-
- Konu Sahibi sonneillon
beslenme şekli, genetik önemli faktörler. bakımın fazla etkisi yok ama yine de var.
ben daha 23 yaşındayım ama liseli gibi hissediyorum ve öyle görünüyorum :) hayat tarzı en önemli olan sanırım... televizyonda falan 20 yaşındayım 1 çocuğum var diyen kızları görünce şok oluyorum, yolda çarpışsam pardon teyze derim
kendi arkadaşlarım da benim gibi, sadece tanıdığım bir kız var o nişanlandı, tombalak da bi kız. 2 seneye 90 kilo olur 40 yaşında gösterir.
zaten bin kere söylenmiş burda da koca faktörü önemli diye. bence evlenmek için bekleyin, hayatınızın tadını çıkarın, sonra da genç ve yakışıklı koca bulun.
çirkin erkek yaşlandırır valla :)
yanlış yakışıklı erkek/bayan yaşlandırır. bir yerde okumuştum senelr önce dış görünüşü fazlasıyla iyi durumda olan eşlere sahip olan kişiler kıskançlık dolayısıyla ömürlerinden birkaç sene eksiliyormuş
benim gördüğüm en çapkın, en gözü dışarda erkekler en çirkinleri oluyor. onlar aşağılık komplekslerini çok kadınla birlikte olarak kapatmaya çalışıyorlar.
kadınlar bence çirkin ve evli erkeklerle birlikte olmak için sıraya girmiyordur.
evet sigara kullanılmayacak içki içilmeyecek
Sigara tamam da içkinin ne zararı varmış yahu :26:
içkinin ne zararı yok ki
Ben 42 yim ama 32 gibi duruyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yastıksız yatmanın ne faydası oluyor37 yaşımdayım ve daha bir kaç gün önce hangi üniversitede okudugumu soruldu :) ama genelde söylenen tahminler 25-30 arası.. ben de kendimi o yaşlarda hissediyorum.çocuk ruhluyum,sigara kullanmam,içki çok nadir,boyum 1.58,cilt bakım ürünlerimi aksatmamaya çalışırım,spor ve şık giyinirim,yüzümü yıkadıgımda havlu kullanmam,yastıksız yatarım vs vs..
merhaba canım,boynunun kırışmaması için yastıksız yatmak tavsiye ediliyor.. uzun zamandır yastıksız yatıyorumcanım yastıksız yatmanın ne faydası oluyor