- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
neden bu emojiyi kullanarak yazıyorsunuz ki. Tam şey demek emrin olur paşam yeter ki sana yaranayım, yeter ki şirin görüneyim. Siz bu şekil yazarsanız daha çook istek linki atarlar size
Denememiş ki kuzum belki ayrıl diye yapmıştır bu kadar saf düşünme erkekler saf değilNeden böyle beni denedi acaba
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Denemedi yaw.Velev ki denedi bu deneme ancak sizi donunuza kadar soyup soyamayacgnin denemesidir.Kızlar neden böyle beni denedi ki cimri biri olup olmadığımı mı test etmek istedicimri değilim ama gerçekten çok zorlanırdım
Kahkahalarla gülüyorum4 Bin liraya tüm aileye mont alma fikrim
JsjsnsnDenememiş ki kuzum belki ayrıl diye yapmıştır bu kadar saf düşünme erkekler saf değil
Birincisi ne kadarlık sevgilisiniz ?Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Burç tahmini isabetliNe zamandır birliktesinjz? Terazi burcu mu
Valla hiç gideri yok.4 bin değil 400 vermem ben şahsen.
Terazi erkekleri yer ya öyle bi sömürücü halleri var.Burç tahmini isabetli
Kaç yaşındasınız, ne kadar zamandır berabersiniz, o da size böyle hediyeler alıyor mu? Bence bütün bunlara göre değişir alınız ya da alınmaz diyemem kendi adıma
Terazi değil oğlakTerazi erkekleri yer ya öyle bi sömürücü halleri var.
Siz ne almayı düşünmüştünüz?Kızlar neden böyle beni denedi ki cimri biri olup olmadığımı mı test etmek istedicimri değilim ama gerçekten çok zorlanırdım
Yemelerini bilmiyorum da ben de terazi burcuyum ve malesef marka, pahalı şeyleri severim. Maddi duruma göre elbette alabileceğim en güzelini almaya çalışırım. O yüzden dedim.Terazi erkekleri yer ya öyle bi sömürücü halleri var.
Yok olamaz yükseleni falandır jsjsdjTerazi değil oğlak
Ay pardon znndnjd evet evet öyle işte kalite ve lüksü severlerYemelerini bilmiyorum da ben de terazi burcuyum ve malesef marka, pahalı şeyleri severim. Maddi duruma göre elbette alabileceğim en güzelini almaya çalışırım. O yüzden dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?