- Konu Sahibi sonneillon
kızlar 37 yasındayım en fazla 28 duruyorum sıgara günde 1,5 paket iciyorum , minyon hic değilim wallahi hükümet gibi kadın derler işte o yum :) kaz ayagım hiç yok , alın cizgim yok , göz altlarımda morluklar yok nedenini söyleyim mi kızlar , makyaj çok nadir yapıyorum , sabahları soğuk suyla yuzumu yıkıyorum ve hıc bir şekilde havlu kullanmıyorum , haftada bir bazen ayda 1 kil maskesi uyguluyorum nemlendiricili olan şu ucuz olan maskelerden..... düzenli olarak nemlendirici kullanmıyorum aklıma geldıgınde suruyorum , yalnız yaz aylarında gunese çıkmadan once ( bu arada güneşe cıkmayı sevmem ) kesinlikle yuzüme arkonun 30 faktorlu yuz kremını suruyorum , ve her gün soguk süt içiyorum nerdeyse yarım litre , genetik olarakda anne tarafım bulgarıstan , baba tarafım yunanıstan gocmenı annemlerde daha fazla turkluk var ama anne tarafım cabuk çöküyor baba tarafım öyle degil 89 yaşında halam var kadının yuzunde kırışıklık hıc yok gösterdiği yaş en fazla 55 (maşallah diyelim lütfen ), bence makyaj bizlerin cildini bozuyor ve doğallıktan yanayım ben geçenlerde bir tv programı izledim cok pahalı kremlerle cok ucuz kremleri test ettiler sonuc pahalı kremlerın bir çok ucuz kremden daha etkisiz oldugu ortaya çıktı ... bizleri bu konularda malesef her zaman sömürüyorlar