- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
O kadarına gerek yok.Adam önce istemem ayağına yatmış sonra bu montun linkini atmış.Bir gömlek yeter.Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
O zaman erkeklerde böyle düşünebilir.Evlilikten önce kadına bu yapılmaz diyebilir.Hiç bi zaman evlilikten önce erkeğe ASLA para verilmez. Gücünün çok üstünde hediye alınmaz. Bırak o sana yapsın. Yersen diye mesaj atmış işte. Ona para harcayacağına altın biriktir, evlenirken çeyiz parası olur
Ben buna katılmıyorum kız almıyorsa erkekten de beklenmemeli. Neden erkek pahalı hediyeyi evlenmeden almalı ama kız almamalı ne bekle ne de al. Bu evlilik yıldönümünde sadece erkeklerin hediyesi alması kadar saçma geliyor bana .Hiç bi zaman evlilikten önce erkeğe ASLA para verilmez. Gücünün çok üstünde hediye alınmaz. Bırak o sana yapsın. Yersen diye mesaj atmış işte. Ona para harcayacağına altın biriktir, evlenirken çeyiz parası olur
Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
çok ısrar ettiğiniz için iğrenç bir espri yapmış pahalı şey isteyerek. Her şekilde mal
O zaman erkeklerde böyle düşünebilir.Evlilikten önce kadına bu yapılmaz diyebilir.
Ben buna katılmıyorum kız almıyorsa erkekten de beklenmemeli. Neden erkek pahalı hediyeyi evlenmeden almalı ama kız almamalı ne bekle ne de al. Bu evlilik yıldönümünde sadece erkeklerin hediyesi alması kadar saçma geliyor bana .
Bence çocuk iyi yapmış:) ben olsam ben de sırf gicikligina benzer bir şey yapardım.
İstemem yan cebime
Michelin lastik reklamı sandımMont bu dimi? Çöp torbasına benziyor bu mont. Buna 4.599,99 TL çok yaO okyanusprensesi000
Eki Görüntüle 3349946
Yazım stili 4 bin liralık mont istemesinden de beterEspiri mi
Evet kesinlikle kaba bir davranışAy Evet susmasi için şöyle bi link atayim demişte olabilir.
Taa 1 ay önceden ne istiyorsun, ihtiyacin ne diye israrla hediyeyi şova dönüştürmek bana ayip geliyor bu arada.
Biri bana "sana hediye alacagim soyle ihtiyacini" diyip dursa O nun adina utanirim ve kendim de rahatsiz olurdum ve bu şovu şoyle bir linkle.bitirmek güzel fikir. Şov diyorum da konu sahibini kotu niyetli buldugumdan degil ama boyle yapilmaz gercekten.
Canım doğumgünü 1 Ocak'mış nasıl terazi olabilirNe zamandır birliktesinjz? Terazi burcu mu
Kaz tüyü ne ya. Kazların yolunarak yapılmadığı bir şey iste aşkım yoksa sana bütün param feda
Aslinda yükseleni dicektim jsjsjsCanım doğumgünü 1 Ocak'mış nasıl terazi olabilir(evet konuyu bırakıp bunu düşündüm)
Bu arada oğlak erkekleri gerçekten lüks düşkünü ve yiyici oluyorlar. Nerden biliyorsun diye sormayınşeybende1ocaktadoğdumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?