- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Evet kesinlikle kaba bir davranış
Sevgiline hediye mi aliyorsun fakir fukara mi giydiriyorsun. Artist artist sorarsa çocuk da böyle link gönderir işte :)
Bütçen de yoksa ne soruyorsun, Waikiki gomlek mi isteyecek adam
Bi de taksit bitmeden ayrılırsa tam tüy dikmiş olur üstüne..Almam
Adam gelirini az çok biliyordur, gelirinin üstünde bir şeyler istemesi akılsızlık
Oldu olacak Uludağa kayağa falan da götür, kürkler mücevherler de al yaşat abiyi dsjdhdhdhdhhd kıyafet isteyen erkek kadar gay bir şey yoktur şu dünyada uyanıklık yapıp montu sana yıkmaya çalışıyor haspa, ayrılırsanız ne olacak 6 ay taksit ödersin??
Eşim oğlak ve evet yiyici oluyorlar. Ama fırsatını verirseniz yüz vermemek gerekiyor o sebeple. Bahsi geçen sevgilinin oğlak olmasına hiç şaşırmadım ben bu çok yenmek istiyor azıcık yiyim demiş.Canım doğumgünü 1 Ocak'mış nasıl terazi olabilir(evet konuyu bırakıp bunu düşündüm)
Bu arada oğlak erkekleri gerçekten lüks düşkünü ve yiyici oluyorlar. Nerden biliyorsun diye sormayınşeybende1ocaktadoğdumda kadınlarıdeğilerkekleriyiyicinokta
Yıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almazMerhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Espri olsa araba falan derdi hani asla hediye etmeyeceği bir şey.. ama mont biraz yem atmak gibi olmuş bence.Bana espri yapmış gibi geldi. İllleee ısrar ediyosan al bunu diye.
güldürmediEspiri mi
Yıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almaz
Anam hepiniz 2018 yılından mı yazıyorsunuz boktan montlar zaten 3-4 başlamıyor mu niye herkes cüş demiş.He sevgilisine alır veya almaz orasını bilemem ama dandik şeyler bile o fiyat artık siz zamanında mont mu stokladınız yoksa herkes çok demiş
Neden?Yıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almaz
Anam hepiniz 2018 yılından mı yazıyorsunuz boktan montlar zaten 3-4 başlamıyor mu niye herkes cüş demiş.He sevgilisine alır veya almaz orasını bilemem ama dandik şeyler bile o fiyat artık siz zamanında mont mu stokladınız yoksa herkes çok demiş
pahalı hediye almak da istemek de hiç etik değilMerhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?