Anti-Aging 40 yaşında olup 30 görünen var mı?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kilo, açık renk saç, bakımsızlık yaşlı gösterir insanı tabii minyon olmanın avantajları çok

35 yaşındayım tanimadığım insanlar üniversiteye mi hazırlaniyorsun diye sorarlar
Bu genetik bence çünkü annem de yasını göstermez rahmetli anneannemde göstermezdi
Spor en önemlisi sonra bol su tüketmek ve poziyif düşünmek gerçekten bunlar en önemlileri

ben de yaşını göstermeyenlerdenim, yaşımı duyan şaşırır genellikle,

Beni de üni. öğrencisi sanırlar, 36 yaşında 2 çocuk annesiyim ama ben % 80 inin genetik şans, %20 düşünce/kafa yapısı, rahat ve sakin olmak, her şeyi kafaya takıp strese girmemek, negatif olmamak ve kendini sevmek/önemsemek/beğenmek, artı giyim tarzı, bakım ve kg faktörleri olduğunu düşünüyorum,
ben sigara-içki kullanmıyorum ama 18 yaşımdan beri makyaj yaptım, fondöten de kullandım pudra da, hayatım boyunca spor yapmadım ve sağlıklı beslenmedim maalesef, bakıma ve kozmetiğe hep düşkündüm ama onlar da var olanı parlatmak için bence, genetik yapınızı değiştiremezsiniz ama düşünce yapınızı değiştirebilir, daha sağlıklı, daha fit, daha bakımlı olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…