Anti-Aging 40 yaşında olup 30 görünen var mı?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Sagol ama oyle....Yani ben oyle oldugumu dusunuyorum.
Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası... yaşımız ilerliyor. Yaşlanıyoruz tabi ki... ama sağlıklı ve güzel yaşlanmak için ufak tefek şeyler yapılabilir.
Sen bana faceden istek yollamıştın değil mi. Bu atalar çok istek geldi de. Arada kaynamasın

Sanirim ekliyiz birbirimize. Evet ama bakim onemli sanirim. Kirismak degil de guzel yaslanmak isterim.

Ben 40 yaşındayım gören 30 der en fazla resmimi de koydum o resimde biraz yaşlı çıksam da ))) ama gerçekte gören 30dan fazla demez

Neler kullandığıma gelince 25 yaşımdan beri yani son 15 senedir her sabah kişisel bakım yaparım vücudumun her zerresi vücut losyonu, badem yağı ve güneş koruma losyonu görür. Gece de makyaj temizler gece bakım ürünü sürerim ayrıca 4 tane de estetik var bende yüzümde çökmüş yerlere dolgular da yapıldı yani o kadar kolay değil 40 tayken 30 görünmek biraz uğraşmak lazım herşeyden çok ama çok önemlisi biraz da paran olacak yani sadece güneş koruma losyonu masrafım ayda 50 dolar dolgular için 6 ayda 1000 dolar ödüyorum ve daha neler neler hepsi parayla malesef kadın olmak zor iş. Öyle asgari ücretle geçinip de dört dörtlük bakımlı kadın olacağım diyenler için üzgünüm mümkün değil. Bir defa cildi en güzel koruma ve sivilce ve benek benek noktalardan arındırmak için epilasyon şart öyle ayda bir ağda yapınca prüzsüz ten ve bacaklar olmuyo bikini bölgesi de sivilceli oluyor hep kaymak gibi cilt için epilasyon şart onu da dört dörtlük iyi bir yerde yaptırmak için 2 milletvekili maaşı vermeniz lazım ki yine sadete gelirsek paraya bakıyor herşey

Şunu da kimse unutmamalı zaten yaşlanmış cilde ne yaparsanız yapın çare yok bakımlı ve yaşlanmayı geciktirici hayat yaşamak gerekiyor. Yani 50 yaşına gelip her yeriniz sarkınca ben ne yapayım derseniz üzgünüz buna çare yok yaşlanmadan önce çaresine bakmak ve cildi ve vücudu yaşlanmadan koruyacak bir hayat yaşamak gerekmekte. Güneş koruma losyonu %70 etki eder onun dışında ne yaparsanız yapın hepsini toplasanız %30'dur. Yani cildini güneşten korumadan yaşlanan kadınla koruyarak yaşlanan kadın arasında 20 yılda o kadar fark oluyor ki biri diğerini bu benim annem diye tanıtsa yutarsınız o kadar etkili yani!

Eklentiler

• 1.png
    514,7 KB · Görüntüleme: 427
Son düzenleme:
Hangi yağları kullaniyosunuz?

1-Genetik alt yapı anne-babanız yaşından küçük gösteriyor mu?
2-Beslenme, sürekli hamur işi gün işi mi besleniyoruz? Aslında tek tip beslenme desek daha yerinde olacak, aşırı tatlı ve basit karbonhidrat tüketimi, sadece et yemek yaşlandırır. Sadece bitkisel beslenmek de b12, kolajen vb vitamin eksikliklerine yol açar o da yaşlandırabilir. Dengeli ve yeterli beslenmek şart. Kahvaltı yapmak ve yeterli su tüketimi önemli.
3-Sigara ve alkol kesinlikle cilt düşmanı.
4-Stres ve üzüntü katsayınız ne? Gün içerisinde sürekli stres altındaysanız deri altında sürekli minik kasılmalar oluşur siz farkında bile olmazsınız ama zamanla bir de dış etkenler ile birleşince erken kırışıklıklar oluşabilir.
5-Nemlendirilmeyen cilt erken yaşlanır. Yağlı ciltler de nemsiz olabilir uygun bir nemlendirici düzenli olarak kullanılmalı.
6-Cilt temizliği çok önemli, hele hele makyajla uyuyorsanız cildinize düşmanlık ediyorsunuz.
7-Şu youtuberlar vs yeni moda makyaj akımına uyup kat kat kozmetik kullanıyorsanız emin olun şuan değilse de ileriki yaşlarınızda olumsuz etkilerini göreceksiniz. Bir kere makyajsız adım atamaz hale geleceksiniz kendi cildiniz matlaşıp cansızlaşacak çünkü ve bu alışkanlık kısır bir döngü yaratacak.
8- Sık sık çok fazla kilo alıp veriyorsanız hem vücudunuz hem de yüzünüz erken çökebilir. O nedenle ideal kilonuza inmeye ve ideal kilonuzu korumaya çalışmalısınız. Ayrıca şok diyetlerden uzak durun yaşlandırır.
9-Güneşten özellikle yazın öğle vaktinde güneşlenmekten kaçının, güneş koruyucu sürseniz de kaçının. Sabah 11 öğleden sonra 3 den sonra uygun koruyucu ile güneşe çıkmakta fayda var.
10-Mimik kullanımını abartmayın, çok fazla mimik kullanan insanlar daha erken kırışırlar...

çok güzel bilgiler olmuş sağolun

Bence öncelikle cilt yapısı ve yaptığın makyaj.
Annemde bende yağlı cilt tipine sahibiz, annemin hiç makyaja ilgisi olmadı kendimi bildim bileli kız arkadaşlarımın annemin ruju, annemin pudrası dediğini bilirim benim tam tersi olur annem benden ruj ister.
Ben 30 um ama 23ten fazla olamazsın ya kandırma diyen çok insanla karşılaştım. Annem 55 olmasına rağmen inandıramıyor kimseyi.
Annemin cildi hala sıkı mesela, kırışıklıkları var tabi ama kaz ayağı var. Boynu, dekoltesi hala kırışıksız . 50 yaşından sonra yoga ve pilates yapmaya başladı ama küçüklüğümden beri yürüyüş yapar . Bu yüzden kollar bacaklar sımsıkı.
Bu arada tabi bende annemde kısayız ama vücudumuz kilo almaya çok müsait tam filmlerdeki eski Türk kadınları vücudu var popoluyuz baya. Ama minyon olmak zaten bir avantaj oluyor.

Mesela KV 5 yaş küçük olmasına rağmen kuru cilde sahip olduğundan yüzü boynu baya kırışık ve yaşına yaş katıyor. Spor hiç yapmadığı için zayıf ve uzun olmasına rağmen kollar, bacaklar bıngıl bıngıl sallanıyor. Botokslar araştırıyor sürekli ama ona çok fazla fiyat ve sadece botoks olmayan farklı işlemlerde söyledikleri için korkuyor. Annesi de onu çok genç doğurmuş aşırı dinç bir kadın maşallah hareketli de 67 yaşında olmasına rağmen yüzü çok kırışık . Bir yerde genlerde bitiyor iş yani.

Ha bu arada bende hep bir 10 cm daha uzun olsam neler vermezdim derim.
Yani komşunun çimleri hep daha güzel gelir hesabı :)

bence uyku çok önemli. Gece uykusunda cilt dinleniyor ve yenileniyor. Su ciltteki toksinleri atıyor. Spor ile vücut kendini daha çabuk yeniliyor. Ciltteki kollajen üretimi artıyor geç yaşlanıyorsunuz. Sağlıklı beslenme ile gerekli besinleri vücudunuza alıp vücudunuzun diline kulak vermiş oluosunuz. Stres hem sağlığın hem de güzelliğin baş düşmanı kızlar. Stressiz yaşamış kimi gördüysem cildi ışıl ışıl. hAreketli yaşam çok çok önemli. Köydeki kadınların ciltlerine bakın ne bir kırışıklık ne başka bişey. Çünkü bu dediklerimin hepsini yapıorlar. Benim yaşım daha genç ama çok araştırıorum

güzel günler

Bir kaç gün sonra 36 olacağım. Dün doktora gittim yaşımı duyan tekrar kafasını çevirip çevirip baktı.
Gösterdiğim yaş olarak sıralanan yaşlar 23-24-25.
Hiç bir şey yapmıyorum.
Arada maden suyuyla yıkarım.
Bazen cildime el atarim bakarim ölmüş deriler pütür pütür etmiş piling yaparım.
Tamamen genetik olduğuna inanıyorum.
Yok şunu ye yok bunu ye yok cildine bunu yapların genetik müsait olmadığı sürece faydası olduğuna da inanmiyorum.
Sigara da içerdim ( çocuk sahibi olmak istediğim için içmiyorum.)
İçkiye gelincede ortamı olunca da içerim.
Bol su içiyorum, icmemin sebebi su içmediğimde bacaklarıma inanilmaz kramplar girmesi ve günlerce süren baş ağrıları bu sorunlarda olmasa suyuda icmicem.

sigara uykusuzluk yorgunluk hersey mevcut ama yasimi gostermiyorum .. genetik miras onemli kozmatik dermotoloji vs fasarya herkese guzel yaslanmasi dilegiyle

annem 58 yasinda ama 40 45 gibi durur kime yasini soylese asla inanmazlar ona gore bu isin sirri nikotin ve asitli icecek kullanmamasi ve cok fazla su icmesi bazen suyu azalttiginda gercekten cildindeki parlaklikta azaliyor.En buyuk keyfi gunde 2 fincan sade turk kahvesi icer sonrasinda telvesini yuzune surmeye devam eder. Birde genclik zamanlarinda evde kendi yaptigi dogal maskeler varmis ve asla yuzu koyun yatmaz hep sirt ustu yatar.Babamda 65 yasinda oda ayni sekilde asla yasini gostermez yuzu cok gergin mesela ama o kendine cok bakar buz kaliplarina soda koyup yuzunde gezdirir salatalik mi yedi mesela hemen kabuklarini kullanir dogal yaglar falan surer ve ikisininde ortak yaptigi tek sey yaz kis demeden cok fazla yürümek.

30 yaşındayım ama 20 sanıyorlar. Hiç bir şey yapmıyorum zayifim 5 kilo daha kilolu olmak isterdim.
Bir de hiç et yemem

Arkadaşlar 10 kilo fazlam var kilo verince daha mı genç görünüyor insan sizce.
kilo önemli bir faktör değil mi

43 yasindayim herkes beni en fazla 35 gorunuyorsun derler. Suana kadar hicbir sekilde krem, vitamin kullanmadim ama Bu yil dudak cevremde gulme izleri dikkatimi cekdi.

Sigara, alkol vs kullanmam. Hemen hemen 30 yasima kadar hic fast food yemedim. Kola icmem eger canim gazli icecek isterse maden suyu icerim. Kahvaltimi kesinlikle yaparim ve en az 2 yumurta yerim hergun bazen oglen de yerim yumurta. Meyve ve salatayi hic eksik etmedim ve cok yururdum gunde 2 saat rahat.

Genetik olabilir fakat yasam seklinin kesinlikle cok ama cooook etkisi var.

Televizyonda gormusdum 70 yasinda ki bir bayan 35-40 (saka degil) gosteriyordu. Sordular vegeterian mis. Tam bizim milletimize gore zira eti ancak bayramdan bayrama goruyor millet

38 yaşındayım
Yaşımı duyan herkes şaşırır
En fazla 27-28 sandik derler
Özel hiçbirsey yapmıyorum
Ne vaktim var ne de hevesim :)

40 olup 25 27 30 sanmalar var bende de.Cidden sasiriyorlsr ama.Genetik ,bakım..Estetik yok.Sesim bile ele vermez.Ama gevsemeler başladı.Ona rağmen maşallah şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…