- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.501
mide bulantım var ve ishal olmuşum.vücut direncim iyice düşyü bu sıralar.hiç hasta olmayan ben.bu seneyi hastalıkla geçirdim.allah beterinden saklasın yinede...
ben böyle hasta oldukça eşim kızıyor yediklerime dikkat ettiğimi o rejim sanıyor.hastalığımında bundan olduğunu düşünüyor.
ben takımdan ayrılmak istiyorum kızlar.şu an ki kilom 56,9 hedefim zaten 55 ti benim ama ona bile çevrem kızıyor.boy 1,68 60 kilo yeter diyo herkes...çevre böyle söyledikçe bende hırs yapamıyorum nedense.neyse yinede kilo verdim.böylede mutluyum...
hem geçen bahsettiğim durumumdann ötürü sizede katkım olmuyor çok fazla.buda beni üzüyor zaten...ama sizin benim üzerimde katkınız büyük.hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
hepinize bol kilo vermeler...
mide bulantım var ve ishal olmuşum.vücut direncim iyice düşyü bu sıralar.hiç hasta olmayan ben.bu seneyi hastalıkla geçirdim.allah beterinden saklasın yinede...
ben böyle hasta oldukça eşim kızıyor yediklerime dikkat ettiğimi o rejim sanıyor.hastalığımında bundan olduğunu düşünüyor.
ben takımdan ayrılmak istiyorum kızlar.şu an ki kilom 56,9 hedefim zaten 55 ti benim ama ona bile çevrem kızıyor.boy 1,68 60 kilo yeter diyo herkes...çevre böyle söyledikçe bende hırs yapamıyorum nedense.neyse yinede kilo verdim.böylede mutluyum...
hem geçen bahsettiğim durumumdann ötürü sizede katkım olmuyor çok fazla.buda beni üzüyor zaten...ama sizin benim üzerimde katkınız büyük.hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
saol canım ıyı usutmusum ben sanada afıyet olsun tatlımCerencim geçmiş olsun, niş. hamişsindier ama benim bildiğim belirtiler bu kadar erken olmaz. Üştümşsündür muhtemelen, havalarda bir tuhaf zatern, sen iyice bir dinlen tatlım.
Yasemincim bende göremedim fotunu
Semihacım senin neyin var?
Zevcan bişeylerle meşgul ol, odayı havalandır, kokusu gitsin ne kötü kokmuştur kimbilir. Bizde yemeğe gitcez, pideciye ama ben adana yicem.
ayrılmana uzuldum ama ıdeal kılona ulasmana sevındım canım bundan sonra senın ıcın hayırlısı olsunmide bulantım var ve ishal olmuşum.vücut direncim iyice düşyü bu sıralar.hiç hasta olmayan ben.bu seneyi hastalıkla geçirdim.allah beterinden saklasın yinede...
1 bucuk saattir havalanıyor içerisi koku gitmiş bende öğlen yemeğimi yedim geldim kızlar ben haftaya diyet yapamıcam izinli olmak istiyorum kardeşimin ameliyatı var izmite gidicem ne kadar olsa o telasede diyete uyamam o yüzden izinli olmak istiyorum girerim takıma sizide bilgilendiririm zaten inş zayıflayıp dönerim boshayallersmile
nys bakalım benm sonum nasıl ve nezmn olucak ..
gecensene atanmam oldu benm buraya cok sevdiğim bi teyze vardı bu gün o öldü cok üzgünüm sürekli yüzünde sevimli bi gülümsemesi vardı oda beni cok seviyordu nerde görse öpüyordu anneannem gibi cok üzüldüm cok her gecen gün biraz daha yanlızlasıyorumm benneyaptımki
uzunca bi msj oldu bu seferki :1closedeyes:
bugun sıze bır menu yazamadım cunku bır sey yememıstım su an tarhana corbası ıcmeye calısıyorum ama cok zor oluyoo anlatamam
Eevet yasemincim cerende mezun oluyor ,Nisa izinli olacak, Çağlayan ne yapacak onu bilmiyorum. Takımın yarısı yok artık
Az önce bir arkadaş çağırdım gelir mi bilmem, bekleyen ama tailde olan lightlifh var.Takım yeniden değişmiş olacak.
Eevet yasemincim cerende mezun oluyor ,Nisa izinli olacak, Çağlayan ne yapacak onu bilmiyorum. Takımın yarısı yok artık
Az önce bir arkadaş çağırdım gelir mi bilmem, bekleyen ama tailde olan lightlifh var.Takım yeniden değişmiş olacak.
bugünkü menüm
09:15
2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,acuka,zeytin,salatalik domates
13:00 cilek
13:30
firinda közlenmis patlicandan musakka,yogurt
17:00 1 yesil elma
17:45 fasülye kavurma+yogurt
2 litre su
1 kupa yesil cay
tekrar teşekkür ederim kızlar sizlere.
inşallah bu sayfalara geri dönmem kilo yüüznden.arada sohbete katılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?