• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4000 liralık mont

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış

Hem ısrar edip hem üzülmek bana saçma geldi yaptığınız.

Ben biri istemediği halde ısrar edip ne alayım diyorsam kesenin ağzını açmaya karar vermişimdir.

Size de ders olsun bir daha hediyeyi sormadan alırsınız ısrar etmesiniz :)

Kızlar neden böyle beni denedi ki cimri biri olup olmadığımı mı test etmek istedi 🫤cimri değilim ama gerçekten çok zorlanırdım 😞
Denemedi yaw.Velev ki denedi bu deneme ancak sizi donunuza kadar soyup soyamayacgnin denemesidir.

Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Birincisi ne kadarlık sevgilisiniz ?
İkincisi maddi durumu nasıl ?
Normalde de bu kadar Pahalı giyinir mi yoksa siz öyle sorunca fırsat kollar gibi hemen attı mı ?

Burç tahmini isabetli :KK70:
Kaç yaşındasınız, ne kadar zamandır berabersiniz, o da size böyle hediyeler alıyor mu? Bence bütün bunlara göre değişir alınız ya da alınmaz diyemem kendi adıma
Terazi erkekleri yer ya öyle bi sömürücü halleri var.

Birine hediye alacaksanız niye illa hadi ne istiyorsun diye soruyorsunuz ki. Bu hediyeden çok onun ihtiyacini gidermek olur. Anasi babası misiniz koca adamın. İhtiyaçlarini kendi alsın. İçinizden gelen bir şeyi aliverseydiniz. Fiyatina değerine bakmak onun ayıbı olurdu.

Hediye almak istiyorsanız neden öncesinden söyleyip ısrar ediyorsunuz ki?
Kafanıza ve bütçenize göre bir hediye alırdınız.
Alicam diye ısrar etmek manasız olmuş zaten.
Bu şaka da olabilirdi ama siz ciddiye alıp sonradan gelen mesajida samimi bulmadiysaniz öyle değil demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back