• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4000 liralık mont

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
O kadarına gerek yok.Adam önce istemem ayağına yatmış sonra bu montun linkini atmış.Bir gömlek yeter.
Ama şu var o size bu tarz hediye alıyor mu öyle bir durum varsa iş değişir.

Hiç bi zaman evlilikten önce erkeğe ASLA para verilmez. Gücünün çok üstünde hediye alınmaz. Bırak o sana yapsın. Yersen diye mesaj atmış işte. Ona para harcayacağına altın biriktir, evlenirken çeyiz parası olur
O zaman erkeklerde böyle düşünebilir.Evlilikten önce kadına bu yapılmaz diyebilir.

Hiç bi zaman evlilikten önce erkeğe ASLA para verilmez. Gücünün çok üstünde hediye alınmaz. Bırak o sana yapsın. Yersen diye mesaj atmış işte. Ona para harcayacağına altın biriktir, evlenirken çeyiz parası olur
Ben buna katılmıyorum kız almıyorsa erkekten de beklenmemeli. Neden erkek pahalı hediyeyi evlenmeden almalı ama kız almamalı ne bekle ne de al. Bu evlilik yıldönümünde sadece erkeklerin hediyesi alması kadar saçma geliyor bana .

Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…

Arkadaslar yeni zorunlumuz hayirli olsun ahshshs.

O zaman erkeklerde böyle düşünebilir.Evlilikten önce kadına bu yapılmaz diyebilir.

Ben buna katılmıyorum kız almıyorsa erkekten de beklenmemeli. Neden erkek pahalı hediyeyi evlenmeden almalı ama kız almamalı ne bekle ne de al. Bu evlilik yıldönümünde sadece erkeklerin hediyesi alması kadar saçma geliyor bana .

Erkeğin de yapmama hakkı var tabii ki. Kimse kimseyi zorlayamaz hediye konusunda. Ama evlilikten önce para falan isteyen erkek nooo olmaz. O iş yaş oluyor genelde

Bence çocuk iyi yapmış:) ben olsam ben de sırf gicikligina benzer bir şey yapardım.

Ay Evet susmasi için şöyle bi link atayim demişte olabilir.
Taa 1 ay önceden ne istiyorsun, ihtiyacin ne diye israrla hediyeyi şova dönüştürmek bana ayip geliyor bu arada.
Biri bana "sana hediye alacagim soyle ihtiyacini" diyip dursa O nun adina utanirim ve kendim de rahatsiz olurdum ve bu şovu şoyle bir linkle.bitirmek güzel fikir. Şov diyorum da konu sahibini kotu niyetli buldugumdan degil ama boyle yapilmaz gercekten. 😀

Ay Evet susmasi için şöyle bi link atayim demişte olabilir.
Taa 1 ay önceden ne istiyorsun, ihtiyacin ne diye israrla hediyeyi şova dönüştürmek bana ayip geliyor bu arada.
Biri bana "sana hediye alacagim soyle ihtiyacini" diyip dursa O nun adina utanirim ve kendim de rahatsiz olurdum ve bu şovu şoyle bir linkle.bitirmek güzel fikir. Şov diyorum da konu sahibini kotu niyetli buldugumdan degil ama boyle yapilmaz gercekten. 😀
Evet kesinlikle kaba bir davranış
Sevgiline hediye mi aliyorsun fakir fukara mi giydiriyorsun. Artist artist sorarsa çocuk da böyle link gönderir işte :)
Bütçen de yoksa ne soruyorsun, Waikiki gomlek mi isteyecek adam

Bence ürünün fiyatından çok montun kötülüğünden atmış resmi
Aşkım cidden bunu mu istiyorsun ya azıcık kötü değil mi bu mont:KK70: diyebilirsin
Ya bir de hediye adı üstünde habersiz alınan bir şeydir, eşlerin bütçe ortak giderler çok olduğundan istediğini ihtiyacını alayım dersin ama sevgiliyken yani alma dese de gidersin küçük bir hediye alırsın içimden geldi dersin:)
Bu size bir ders olsun:)

Ne zamandır birliktesinjz? Terazi burcu mu😒
Canım doğumgünü 1 Ocak'mış nasıl terazi olabilir 😁 (evet konuyu bırakıp bunu düşündüm)

Bu arada oğlak erkekleri gerçekten lüks düşkünü ve yiyici oluyorlar. Nerden biliyorsun diye sormayın 😛 şeybende1ocaktadoğdumda kadınlarıdeğilerkekleriyiyicinokta

Canım doğumgünü 1 Ocak'mış nasıl terazi olabilir 😁 (evet konuyu bırakıp bunu düşündüm)

Bu arada oğlak erkekleri gerçekten lüks düşkünü ve yiyici oluyorlar. Nerden biliyorsun diye sormayın 😛 şeybende1ocaktadoğdumda
Aslinda yükseleni dicektim jsjsjs

Ya biri bana ne istiyorsan söyle alayım dese hoşuma gitmezdi sevgili aşamasında. Hediye alacaksan kendin seçip almalısın öncelikle. Diğer türlü sanki ihtiyaç sahibinin ihtiyacını gideriyor gibi oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back