- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi derya_usma
allah yardimcin olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kendimi konusamayacak kadar yorgun hissediyorum ama yuzlesmem gerekiyo mutlaka bu sekilde yurumez bu iliskiKarnindaki çocuktan soğumak nasil oluyor ya, tamam cok kotu bisey yasamissiniz ama ben karninizdaki melege cok üzüldüm,
Sorumsuz kendini bilmez firsatini bulunca karisini aldatan baba, kocasinin yedigi haltlar yuzunden cocugundan soguyan anne.....
Lutfen boyle yapmayın bebeginize tutunun yorumumu sizi kirmak icin yazmiyorum, lütfen toparlanin bir an önce, esiniz bide gitmis cinsel icerikli chat yapmis resimlesmisler cok tiksindirici bisey,
Yüzlesmeyi düşünüyor musunuz esinizle?
Şu bir kaç ay cinsellik yaşayamayınca sapıtıp aldatan erkeklerden nefret ediyorum. Demek ki karısı hastalansa Allah korusun hemen gözünü dışarı çevirecek. Yazık ya napsın şimdi bu kızcağız. Allah yardımcın olsun canım
Ağır olmadı mı biraz? Zaten muhtemelen hormon bombardımanı altında ve yaşadığı üzüntünün travmasını yaşıyor. Bir de anneliği hak edip etmediğine karar verin tam olsun.bebeğiniz ne yaptıda ondan soğuyabiliyosunuz. Yazık sizin gibiler anne oluyor. Allah gerçekten hakedene bebek verir inş.
Beyin yok onların kafasının içinde. Başka bir yerleriyle düşünüyorlar. Çok kızıyorum ya Allah ıslah etsin.Aslında çok var biliyormusun hamilelik döneminde aldatılan kadın. ama bilmiyorlar işte. duramıyorlar sanki bir kaç ay
Allah yardımcın olsun canım
Bebeğinin gunahı yol inşallah sana sans ve bereket getirsin.eşinide Allaha havale et ama gorduklerini soyle bildiğini bilsin
Eger affedeceksen konusma dile getirme. Hem biliyorum hem affediyorum dersen artik arsizlasir devamli aldatir seniBilmiyorum kendimi konusamayacak kadar yorgun hissediyorum ama yuzlesmem gerekiyo mutlaka bu sekilde yurumez bu iliski
Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorumNeden eş değilde soğuduğunuz kişi bebek? Bu nasıl mantık
Evet kötü şeyler yasamıssınız ama o masumun günahı ne ne demek istemiyorum hisseder o sıkı sıkı sarıl yavruna iyi düşünün Allah yardımcınız olsun5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim hamile oldugum icin cok sik iliskiye giremiyorum ama sirf bu yuzden beni aldatabilecegi hic aklima gelmedi son zamanlarda hic konusmuyodu ben konusmaya calistigimda da kavga cikarip bagiriyodu hamile oldugumu ogrendigimizden beri hic heyecanlanip heveslenip bisey yaptigini gormedim artik cocuga karsi da sogudum istemiyorum
Ne yapmam lazim nasil davramam lazim bilmiyorum
Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum
bebeğiniz ne yaptıda ondan soğuyabiliyosunuz. Yazık sizin gibiler anne oluyor. Allah gerçekten hakedene bebek verir inş.