- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #19.481
Yaso ben göremiyorum cnm resileri maalesef.
yaaa niyeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaso ben göremiyorum cnm resileri maalesef.
günaydın kızlar keyıfsızım bugun hıcbırsey yemedım cunku cok mıdem bulanıyo sabahtan berı ıctıgım suyu dahı cıkarıyorum ıse gıtmıstım eve gerı dondum uzanıyorum sımdı siz nasılsınız
aksam harıcınde menun perfect:lepi:10:45
2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,acuka,zeytin,salatalik,domates
13:30 1 yesil elma
14:10 4 minik salatalik tursusu
14:45 mantarli tavuk sote,salata,yogurt
aksam
yesil elma
2 litre su
1 kupa yesil cay
:lepi: guzelbugünki menüm
sabah 1 d,l,m tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 1 domates ,rezene çayı
öğle:1 tabak sebzeli sulu köfte , 1 dilim ekmek, 1 baradk ayran
ara: 14 tane kiraz
akşam yarım tabak kuru fasulye salata 1dilim tam buğday ekmeği
2.5 lt su 2 kupa yeşil çay
200 mekik
iyi gecelerrr
:lepi:sositososito mikemmel:lepi:Günaydın herkese.
Sabah
domates, peynir, 1 buğday ekmek, 3 zeytin, maydanoz
Öğlen
Salata, yoğurt, türlü (patates ve havuçsuz)
Akşam
Hindi döner, salata, ayran
3 bardak çay, 1 yeşil çay, 3 lt su
Canım o hiç belli olmaz belki Cumaya kilo vermiş olursun üzülme.
Lahana turşusu serbest muhtemelen salatalık da serbesttir.
Akşam çok az olmuş canım. Hiçbirşey yok nerdeyse.
Güzel mönü cnm afiyet olsun.
ii giyosun ii begendım:lepi:günaydın kızlar bende bu gün yiceklerimi yazayım hemen
sabah kalkınca sütlü meyve püresi
kahvaltı 1 dilim kızarmıs kepek ekmeği erik marmelatı peynir
öğlen domates corbası yoğurtlu semiz otu salatası 1 elma
aksam türlü yeşil salata yoğurt 1 kase cilek
kendimi yine halsiz hissediom 15 dk bacak egzersizi 30 mekik
2 litre su
2fincan cay
2 fincan bitki cayı
hıc sınırını bozma tatlım duzelır herseyolumunekankayizsmileGünaydın canlar,
Akşam kanatın çoğu derisini aldım zaten toplam 2 kanat yedim, yanında domates, soğan ve mantar yedim, 2 dilim (1 normal, 1 dlml kpek ) ekmek eşliğinde
Dün öğlende 30 dk yürüyüş yaptım, akşam avm ye gittim orda 1 saate yakın gezindim, ama tartıda sabah artıya geçtim bu nedir şimdi yaa, baklavayıda yesem aynı olacaktı hani 1 haftanın karşılığı, sinirlerim iyice bozulmaya başladı benim .((
ben iimm cerenim sana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim hastalıkmıdır bebişmidir bu bulantıların sebebi umarım bebiştir dikkat et kendine mideni yarıstırması için haslanmıs patates(tuzlu) ve ekmek yemeye calıs :teselli:
günaydın kızlar keyıfsızım bugun hıcbırsey yemedım cunku cok mıdem bulanıyo sabahtan berı ıctıgım suyu dahı cıkarıyorum ıse gıtmıstım eve gerı dondum uzanıyorum sımdı siz nasılsınız
yasemın canım kemerın cok yakısmıs tatlım guzel durmus
gecmis olsun cnaim dikkat et kendine,ins bebeisdir
tesekür ederim canim
daha adet gunume 9 gun var bebek olsa belırtısı bu kadar erken baslarmı canım
herkesin bünyesi farklı tatlım bide üstüne adet görme die bişi var gebe kaldıktan sonra adet olursun ama her zamnki gibi olmaz az olur bu kanama böyle bi durumla karsılastınmı :uhm:
yooo gormedım degılımdır ben hamıle falan ya usutmusumdur buyuk ıhtımalle neyse bosver canım sen nasılsın bugun tatlım
iimm canım yaa direniyorum bi tepsi dolusu lahmacun getirmişler yanında tabi bi kutu dulusu ayran içerde herkes gömüldü yiyo bende kokusunu duyuyorum :sinifsinif:
bide sürekli gel yee boşver diyorlar kendimle savas veriyorum inan o kadar zor sabrediyorum ki su anda burnuma kokusu geldikce içeri gidesim gelio ama gitmicem önce kendim sonra takımım için direnicem :1closedeyes:
ne guzel kokar demı sımdı ama bız oyle seylerı sevmıyoruz degılmı tatlım cık bı hava al bence ıyı gelır orası les gıbı kokmustur sımdı
evet haklısın ben bi telefon görüşmesi yapayım en iisi burası less gibi koktu kafamçokkarıştı
günaydın kzılar
ben bugün çok keyifsizim.
giremeyebilirim