Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günydın şekerler ...

hepiniz bugün çok enerjiksiniz maşşallah ...
yellow allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evnide cnm ...
şahnurum nazarmı değdi cnm yaaa üzme kendini allah sağlık versin huzur versin inş tüm sorunlar hallolur ...
dün akşam tarhana çorbası ,bol yoğurtlu bulgur köftesi yedim ..gece de bir portakal...
sabah ,köşe ekmeğin arasına salam koydum yedim...

kıslar mart 15 de enginin ablasının nikahı var ozamana 70 e inerim ben :icecream: kendime çok güzel bir elbise almam lazım ayy önceden böyle özel birgün oldumu ne kadar sinir olurdum giydiğin hiç bişey yakışmaz fln yalnız bu kez öyle olmucak :sm_cool::sm_cool:

gel kuzu beklerim :) senin adın esramıydı:) ortanca kızımın ilk adı esra:) ikinci adı eylül

fundacım hoşgeldin .
bende emziriyorum canım ama artıkeskisi gibi güzel emmiyo . yemeklerdende tattırıyorum . sabah kahvaltı dışında tam öğünlere geçmedik gerçi

kızlar saolun toparlarız ama biliyorsunuz benim snirlerimde hayır kalmadı üstüste hep hastane derdi arada eşimin iş sorunu işyerindeki problemler bütün bunların altında ayakta dik durmaya çalıştım ama olmadı dün akşam patlak verdi az önce eşim kabul etmemesine ragmen ona da bana da randevu aldım psikiatri den bakalım ne olacak eşime söylemeyi düşünmüyorum beni dr a götür deyip orda sana da randevu aldım diyecem uygun olur mu sizce

günaydın canım bu duygu çok güzel bir duygu anlatılmaz yaşanır...

şahnurum işsizlik stresi çok kötü tatlım,yaşamayan bilemez,
ki o bide evin erkeği erkeği psikolojisi vardır bide,
ne desen ne yapsan batar ona tatlım,
onunda sana söledikleri seni rahatsız eder tabi sende haklısın,Allah yardımcın olsun tatlım sen uyma o şeytana sabır dile Allahtan kolaylık dile canımcım,
kendinide çok dağıtma tatlım sen herşeyden herkesten önemlisin hem senin çocuğun var onun için ii olman gerek demi,
eşin iş bulunca düzelir böle tartışmalara girerek düzelmeyecek durumlar olmasın inş,
aşılmayacak engeller olmasın inşelleh canımcım...

canım ters tepki vermeyeceğini düşünüyorsan neden olmasın iyi fikir bence

pınarım sen yaparsın tatlım benim,hade resminide koyarsın bakarıs burda bizde,
eşin içindemi aldın şahnurum randevuyu anlamadım pek ama öyleyse tepkisini sen hepimizden ii tahmin edersin tatlım,
olumlu karşılayacak bi yapısı varsa de ama yoksa bence yapma öle daha kızmasın ama dediğim gibi onun karakterini sen biliyorsun...

şahnurumm ne diyim walla zor iş şu evlilik...az daha sabır be arkadaşım....şu kriz mahvetti milletii tabii şimdi kendine göre işde bulamıyodur...onunda sıkıntısı vardır kendine göre...

Ne bilem bacım kızarmı kızmazmıı ...ben olsam söylemezdimm çünkü hastanede mecbur gelicekk sonrasındada kızarsa kızsın derim ben....

Hayalimmm fırsat buldukça uğruyorum...benimde moral bozuk işte biliyonuzz ölee dolanıyorum ortalardaa...

Nurcanımm yerim ben elifi bizim kızmızda 1 aylık oldu....hemen fark ediyo büyüdü zilli....özgem ne yaptı yaaa doğurdumu acaba....

Esra nur funda bengi sizide öptüm....

Pınarım dahada inersin canım marta ooo çok var dahaa

merhaba esmerim biçim biçim
nasılsın şeker
allah herkese bu zor günlerde kolaylıklar versin inşaallah
kılzar elmalı tavuk göğsü tatlımdan yedim
hem ara oldu hem öğlen yemeği
şimdi yemek yapıp yoğurt maylicam öpüldünüz şekerler

dünyaya gelen büyüyo hanifem maşallah güzel kızınıza . ilk 3 -4 ay daha hızlı büyüyolar sonra biraz daha yavaşlıyo . bi kaç ay sonra başlar sevimlilik yapmaya . o zaman yersiniz valla kardeşin elinizden zor alır :)

günaydın arkadaşlarrım..nasılsınız bakim
bende sabahtan beri interntte eşimle evle ilgili araştırma yapıyorum..eşime bu sitedeki evleri filan gösterdim...ancak yazabildim size..birde nöbet yorgunluğu var üzerimde..geçmişi okuyayım şimdikkaydirigubbakcemile5

OHHHHH OYNAYASIM GELDDİİİ BİRDENNNsositososito
AMİN....CÜMLEMİZE İNŞALLAHHH...
KIZZ ELMALISI NASIL OLİİ Bİ ANLAT BAKALIMMM
KIZ ŞİMDİ DE ÖLEE UFAK ÇOCUK OYUNCAK GİBİ ELİMİZDEE ...TEYZE OLMAK ÇOK GÜZELMİŞ WALLLAAA....ÖLE SEV SEVV AĞLADIMI VER ANASIIINAA SÜPERRR...
olay gelsin esmerim,
diyet nasıl gidiyo varmı gelişme...
YOK GÜZELİM ABARTMIYORUM AMA DİKKATTE ETMİYORUMM...İÇİMDEKİ CANAVAR DURULDU MORALİM YOK YAA DİYETTE YAPMIYORUM AMA YEMİYORUMDA TARTILMADIMM HİÇÇÇ TARTININ PİLİ BİTMİŞ....SABLAMDA TARTILIRIM SABAH ABLAM BENDEN ERKEN GİDİYO İŞE AKŞAM GEÇ SAATTE TARTILIRIM BÜYÜK İHTİMALLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…