Anti-Aging 40 yaşında olup 30 görünen var mı?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar 37 yasındayım en fazla 28 duruyorum sıgara günde 1,5 paket iciyorum , minyon hic değilim wallahi hükümet gibi kadın derler işte o yum :) kaz ayagım hiç yok , alın cizgim yok , göz altlarımda morluklar yok nedenini söyleyim mi kızlar , makyaj çok nadir yapıyorum , sabahları soğuk suyla yuzumu yıkıyorum ve hıc bir şekilde havlu kullanmıyorum , haftada bir bazen ayda 1 kil maskesi uyguluyorum nemlendiricili olan şu ucuz olan maskelerden..... düzenli olarak nemlendirici kullanmıyorum aklıma geldıgınde suruyorum , yalnız yaz aylarında gunese çıkmadan once ( bu arada güneşe cıkmayı sevmem ) kesinlikle yuzüme arkonun 30 faktorlu yuz kremını suruyorum , ve her gün soguk süt içiyorum nerdeyse yarım litre , genetik olarakda anne tarafım bulgarıstan , baba tarafım yunanıstan gocmenı annemlerde daha fazla turkluk var ama anne tarafım cabuk çöküyor baba tarafım öyle degil 89 yaşında halam var kadının yuzunde kırışıklık hıc yok gösterdiği yaş en fazla 55 (maşallah diyelim lütfen ), bence makyaj bizlerin cildini bozuyor ve doğallıktan yanayım ben geçenlerde bir tv programı izledim cok pahalı kremlerle cok ucuz kremleri test ettiler sonuc pahalı kremlerın bir çok ucuz kremden daha etkisiz oldugu ortaya çıktı ... bizleri bu konularda malesef her zaman sömürüyorlar

ben daha 23 yaşındayım ama liseli gibi hissediyorum ve öyle görünüyorum :) hayat tarzı en önemli olan sanırım... televizyonda falan 20 yaşındayım 1 çocuğum var diyen kızları görünce şok oluyorum, yolda çarpışsam pardon teyze derim
kendi arkadaşlarım da benim gibi, sadece tanıdığım bir kız var o nişanlandı, tombalak da bi kız. 2 seneye 90 kilo olur 40 yaşında gösterir.
zaten bin kere söylenmiş burda da koca faktörü önemli diye. bence evlenmek için bekleyin, hayatınızın tadını çıkarın, sonra da genç ve yakışıklı koca bulun.
çirkin erkek yaşlandırır valla :)

yanlış yakışıklı erkek/bayan yaşlandırır. bir yerde okumuştum senelr önce dış görünüşü fazlasıyla iyi durumda olan eşlere sahip olan kişiler kıskançlık dolayısıyla ömürlerinden birkaç sene eksiliyormuş

ayrıca bence giyimle de çok ilgili ve makyajla. benim bir arkadaşım var aynı yaştayız arkadaşım hep böyle ışıltılı altın rengi detayı olan çantalar takılar ayakkabılar giyer, takar. bense genelde spor giyinirim veya hafif pembe bir ruj ve far direk farklı ve küçük gösteriyor arkadaşımsa ağır makyajlar kat kat fondotenler filan. kocaman yaşımıza uymayacak çantalar takar. sonuç 20 yaşındayız o 25 30 yaşında gibi duruyor bense doktora gittiğimde senin velin nerde 18inden küçüksün diyor doktor. evet kiloluyum ama arkadaşların dediği gibi kilom yaşım için bir dezavantaj görüntü oluşturmuyor.

Son düzenleme:

benim gördüğüm en çapkın, en gözü dışarda erkekler en çirkinleri oluyor. onlar aşağılık komplekslerini çok kadınla birlikte olarak kapatmaya çalışıyorlar.

Ben 33 yasindayim hic gostermiyorum herkes 23 tahmin eder sagolsunlar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

37 yaşımdayım ve daha bir kaç gün önce hangi üniversitede okudugumu soruldu :) ama genelde söylenen tahminler 25-30 arası.. ben de kendimi o yaşlarda hissediyorum.çocuk ruhluyum,sigara kullanmam,içki çok nadir,boyum 1.58,cilt bakım ürünlerimi aksatmamaya çalışırım,spor ve şık giyinirim,yüzümü yıkadıgımda havlu kullanmam,yastıksız yatarım vs vs..

Ben 42 yim ama 32 gibi duruyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah neler yapıyorsunuz anlatır mısınız? sizin yaşam tarzınızda bizlerden farklı oldugunu düşündüğünüz ne gibi tüyolar var? teşekkürler

ben 33 yaşındayım, ama insanlar 20li aşlarda göründüğümü söylüyor, hatta oğlumu kardeşim sanan var. Ne mi yapıyorum hiç bir şey çünkü minyon yapılıyım, genetik konusuna katılıyorum yani :)

29 yaşımdayım 23 en fazla 25 sanıyorlar.tabi kendi yaşımla çok uzak değil ama yine de memnunum. elimden geldiğince kendime bakmaya çalışırım.arada 3 ayda bir ek vitamin takviyesi kapsül kullanırım.tabi bunu yapmak yerine sağlıklı beslensem daha iyi. yüzüme hafta 2 kez bazen 4-5 kez kil maskesi aklıma geldikçe yaş maya maskesi yaparım.bol su içmeye çalışırım.önceden düzenli spor yapardım şimdi düzensizleşti.ben düzenli uyuyamasamda uykunun düzenli olması çok etkili.örn. 3-4 gün az uyusam yüzümde hafif bir kırışıklık olsa düzenli uyuduğumda geçiyor.bu aralar düzenli yoğurt yemeye başladım cildimi daha parlak gösteriyor.haftanın 5-6 günü makyaj yaparım ama öyle fondoten pudra gibi yüzü kapatan şeyler sürmem ağır makyaj yapmmaya çalışırım.makyajın cildi yaşlandırdığını söylüyorlar bilmiyorum makyaj yapmasam daha genç gösterirmiydim.gece makyajla yatmam genelde silerim.yaz aylarında 50 faktör güneş kremi kullanmaya çalışırım.son olarak kolajenli yüz maskesi kullanıyorum onu da haftada bir aklıma gelirse. kısa sürede sonuç almak isteyen arkadaşlara tavsiyem yaş maya maskesini hergün hatta günde 2 kez yapsınlar ve kolajen içeren bir krem yada maske kullansınlar.güzel günler hepinize

canım yastıksız yatmanın ne faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…