Anti-Aging 40 yaşında olup 30 görünen var mı?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Benim Anneciğim 46 yaşına girmiş bulunuyor fakat yüzüne bakan taş çatlasa 30 diyor.
Kadın 20 yaşından beri kendine baktıgını soyluyor imrenmemek elde değil :)
bi kendime bakıyorumda ben bu kadının kızı mıyım dıyorum :) öyle bir azim öyle bir sağlıklı,güzel olma arzusuu
Elbette şuan kozmetik ürünlerde kullanıyor fakat yıllar yılı hep doğal bitkisel yöntemlerle korumuş güzelliğini.
Yüzünde bir tane bile kırışıklık yok. Ben 20 yaşındayım ama şimdiden kendimi yaşlı hissediyorum aksine onun kadarda azimli olamıyorum
Kadın geçen yüzümde kazayagı cıkmıs dıye agladı o derecee !
Yani tamamen sağlıklı beslenme,doğal yöntemler uygulama ile koruyabiliyorsun gençliğini. sanırım sırrı bu

valla arkadaşlar sigara içmek bir kere cildi mahvediyor sonrasında stress, beslenme ve genler tabii ki de çok çok önemli. Babannem tabii hiç çalışmamış mis gibi tamamen o zaman organik mi genleriyle mi oynanmış sıkıntısı yaşamadan beslenmiş cildi bebek gibi kendi 85 yaşında cildinin güzelliğini elmaya borçlu bilhassa.
Anneciğim 60 a geldi kendisi doktor ve deliler gibi çalıştı stress sigara ama ona geçenlerde internetten oxy cilt bakım seti aldım şimdide indirime girmiş ben 200TL para verdim maskesi var losyonu var anti aging kremi var cildi hem gergin toparladı hemde genç kız gibi parlıyor.

Bence biraz genetik ,ayrica sigara icmemek de cildi yaslandirmiyor.Genelde, her gun pudra,allik, kalem ve parlatici kullanirim .Makyajli yatmam,her gun nemlendirici ve goz kremi kullanirim.Gezmeyi , alisverisi severim.Zararli oldugunu bile bile guneslenirim ama 15 koruma faktorlu krem kullanirim.Allah sukur agir bir hastalik gecirmedim.kahvaltisiz gune baslamam.Alkol cok az kullanirim,kilolu degilim,yiyeceklerime dikkat ederim.uykuma dikkat ederim.45 yasim bitecek ,genelde kimse yasimi dogru tahmin edemiyor.

40 yaşında olup 30 gibi görünen çok kişi var..

Ama bu sadece cildin tazeliğine bağlı değildir, senin cildin bebek gibi olabilir ama yüzündeki ifade yaşını belli eder..

Ya da 15 yaşında bir kız görüyorum henüz öğrenci ama 30 yaşında kadın ifadesi var yüzünde,cildi mermer gibi olsa ne olur..tabii bu kimsenin suçu değil..

tamamen genetiğe bağlı..

bazı insanların yüz ifadesi gerçekten yaşını gizliyor ... ve bu kesim gerçekten çok şanslı..

Şeker ve tuz kullanmamak gerek.
Bol su içilmeli.
Kremlere inanmayanlardanım. Bitkisel yağlar cildi vitaminle besleyip nemlendiriyor zaten :)
Çok mimik yapılmamalı.
Yüz yogası hergün 10 dk. yapılmalı.
Vee ve maydonozu hem yiyin hem cilde kullanın.

Daha 17 bile olmadım ağustosun 20sinde olucam ama şimdiden bende yaşlanma korkusu başladııı bide babamdan genetik boyum 1.82 lise sona geçtim üniversite sınavı streside eklendi ama abartmiyorum hayatimda hic fondoten surmedim pudra veya erkek fatma gibiyimdir bildiginiz suratimdada sivilce yok sadece burnumda azcik siyah nokta var yatmadan nemlendirici suruyorum anneminkilerden,annem 41 yasinda ama 30-35 gosteriyor imreniyorum ona vallahi.. sizce kac yasinda bakıma baslanmalı?

30 gorunmesem de yasimi soyleyince inanmazlar genelde. Genc gorunmenin sirlari, yasinizdan daha genc giyinmek, zayiflik ve dik durmak. Onun haricinde genetik tamamen ama uykusuz kalmamaya ozen gostermek lazim, uyku oldukca onemli.

Kuzum sen ne diyosun hic 20 yasindaki kiz 40 yas uzeri kadinin kremin kullanir mi. Herr yasin bakimi farkli sen simdiden 40 yas kullanirsan 40 yasda ne kullanican. Cok yanlis

Kesinlikle genetik.ok rahat yaşamakla da genç görünülmüyor çok zor hayat geçirmekle de yaşlı görünülmüyor.Genetik olarak şanslı grupta iseniz bakımsız da gencecik görünebiliyorsunuz.

kızlar kırışıklara doğal yöntem arıyorum kullandığınız uyguladığınız bi yöntem söyleyin bana herkese heryere soruyorum yardım edin

merhaba doğal ve bir defada etki edecek tek bir yöntem hiç duymadım

retinol içeren kremler alabilirsiniz, göze kaçırmayın ama

bu komple bir bakımdır devamlı olarak yüz ve vucutla ilgilenmek gerekiyor beslenme çok önemli

35 yaşındayım ama benim yaşımı hiç kimse tahmin edemez ,uzun yıllar çok dikkat ettim kendime

ben yaklasık 17 yasından beri sürekli spor yapıyorum duzenlı spora gidiyorum arada bazı yıllarda aksattığımda oldu ama su an yıne bır düzene koydum bunun yanında omega 3 ve e vıtamını kapsulleri içiyorum et yemeklerinden uzak duruyorum sebzeye yoneldım ve gecen gün metabolizma analizine gittik ben 32 yaşındayım metabolizma yaşım 22 cıktı onemli olan görünüşteki genclik değil vucudunuzdaki organların metabolizmanın gençliği organlarınız ve metabolizmanız genç kalırsa zaten genc görünürsünüz. size tavsiyem bol bol detoks yaparak vucudunuzdaki sizi ve hücrelerinizi yaşlandıran serbest radikallerden kurtulmanız.

33 yaşındayım herkes 26-27 gösterdiğimi söyler günde 2 paket sigara içiyorum onun dışında bir iki kilo alsam hemen verir, kilomu sabit tutmaya çalışırım. makyajım ve kişisel bakımımın yanı sıra, giyimime çok dikkat ederim bundan başka birşey yapmıyorum

Ben kendimi bildim bileli hep küçük gösteririm.sigara ve alkolüm yok ama bu küçük yaşlarda da böyleydi,sadece sigara ve alkolün etki edeceğini zannetmiyorum,tamamen genlerden gelen bişey.

41 yaşindayim 15 yasinda ve 15 aylik iki kizim var büyük kizimla abla kardeş zannediyorlar minyon olmanın a antajlari hep yasimdan küçük gorundum.sigara alkol kullanmiyorum spor aradayapiyorum insanin yasindan büyük gösteren en büyük etken kilo kolu olmamaya calisiyorum.cildine bakmaya calisirim çokpahali uürünler de kullandim ama bepanten madecassol e sudocrem çok iyi geldiler bir de güneşten uzak durmak sart

Son düzenleme:

bunların yanında spor yapmanı ve sürekli olarak bol bol su içmeni öneririm.
Vücudunun ve özellikle derinin nemli olmasında, yenilenmede, ferahlamada, kendini iyi hissetmede su içmek çok önemli.

bunaldığımızda bile bir yudum su içip kendimize geliyorken, neden bu denli su içmeyi unutuyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…