Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa panrım senden saklım gizlimmi var guzuuum aşk olsun yav,gelcen tabe benim orda ilk arkadaşlarım siz olceniz hemde kalıcı arkadaşlarım Allahın izniyle,esmerimnen sen hıh kıskananlar çatlasın :roflol:,
ellerimnen beslicem seni,diyete gerek kalmas inş güsel şaler yaparık :roflol:,
biz gende dikkat ederiz tatlımcım,

zuzu fısırdamiiiz canım hıh açıktan deyoz varmısın deyi :roflol:...

umut tatlıııııııııııım hoşgeldin kız ay çok mutlu oldum nasılsın ben bakıyorum sana ama pek takip edemiyorum olmuyon bazen geçen takımına baktım sana ait paylaşımda bulamadım bi kaç sayfada,özeline yazmıştım almışsındır sanırım,
diyetim iyi gidiyo umudum şükürler olsun Allaha gene kıpırdanmalar başladı artık bu yaza dicem umut tebrik et beni bitirdim kiloları diye,
maşallah sen baya vermişsin azcık kalmış inş kalanlarda tez sağlıkla gider canım benim,
süper olmuşundur sen şimdi resim göstercenmi bana:)...

fundam evde kullanamıyormusun sen msni,
aradada olsa açıyorsan ver ekleyim ordanda bişiler sölerim sana ben anladın sen onu :roflol:...

ızım evde pc bilem yok ki, mailim var faceim var o da mesai saatleri içinde şeker msn malesef needelim şeker mailimi atıyım yine de

fıstıklarımm günaydın ben geldimma.s.ayy tersim döndü nöbetten çıkınca..dün yorucu bir nöbetti benim için..öğlen dayanamdım bi yattım şimdi uyandım ama hala uykum var..işin kötüsü yarın misafirim gelcek dipköşe temizlik yapıcam...ufff hiç sevmiyom temizlik yapmayı:1rolleyes:
bu arada regl oldum..tatlı krizlerim sonra erse barimkötükedihüsoben çok kötü kaçamaklar yaptım..kendime gelmem gerekaz sonra yrüyüş yaparak kaldıgım yerden devaö ediyorum
sizler kaynatmışssınız...tatlı tatlı konuşmussunuz..Şeniz
bengicim bi kere bende yapmıştım öle bişi ...aman allah korusun canım..olan tek yhemeğe olsun..geçmiş olsun canım
hayalcim...gülercim..jujucum..bengicim..esmer cim..pınar cım..şebnem im..kuzucum..toplight cim..ahle yar cım..özledim hepinisi ya...bugün uyuyayım derken 1 haftadır yazışamadım gibi hissettim sizlerle

funda bende gmail,facebook,msn ne ararsan var istediğinden ulaş bana tatlım hepsi açık hergün:),
yellow temizlik olur hem az kalori yakarsın eğil doğrul hade bakem bir ki üç dört hade,
ne kaçamağı yaotın yav tavuktan başka ben kaçırdımmı de bakem özel ilgi göstercem sana...

funda ekledim tatlımfacedende bulurum seni birazdan sanırım,
kıs bide niye açıktan yazdın çatlak özel mesajla yazsaydın ya, neyse alıp sildim ben,
yellow başak tek tek say...

anammm kısa face bookun varmı dedim var ama kullanmıyorum dedi ,sonradan bir baktım sürekli online hatun ahahahh dürtüp duruyor lülülülülülü:dilcikar:

yellowummm günaydın cnm ayy one tatıl uyku olmuştur ama tabiki gece uykusunun yerini hiç bişet tutmaz ...

funda senden bi sürü var kıs burda hangisi sensin ki :roflol:
pınar niye girmediğimi bilion anam sen artık sorun yok serbest face bende giriyorum hepte o didiğindenim onlineyim ben hıh:),
sende kaçak güreşiyon fark etme sanma sürekli yorumlar videolar ama ortalarda bakınca yoksun :roflol:...

tatlım aldım ekledim sen gelince benim olduğumu anlarsın zaten ben sana yazmıyorum,
kıs niye açıktan yazdında özel mesajla atmadın dedim ya,
facede de senden bisürü sen hengisisin ki:)...

pınarcım evet nöbet sonrası ev sessiz çok güzel oluyor uyuması..özel hissediyorum kendimi...egoistlik işte..herkes çalışırken ben uyuyorum...kaydirigubbakcemile2
hayal yaa söletme daha falza bide susamlı çubuk kraker yedim...başka yemedim bişiy:1ninca:

kızlar yaasizin hiç kaçamağınız olmuyor mu şekerlerim...ben kendimi uzaylı gibi hisettim...ohh olsun bana :mymeka:gerçi ben bu konuda tutarsız davranıyorum sanırım..diskalifiye olmayı bile başardım ya...ama bu sefer kaçamaklarım olsa da toplamayı biliyorum...yürümeye gidiyom ben

yellow başka ne yedin hadi tek tek yaz,
sonuçta buraya yazsanda yazmasanda sen onları götürdün yene söle bakem tek tek hepsini bi arada yaz bekliyorum hade,
az erken çıkcam bugün akşam 8. takımdan gülayla kızılayda buluşup yeşil çay aliciz ona:)...
önceden çiğ küfte,içli küfte neyin yerdik,hapydayse gidip büyük tabak alıp açık menü ne bulsak koyardık ama şükür artık canım istemiyo oh eferim bağa:)...

hayal canım başka bişi yemedim..bir kaç tane de badem yedim o kadar..ama cocostar falan yemek tabi üzdü beni..ama yürüyüşle en azından az da olsa eritebilirim..yarın tartıya çıkmayı düşünmüyorum zaten:jeyyar:
hemen soda içeyim bi tane

tamam yellow devam et sen böle aferin dedim susutum
funda göremedim kıs yeni bişi keşfetmek üzereyim araştırma yapıyodum tatlım :)
kusura bakam bide de ne demiştiysen sana zahmet,
bide mesajları silince içini boş bırakmayın sitede yasak ban yersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…