4000 liralık mont

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar neden böyle beni denedi ki cimri biri olup olmadığımı mı test etmek istedi cimri değilim ama gerçekten çok zorlanırdım
Deneme mi? alabileceginiz bir şeymiş. o kadar ısrarla sormussunuz söylemiş. Espri yazmış bir de espri olsa alamayacağınız kadar uçuk bir şey soylerdi. Sizinle dalga geçmiş alsanız da almasaniz da arkanızdan gulecek

Siz neden yalvariyorsunuz ki alayim söyle ne istiyorsun diye.
Illa icinizden geldiyse kendi keyfinize, butcenize gore bir şey alip verseydiniz, hediye boyle bir seydir. Adamin ihtiyacini karsilayacak durumu yokta sosyal yarddim yapar gibi tutturmussunuz ihtiyacini soyle.
O da atmiş mont

Anliyorum işine yarasin istemissiniz de yani bu israrin sonu boyle sacma yere cikarmiş zaten.
Sakin almayin bu arada.

Mont diyince pahalı gibi ama bir ayakkabı istese 4 bin çok gelmeyecekti bana.
Bilemedim ürüne göre pahalı bence hsjdh
Ayrıca sizi siz cimrimisiniz diye deneniyor. Tutturursa aldıracak işte

Sen kasinmissin biraz. İlla istediğin bir şey var mı diye sorulur mu ? Ha ayrıca 4000 iyi bir mont fiyatı o civarda malesef. Kendi alirmiydi diye bir düşün bence ?

Kendisi hep bu fiyat segmetinde mi giyiniyor? Yani kendi parasıyla aldıkları da mı bu denli pahalı?

Bütçenize göre kafanızda bir şey belirlemişsiniz zaten. Az da sayılmaz belirlediğiniz rakam. Ayrıca mont da çirkin. Siz daha güzel bişey seçersiniz.
Gerçekten ya hadi diyelim ki parayı gözden çıkardı olsun alırım dedi ama o monta o kadar para verilmez benim içim giderdi şahsen

Yani bilemedim .
Sen kendin tutturmussun link at diye. insan sevgilisine içinden gelen şeyi alır , yapar vs . Zaten hediyenin güzelliği düşünülmesidir. Bence çocuk iyi yapmış:) ben olsam ben de sırf gicikligina benzer bir şey yapardım.
Ayrıca çocuk normalde ne giyer? Normalde waikikiden giyinip sana bunu attıysa sıkıntı ama normlade kendi de buralardan giyiniyorsa giyindigini atmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…