4000 liralık mont

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle kaba bir davranış
Sevgiline hediye mi aliyorsun fakir fukara mi giydiriyorsun. Artist artist sorarsa çocuk da böyle link gönderir işte :)
Bütçen de yoksa ne soruyorsun, Waikiki gomlek mi isteyecek adam

Hediye istemek de kötü, karşındaki bir şey almak isteyecek hadi kadın için en kötü takı falan alınır
Adam ucuz marka isteyince ezik cimri gibi görünebilirim korkusu da var ,ee bir de çalışan adam zaten normal bir şeyi canı almak isterse gider alır
Konu sahibinin ısrarı ilişkide olmayan sorunu çıkardı

Bence gayet espri yapmış, devamlı gülücük koymuş yazışmalarında.
Soruyordun bak al bunu istiyorum diye takılmış bence, böyle birşey istemeyeceği işin esprisi zaten.

Bi de taksit bitmeden ayrılırsa tam tüy dikmiş olur üstüne..

Eşim oğlak ve evet yiyici oluyorlar. Ama fırsatını verirseniz yüz vermemek gerekiyor o sebeple. Bahsi geçen sevgilinin oğlak olmasına hiç şaşırmadım ben bu çok yenmek istiyor azıcık yiyim demiş.

Yıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almaz

Anam hepiniz 2018 yılından mı yazıyorsunuz boktan montlar zaten 3-4 başlamıyor mu niye herkes cüş demiş.He sevgilisine alır veya almaz orasını bilemem ama dandik şeyler bile o fiyat artık siz zamanında mont mu stokladınız yoksa herkes çok demiş

Montu gördün mü?

Bu sene ya da geçen sene mont fiyatlarını bilmiyorum ama sadece kaz tüyü olduğu için zaten normal elyaf montlardan çok çok daha pahalıdır. Dolayısıyla evet yüksek fiyatlı bir mont

Madem fiyat bilmiyorsun nasıl pahalı dersinciler shhshs gelir diye baktım normal elyaf montlar 1.500 2 falan

pahalı hediye almak da istemek de hiç etik değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…