- 14 Şubat 2018
- 762
- 560
- 103
- 28
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ben de kıyafet düşündüm ama en fazla 2000 liralıkSiz ne almayı düşünmüştünüz?
Bmw 320ied 40. Yıl özel paketi atsaydı ne yapabilirdi kiDua et araba linki falan atmamis
Benim sevgilim de oğlak. :) Ama hiç para yeme peşinde olmadı.Terazi değil oğlak
Deneme mi? alabileceginiz bir şeymiş. o kadar ısrarla sormussunuz söylemiş. Espri yazmış bir de espri olsa alamayacağınız kadar uçuk bir şey soylerdi. Sizinle dalga geçmiş alsanız da almasaniz da arkanızdan gulecekKızlar neden böyle beni denedi ki cimri biri olup olmadığımı mı test etmek istedicimri değilim ama gerçekten çok zorlanırdım
Bin liralık.Siz ne almayı düşünmüştünüz?
Ne diye soruyorsunuz ki keşke direkt alsaydınız. Bence denemiyor sizi, direkt söğüşleme amacında.Ben de kıyafet düşündüm ama en fazla 2000 liralık
Yok önemli değilAy pardon znndnjd evet evet öyle işte kalite ve lüksü severler
Bütçenize göre kafanızda bir şey belirlemişsiniz zaten. Az da sayılmaz belirlediğiniz rakam. Ayrıca mont da çirkin. Siz daha güzel bişey seçersiniz.Ben de kıyafet düşündüm ama en fazla 2000 liralık
Ben de kıyafet düşündüm ama en fazla 2000 liralık
Sen kasinmissin biraz. İlla istediğin bir şey var mı diye sorulur mu ? Ha ayrıca 4000 iyi bir mont fiyatı o civarda malesef. Kendi alirmiydi diye bir düşün bence ?Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Kendisi hep bu fiyat segmetinde mi giyiniyor? Yani kendi parasıyla aldıkları da mı bu denli pahalı?Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Gerçekten ya hadi diyelim ki parayı gözden çıkardı olsun alırım dedi ama o monta o kadar para verilmez benim içim giderdi şahsenBütçenize göre kafanızda bir şey belirlemişsiniz zaten. Az da sayılmaz belirlediğiniz rakam. Ayrıca mont da çirkin. Siz daha güzel bişey seçersiniz.
Çok önemli bir kriter bu da.Kendisi hep bu fiyat segmetinde mi giyiniyor? Yani kendi parasıyla aldıkları da mı bu denli pahalı?
Yani az ama kaliteli giyinir aşırı lüks değilÇok önemli bir kriter bu da.
Valla artık alacaksın mecburŞimdi de böyle yazmış kızlar niye beni böyle deniyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?