- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
-
- Konu Sahibi sonneillon
canım 2 çay kaşığı yaş mayayla 2 çay kaşığı süt veya suyu krem kıvamına getirip yüzüne boynuna sürüp 20-30 dk bekletip suyla yıkıyorum düzenli yaparsan kırışıklara da iyi geliyor .ilk yıkadığında zaten yüzünde bir canlılık oluyor dene bencemerhaba canım,boynunun kırışmaması için yastıksız yatmak tavsiye ediliyor.. uzun zamandır yastıksız yatıyorumbende senin yaş maya maskeni merak etmiştim nasıl yapıyorsun?
ya peki boyun şeklini etkiliyor mu ben mesela ortopedik yastık kullanıyorum boyun şeklimi koruması için buna alıştım ama önceden duruş bozukluğundan yada yorgunluktan boynum ağrıdığında yastık kullanmadan yatınca ağrım düzeliyordu.merhaba canım,boynunun kırışmaması için yastıksız yatmak tavsiye ediliyor.. uzun zamandır yastıksız yatıyorumbende senin yaş maya maskeni merak etmiştim nasıl yapıyorsun?
teşekkürler tarifi aldım,denicemya peki boyun şeklini etkiliyor mu ben mesela ortopedik yastık kullanıyorum boyun şeklimi koruması için buna alıştım ama önceden duruş bozukluğundan yada yorgunluktan boynum ağrıdığında yastık kullanmadan yatınca ağrım düzeliyordu.
iyi o zaman ne güzel alıştırmışsın kendini kırışmıyorsan ve ağrında yoksa iyi birşey yapıyorsun demekkiteşekkürler tarifi aldım,denicemcanım ben neredeyse çocukluktan beri böyle yatıyorum,bir arkadaşım yastıksız yatıyor diye özenmiştim : )) artık çok alıştım.. bir ara ben de ortopedik yastık kullandım ama alışamadım,sabaha karşı yataktan atıyordum yastıgı : )) tekrar yastıksız yatmaya başladım
Ben 40 da olupda 25 inde görünenlerdendim hiç birşeyde yapmadım bunun için kendimi bildim bileli ortaokula giderkende ilk okul 2. sınıf talebesi gibi görünürdüm yani hayatım boyunca küçük göründüm sigarada içdim hiç sporda yapmadım bencede genetik olabilir minyon olmanın avantajı olabilir birde giyim tarzı önemli olabilir.Yanlız iyi uyurdum 40 yaşımda doğum yapdım çok geç evlendim çünkü bebeğim oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum hala 43-44 yaşında görünmüyorum en fazla 30 civarı belki 34 derler bilemiyorum kendimide övmek istemiyorum ama hala yaşımı duyan çok şaşırıyor ama dediğim gibi çocuğum oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum sanırım onun nedenide uykusuzluk oldu belki sorumluluk oldu belkide artık yaşlanmam gerekiyordu bilmiyorum:)
Ben 40 da olupda 25 inde görünenlerdendim hiç birşeyde yapmadım bunun için kendimi bildim bileli ortaokula giderkende ilk okul 2. sınıf talebesi gibi görünürdüm yani hayatım boyunca küçük göründüm sigarada içdim hiç sporda yapmadım bencede genetik olabilir minyon olmanın avantajı olabilir birde giyim tarzı önemli olabilir.Yanlız iyi uyurdum 40 yaşımda doğum yapdım çok geç evlendim çünkü bebeğim oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum hala 43-44 yaşında görünmüyorum en fazla 30 civarı belki 34 derler bilemiyorum kendimide övmek istemiyorum ama hala yaşımı duyan çok şaşırıyor ama dediğim gibi çocuğum oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum sanırım onun nedenide uykusuzluk oldu belki sorumluluk oldu belkide artık yaşlanmam gerekiyordu bilmiyorum:)
katılıyorum sağlıklı beslenmenin payı çok birde dertleri kederleri içe atmamak lazım.Sigara kullanilmayacak icki icilmeyecek sonra saglikli beslenme ve spor.
Birde saglikli düsüncelerle beslenmek yani mutlu ve huzurlu olmak lazim.
Ben bunu yüzüme sürüp hiç yıkamamak istiyorum,nasıl güzel pürüzsüz bir his yaratıyor,daha sıvı yapıp yüzğmüzde bırakamazmıyız ki??canım 2 çay kaşığı yaş mayayla 2 çay kaşığı süt veya suyu krem kıvamına getirip yüzüne boynuna sürüp 20-30 dk bekletip suyla yıkıyorum düzenli yaparsan kırışıklara da iyi geliyor .ilk yıkadığında zaten yüzünde bir canlılık oluyor dene bence
Canım sıvı yapınca yere damlıyor kuruyana kadar kuruyuncada toz toz dökülüyor en iyisi normal kıvamında hazırlayıp 20-30dk bekletmekBen bunu yüzüme sürüp hiç yıkamamak istiyorum,nasıl güzel pürüzsüz bir his yaratıyor,daha sıvı yapıp yüzğmüzde bırakamazmıyız ki??
1,58 boyla gayet minyon bir tipsin boyunun avantajı bence :)37 yaşımdayım ve daha bir kaç gün önce hangi üniversitede okudugumu soruldu :) ama genelde söylenen tahminler 25-30 arası.. ben de kendimi o yaşlarda hissediyorum.çocuk ruhluyum,sigara kullanmam,içki çok nadir,boyum 1.58,cilt bakım ürünlerimi aksatmamaya çalışırım,spor ve şık giyinirim,yüzümü yıkadıgımda havlu kullanmam,yastıksız yatarım vs vs..
Ben 37 yim .25- 28 taş çatlasın 30 sanıyorlar.Sesim de öyle.Genetik bir etki.Bakıma da önem veririm.Dermokozmetik kullanırım.Temizleme nemlendirme antiaging krem serum peeling eksik etmem.Sigara içmem.Ciltle ilgili şeylere önem veririm.Saatlerdir bu bölümü okuyorum. Anti-aging için o kadar çok şey yazılmış ki.. Birçoğunun hurafe olduğundan eminim. Peki 40 yaşında olup 30 görünenler bugüne kadar neler kullandı, ne tavsiye ederler?
Haydi silkinin biraz.. madem sigaradan muzdaripsiniz önce onu bırakın ve bakım kürleri uygulamaya başlayın.. Çok çabuk sonuç alabileceğiniz ürünler var artık.. Ben LR markası ile tanıştığımdan beri çok umutluyumkeşke 30 yaşındaki genç halimde görünebilsem ama sigara insanı çabuk yaşlandırıyor