Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam lahana sardım bugüna hazır olsun diye gece pişirdim kocam sağolsun bi güzel limonladı bir tabak yedi önümde bi de demesin mi aşkım gel sen de ye:)))
ya dedim bana ye deme lütfen...
Adam akşam yemeğinde bir ekmek yer hiç kilo almaz ben bir dilim yiyimmi yimeyim mi diye düşünüyorum off(( haksızlık ama dimi???

funda hemde varya çooooooooooooooooooooooooook haksızlık çoooooooooooooooooooook,
ben akşam içim eziliyo yataken bazen miğdem bulaıyo o kadar acıkabiliom,
kardeşim kalkar gece saat 2de köfte patates yapar kendine doldurur bi ekmeğe keççap mayonez götürür yanında ayran kola ne olursa,
ama zayıf uyus:)
anlayabiliyorum seni hemde çok ii:)...

günaydın lar diycem ama saat tünaydınlık olmuş ......................
ne haber kıslar nasılsınız . jujum sen nasılsın şeker . galiba benden önce mezun olacan sen . maşallah ...
hayal meres geliyomu kıs göremiyom . gelince bi sor sana o yeşili demleyipmi içiyodu yada sallamamı ..................

tamam aeben sorarız bildiğim kadarıyla demleme içiyodu ama soralım bakalım,
jujuyla ben demleme içiyos daha güzel tadı hem daha çok ödem attırıyo...

kızlar az önce seda sayanda gürkan kubilayı dinledim verilen en sağlıklı kilo ayda 2,5 ila 3 kg arası olanmış
fazlası kas kaybıymış
gerçi biliyorsunuzdıur zaten
ay bunları dinleyince daha motive oluyor insan
şimdi metablolizma nasıl hızlandırılır onu
anletcek
esmerim 4 5 elmayı doğradım tarçın ve az şekerle pişirdim
bunu borcamam yaydım
1 kg süt 5 kaşık un 1 su bar şekerle de muhallebi yaptım vanilya d akoydum üstüne döktünm
elmaın üstüne rondodan geçmiş az kakaolu bisküvi serpiştirdim
süper oldu
tam bebelere göre hemi de

kardiş takım naber a.s.
hiç uğramıyorsunuz bize
neysee bi yeşil cayınızı içerim kaydirigubbakcemile3

kızlar ilk ciddiyemek yakma olayını yaşadım az önce
komşum çarşıya kadar gidebilir miyiz ayyüce arabayla dedi
ok dedim
o arada yemek vardı ocakta
kapdım sandım meğerse tam kapanmamaış
eve bir girdik heryer duman altı
allahtan ev yanmamış
şu an tüm camlar açık
yanarım yanarım yemeğim gitti ona yanarım
neyse buna şükür
verilmiş sadakamız varmış
öpüldünüz şekerler

bengim geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış giden yemek olsun tatlım evde sendi birşey yokya ona şükür,

öğlen yemeğim,
7 kaşık sebzeli makarna 1 kaşık yoğurt,
çok oldu miğdemin feleği şaştı çatlamak üzereyim ya,
ne vardı sanki o kadar yiyecekof...senağlama...

öğlen yarım porsiyondan biraz fazla tavuk şiş yedim ve ayran içtim...
hayalcim senin mide iyice küçülmüş ne güzellll bende şiştim benimki de yavaş yavaş küçülcek herhal...

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 63,6 /

Esmeralda ( 69,2 /

open_sea ( 74,0 /

toplight ( 66,9 /

nurcanogretmen ( 77,6 /

hayal_gözlü ( 83,9 /

sebnemselayfurkan ( 72,1 /

bengigök ( 67,5 /

ahleyar ( 59,8 /

fguler ( 87,1 /

kuzuzuzubambino ( 72,5 /

simiryna ( 77,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 871,2 /

kızlar işler yopun giremiyorum kusuruma bakmayın nolursunuz..... bana bişeyler oluyor valla dün eve gittim saat 7 de uykum geldi allahım öle bir uyku ki dayanamadım valla oğlana dedim bana dokunma ben uyucam garibim tv izledi yattım uyudum sonra uyandırdı beni... canım böle sürekli bişi yemek istedi dün akşam benim için kötü geçti çikolatada yedim gecenin bir vakti yumurtada pişirdim yağda yedim kendime inanamadım ... sabah korka korka çıktım tartıya ama hala 63,6 görünüyorum gene de şükrettim ....

zuzu valla nefes alamıyorum şuan o kadar vahim durumum yeşil çay yaptım içiyorum rahatlatır belki ama akşam meyveyle geçiştircem sanırım yada sadece çorba oooooooooooooooooooooy daraliiiiim,
zuzum küçülsün zaten artık yeter büyük durduğu,
ya herkes diyo gene yanakların,gıdık,totoş küçüldü miğde duruyo diye benim sorun orda göbek bile az bende ama o miğde bölgem yokmu oy...senağlama...
inş seninde küçülür tatlım,ben nasılsa az aldım diye aldığımı bitirmeye çalışıyom artık yapmicam öle şişliği tokluğu hisssedince bırakcam ya yazık bana fenayım valla...

e bunla geçmiş olsun jujum sana,
bazen oluyo ben dün akşam çokokrem kutusuyla savaştım resmen,
regl olcam tatlı diye debelenecek hale geliyorum akşam,bu ayı atlatsam bi artık alışır gider ama bu ayı atlatmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…