyle bildiğini bilsin

bebeğiniz ne yaptıda ondan soğuyabiliyosunuz. Yazık sizin gibiler anne oluyor. Allah gerçekten hakedene bebek verir inş.
Ağır olmadı mı biraz? Zaten muhtemelen hormon bombardımanı altında ve yaşadığı üzüntünün travmasını yaşıyor. Bir de anneliği hak edip etmediğine karar verin tam olsun.

Konu sahibi elbette bebeğinizden soğumadınız, o sizin parçanız. Bunu düşünüp yıpratmayın kendinizi.
Önce biraz sakinleşin, gerekirse birkaç gün kafanızı dinleyin. Bu süreçte destek almanızı da öneririm.

Aslında çok var biliyormusun hamilelik döneminde aldatılan kadın. ama bilmiyorlar işte. duramıyorlar sanki bir kaç ay
Beyin yok onların kafasının içinde. Başka bir yerleriyle düşünüyorlar. Çok kızıyorum ya Allah ıslah etsin.

Allah yardımcın olsun canım
Bebeğinin gunahı yol inşallah sana sans ve bereket getirsin.eşinide Allaha havale et ama gorduklerini soyle bildiğini bilsin

Söylediğinde de okadar çok inkar edip döven insan varki ben korkuyorum söyle desem adam gelip hamile hamile dövermi nasıl biriyle yaşıyor kestiremediğim için bence buna kendisi karar versin

Allah yardimciniz olsun çok uzucu. Ama bebeginizden sogumayin o sizin bebeginiz size bagli kocanizin yaptigi ile yargilamayin onu. Üstelik ayni kaderi paylasiyorsunuz esiniz bu serefsizligi ile hem sizi hem bebeginizi aldatti bu yüzden ona daha çok sarilin. Ve bence o uckurunun esiri olmuş pislik adamdan da bosanin. Bunu bir kere yaptiysa mutlaka devami gelecektir.

5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim hamile oldugum icin cok sik iliskiye giremiyorum ama sirf bu yuzden beni aldatabilecegi hic aklima gelmedi son zamanlarda hic konusmuyodu ben konusmaya calistigimda da kavga cikarip bagiriyodu hamile oldugumu ogrendigimizden beri hic heyecanlanip heveslenip bisey yaptigini gormedim artik cocuga karsi da sogudum istemiyorum
Ne yapmam lazim nasil davramam lazim bilmiyorum
Evet kötü şeyler yasamıssınız ama o masumun günahı ne ne demek istemiyorum hisseder o sıkı sıkı sarıl yavruna iyi düşünün Allah yardımcınız olsun

Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum

Sen sarılma babası olacak insan sarılmasın eee ne olack senin meleğinin sonu hiç mi sevilmesin bu dünyada kimsesizler gibi bırakma çocuğunu sakın onun ne günahı var o mu istedi beni dünyaya getirin diye sevilmeyeceğini bilse asla istemezdi .. babasının suçunu bebeğine yükleme yapma ettme sevginden mahrum etme bunu söylüyorum sana bebeğine yazık

Soguman gereken biri varsa oda Esin , Masum bebekten neden soguyorsunnki ..

Esinle yüzlesmelisin , yoksa kafanda daha fazlasini kurup daha kötü olursun kendin icin vur yuzune gorduklerini ..

X