- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #1.941
günydın şekerler ...
hepiniz bugün çok enerjiksiniz maşşallah ...
yellow allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evnide cnm ...
şahnurum nazarmı değdi cnm yaaa üzme kendini allah sağlık versin huzur versin inş tüm sorunlar hallolur ...
dün akşam tarhana çorbası ,bol yoğurtlu bulgur köftesi yedim ..gece de bir portakal...
sabah ,köşe ekmeğin arasına salam koydum yedim...
kıslar mart 15 de enginin ablasının nikahı var ozamana 70 e inerim ben :icecream: kendime çok güzel bir elbise almam lazım ayy önceden böyle özel birgün oldumu ne kadar sinir olurdum giydiğin hiç bişey yakışmaz fln yalnız bu kez öyle olmucak :sm_cool::sm_cool:
gel kuzu beklerim :) senin adın esramıydı:) ortanca kızımın ilk adı esra:) ikinci adı eylül
gelcem gelcem sen büyüt kuzucuğu...
evet canım ismim esra...
fundacım hoşgeldin .
bende emziriyorum canım ama artıkeskisi gibi güzel emmiyo . yemeklerdende tattırıyorum . sabah kahvaltı dışında tam öğünlere geçmedik gerçi
kızlar saolun toparlarız ama biliyorsunuz benim snirlerimde hayır kalmadı üstüste hep hastane derdi arada eşimin iş sorunu işyerindeki problemler bütün bunların altında ayakta dik durmaya çalıştım ama olmadı dün akşam patlak verdi az önce eşim kabul etmemesine ragmen ona da bana da randevu aldım psikiatri den bakalım ne olacak eşime söylemeyi düşünmüyorum beni dr a götür deyip orda sana da randevu aldım diyecem uygun olur mu sizce
OHHHHH OYNAYASIM GELDDİİİ BİRDENNNsositosositomerhaba esmerim biçim biçim
nasılsın şeker
allah herkese bu zor günlerde kolaylıklar versin inşaallah
kılzar elmalı tavuk göğsü tatlımdan yedim
hem ara oldu hem öğlen yemeği
şimdi yemek yapıp yoğurt maylicam öpüldünüz şekerler
KIZ ŞİMDİ DE ÖLEE UFAK ÇOCUK OYUNCAK GİBİ ELİMİZDEE ...TEYZE OLMAK ÇOK GÜZELMİŞ WALLLAAA....ÖLE SEV SEVV AĞLADIMI VER ANASIIINAA SÜPERRR...dünyaya gelen büyüyo hanifem maşallah güzel kızınıza . ilk 3 -4 ay daha hızlı büyüyolar sonra biraz daha yavaşlıyo . bi kaç ay sonra başlar sevimlilik yapmaya . o zaman yersiniz valla kardeşin elinizden zor alır :)
YOK GÜZELİM ABARTMIYORUM AMA DİKKATTE ETMİYORUMM...İÇİMDEKİ CANAVAR DURULDU MORALİM YOK YAA DİYETTE YAPMIYORUM AMA YEMİYORUMDA TARTILMADIMM HİÇÇÇ TARTININ PİLİ BİTMİŞ....SABLAMDA TARTILIRIM SABAH ABLAM BENDEN ERKEN GİDİYO İŞE AKŞAM GEÇ SAATTE TARTILIRIM BÜYÜK İHTİMALLEolay gelsin esmerim,
diyet nasıl gidiyo varmı gelişme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?