• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyüce geçmiş olsun canım allah korumuş valla

juju canım bu belirtiler bana bebişi hatırlatıyor ya test yap da ver bize güzel haberi hayırlısıyla :)))

Hayalciiim o kursak var ya mekik çekmeden gitmez
ben de spora başlıcam artıkın yoksam gitmeyecek bu kilolar kanımca

bengicim geçmiş olsun cnm o kokuda çıkmaz ewden şimdi ....elmaları en alttamı koyuyorrsun üstüne bisküvi ,üstüne muhallebi koyuyoruz demi.....hmmm süpper bişey olur...

hayalimmm öğlen ne yedim ??? kumpir :utangac::bbo:

funda ben onuda çok yaptım önce ordan başka heryerim küçüldü ice,
ondada oldu küçülme şükür tabi bu hailinede ama gitsin az daha sırf onun yüzünden hedefi daha aşağı çektim en azından 5 kilosu falan inş ordan giderse düzlenir sanırım biraz,tabi inş,
ya pantolon alıyorum ora pörtlemesin diye uygun alıyodum hep kalçalar büyük duruyodu,
bakalım yenileri alırken inş öle sorun kalmayacak,
cumadan beri akşamları 40 dk yürüyom bacaklarım yanıyo resmen orda sanki tık yok sadece çekildi şükür biraz...

pınar anladın sen ben bişi demeyim şimdi sana :roflol:,
ortaköyden başka yerde yenen kumpir pek ilgimi çekmi :)
orda bi kadından alıyorum hep gidince ne istersem ne kadar dersem dolduruyo meydana denizin kenarına oturup yiyos aşkımla aaaaaaaah ah pınar neler getirdin aklıma bilsen:D,
CAN söz verdi sizle buluşacağım zaman getircek beni sizin yanınıza sonra gelir alırım dedi,
he bide balık ekmek alcek bana ama ekmeği yeme hayatım nolur sonra eziyet ediyon kendine dedi:roflol:...

funda canım valla akşam yürürken diyorum ki eve gidince mekik çekcem biraz diyorum,
bide babam masaj makinesi almıştı kıpraşımlı :),
hani yanıyoya bırakınca mekiği onlada masaj yapayım diyorum,
inan yürümek değilde bizim oranın otobüsüne binince eve gidene kadar sanki akşama kadar sırtımda taş taşımışım gibi yorgun düşüyorum,
yol mahvediyor beni,vazgeçiyorum ama bu akşam itibariyle söz size onada başlayacam,
funda sende bana söz ver bakayım akşam en kötü yatmadan önce 50 mekik çekcen ok.mi...

annadımm hayalim naniknanik evt ortaköyün kumpiri 10 numara cnm ,bakırköyde de osmanlı kumpircisi var be kendimi bildim bileli oradadır ,lezzetlide yapıyor fatura ödemeye gitmişitm önünden geçerken dayanamadım ,zaten acayip açtı karnım kaydirigubbakcemile3 ööle işte ...
balık ekmeği hhep birlikte yicez ,hanife sen ben ist da oturup gelmek isteyen varsa birde onlar sırnaşık şey

funda canım valla akşam yürürken diyorum ki eve gidince mekik çekcem biraz diyorum,
bide babam masaj makinesi almıştı kıpraşımlı :),
hani yanıyoya bırakınca mekiği onlada masaj yapayım diyorum,
inan yürümek değilde bizim oranın otobüsüne binince eve gidene kadar sanki akşama kadar sırtımda taş taşımışım gibi yorgun düşüyorum,
yol mahvediyor beni,vazgeçiyorum ama bu akşam itibariyle söz size onada başlayacam,
funda sende bana söz ver bakayım akşam en kötü yatmadan önce 50 mekik çekcen ok.mi...

OK CANIM YA VALLA YAPICAM SÖZ MEKİK VE OKLAVA
EŞİM HER ZAMAN KIZIYOR TWİST STEPPER VAR ORADA DURUYOR BOŞUNA PARA VERDİN ALDIN DİYE ONA DA BAŞLICAM AZAR AZAR ARTIRICAM SÖÖÖZZZZZZhihoyyyt

pınar ben geleceğim zaman sen de bana orayı bida:Dbakarım ben,
ben merak ettiğim şeyleri gidince sölüyom,gidilcek yerlere gidiyos,yencekleri yiyos,sağolsun ikilemiyo CANım benim,
tabiki yicez balık ekmek o hep aklımda merak etme :),
zaten sende bana gelip gidersin ben sana evdede yaparım balık,yağsız ızgarada bide bol yeşillikten karışık salata,
ooooh mis gibi yeriz,ordaki gibi turşu yada tursu suyu dersen ayıptır dimesi maşallah bana süper turşu yaparım ben san benim yaptığım turtuşudanda yidiririm kıs söz sana,
Rabbim nasip etsin inş bana CANımla yuvamı kurmayıda amin...:)...

fundam tamam yarın geliyon bana kaç mekik çektin ne yedin ne içtin bir bir sölüyon bende sana söz,
benim evde alet yok öle yer müsait olmayınca malesef alamıyorum...

Son düzenleme:
Bengicimm ellerine sağlık haftaya cumartesi misafirlerim gelecekk...aklımda bulunsun...

Canımm geçmiş olsun giden yemek olsunn dua et erken gelmişsiniz ya oyalansaydınız ...allah korumuşş quellenin başına geleni biliyosun tatlım...dikkat et böyle konularda...

Jujummmm amanıınnnn kız test alda yap barimm senden çok biz meraklandık yaa....

Hayalimm miden küçülmüştür tabii kayısı yiye yiye..

Funda walla sporu eklesek süper olucak biz bi ara takımcak süperdik belirli hareketlerimiz vardı her akşam yapıyodukk ahhh ne güzeldi yaa....

Bende 4 kaşık pilav 1 tavuk bonfile salata vede yarım kepçe çorba yedimm...
Az öncede bi tane bayram şekeri attım ağzımaa

he kıs esmerim sonunda yidim miğdenin bi yanını küçüldü inş,
bide artık o şişliği hissedince yememeyi başardımmı benden efesi yok:D,
ki onuda yapcam yaza ben burdan mezun olcam yaza diyorum daha yolum uzun çizelgeye bakmayın siz,
gerçi çizelgedeki hale gelince bakcam bi duruma göre devam etcem,çok çikin olmakta istemiyorum çok zayıf olupta yüzüm gözüm göçsün istemiyorum,
dicenizki ideal kilon normalde 70 ama şuda var bende şimdi gülceniz şişgo bahanesi gibi olcak ama benim kemiklerim iri hakikaten iri,
sadece 34,5 kilo kemik var bende:roflol:,
o yüzden 75te bakcam bi halime sonra ya tamam ya devam...

hişştt noluo kıslar gizli gizli varmısın yokmusun ayıp oluyorrrrrrrrrrr........
allah nasip etsinde gelcem kuzum valla herşeyini yemeğe Şeniz

ok yarın sabah itibariyle ne yedin ne içtin,
hareket ne yaptın ne kadar yaptın bir bir isteyom bu 1
2. bu dakka itibariyle ne yersen ne içersende istiyom,
3. sakıncası yoksa bana özelden msn adresi atarmısın,
4 bis yapcaz başarcaz...

Back