- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
-
- Konu Sahibi sonneillon
Ben 40 da olupda 25 inde görünenlerdendim hiç birşeyde yapmadım bunun için kendimi bildim bileli ortaokula giderkende ilk okul 2. sınıf talebesi gibi görünürdüm yani hayatım boyunca küçük göründüm sigarada içdim hiç sporda yapmadım bencede genetik olabilir minyon olmanın avantajı olabilir birde giyim tarzı önemli olabilir.Yanlız iyi uyurdum 40 yaşımda doğum yapdım çok geç evlendim çünkü bebeğim oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum hala 43-44 yaşında görünmüyorum en fazla 30 civarı belki 34 derler bilemiyorum kendimide övmek istemiyorum ama hala yaşımı duyan çok şaşırıyor ama dediğim gibi çocuğum oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum sanırım onun nedenide uykusuzluk oldu belki sorumluluk oldu belkide artık yaşlanmam gerekiyordu bilmiyorum:)
30 gorunmesem de yasimi soyleyince inanmazlar genelde. Genc gorunmenin sirlari, yasinizdan daha genc giyinmek, zayiflik ve dik durmak. Onun haricinde genetik tamamen ama uykusuz kalmamaya ozen gostermek lazim, uyku oldukca onemli.
Daha 17 bile olmadım ağustosun 20sinde olucam ama şimdiden bende yaşlanma korkusu başladııı bide babamdan genetik boyum 1.82 lise sona geçtim üniversite sınavı streside eklendi ama abartmiyorum hayatimda hic fondoten surmedim pudra veya erkek fatma gibiyimdir bildiginiz suratimdada sivilce yok sadece burnumda azcik siyah nokta var yatmadan nemlendirici suruyorum anneminkilerden,annem 41 yasinda ama 30-35 gosteriyor imreniyorum ona vallahi.. sizce kac yasinda bakıma baslanmalı?
Saatlerdir bu bölümü okuyorum. Anti-aging için o kadar çok şey yazılmış ki.. Birçoğunun hurafe olduğundan eminim. Peki 40 yaşında olup 30 görünenler bugüne kadar neler kullandı, ne tavsiye ederler?
41 yaşindayim 15 yasinda ve 15 aylik iki kizim var büyük kizimla abla kardeş zannediyorlar minyon olmanın a antajlari hep yasimdan küçük gorundum.sigara alkol kullanmiyorum spor aradayapiyorum insanin yasindan büyük gösteren en büyük etken kilo kolu olmamaya calisiyorum.cildine bakmaya calisirim çokpahali uürünler de kullandim ama bepanten madecassol e sudocrem çok iyi geldiler bir de güneşten uzak durmak sart