- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.301
Yasemşncim senin nasıl geçti tatilin döndünmü yoksa hala Türkiyedemisin?
benim tatil süper geçti ama evet aldım kilo 2 kg falan neyse veririm onlarıda imşallah
günaydın canım hoşgeldin bizim sıkı hemde cok sıkı bi diyet yapmamız şart sporada yüklenmeliyiz yoksa 1. olamıcaz bu hafta ben 50 mekik cekiyordum her gün dün 120 cktim bu gün 130 belki daha fazla olucak zayıflamamız lazım yasemincim hemde hemen kaydirigubbakcemile2
teşekkurler hayatım:lepi:slm sizlar masallah döktürmüssünüz yine..
cerencim resimlerini gördüm masllah canim cok güzel olmussun boyda var tabi oh..
caglayana cok gecmis olsun yarin hayirli haberlerini aliriz ins
meyvenullcüm senide isyerinde üzmüsler galiba,SIKMA canini canim hakkinda hayilrisi olsun ins..
özgecim senide gördüm canim ama 70 le 67.8 arasindaki farka inanamadim elbise cok güzel durmus üstünde canim..
sebnemcim senin adinada cok seviniyorum canim,ins bu azimle devam edersin..
kizlar unuttugum varsa kusura baksamsin evde yoktum bugün birazdan esim gelecek acele yaziyorum,,
gel gelelim bana ya kizlar ben bi türlü toparlanamiyom ya üff sabah basliyom ögleden saonra sapitiyom bi an önce toparlanmam lazim verecegime yukari dogru gidiyyom bu hafta yarisin soonuncusu benim galiba((
cok guzel menun ve sporunn sakın bu guzellıklerı kacamakla bozma tamam mı tatlımopuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız bu gün ben hala regli olmadım ve tartıda fazla cıkıom sinir oluyorum 2 kilo fazla cıkıyorum zayıflayamıcam heralde bu hafta :sinifsinif:
bu günkü menüm
sabah 1 yumurtadan omlet bol yeşillik domates peynir 5 zeytin
öğlen taze fasulye 4 köfte ayran salata
aksam meyve:kiraz çilek elma kayısı
2 litre su
2fincan yeşil çay
2 fincan çay
1 form çayı
130 mekik
20 dk bacak egzersizi
yarım saat yürüyüş
:lepi::lepi: mikemmelkaydirigubbakcemile3Dün neler yedim ekleyeyim hemen.
Sabah
1 kk peynir, 1 domates, 4 zeytin, 5 dal maydonoz, 2 dilim salatalık, 1 buğday ekmek
Öğlen
Tavuk döner, salata ve yoğurt
Ara 9 erik
Akşam
Patlıcan salatası beyaz peyirli
Ara
250 gr kiraz, 5 erik
2.5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay, 1 fincan çay
75 ip atlama
Zevcan üzme kendini. Reglin bitince baya bi eksik çıkacaksın cnm emin ol. Sakın bozma diyeti ve devam et.
Mönün güzel köfteler ekmeksiz yeniyor biliyorsundur ama hatırlatayım dedim. kaydirigubbakcemile5
Kızlar ha-mi-le-yim
ÇaĞlayannnnnnnnnnnnnnnnn
Çok tebrİk ederİm tatlım tatİlden dÖnÜŞte ne gÜzel bİr haber aldım bÖyle ..allah saĞlıkla doĞurmanı nasİp etsİn sormak yada konuŞmak İstedİĞİn her konuda deneyİmlerİmİzİ sormayı unutma tatlım
hoşgeldin cerenim ben süperim sen nasılsın... zemuszemuscok guzel menun ve sporunn sakın bu guzellıklerı kacamakla bozma tamam mı tatlımopuyorumnanaktan
hoşgeldin cerenim ben süperim sen nasılsın... zemuszemus
yok canım kesinlikle kacamaksız bi hafta olucak zayıflıcam cıtır olucam kararlıyım kaydirigubbakcemile2
bugunku menum :
sabah:limonlu akdeniz yeşillikleri,domates,peynır,zeytın,1 dılım ekmek
ara:yeşilçay
öğle:ızgara tavuk,salata,ayran
ara:yeşilçay
akşam:kabak yemeği,yoğurt
100 adet mekık 1 saat aerobık 1 saat yuruyus 3 litre su
:lepi::lepi::lepi:
kızlar bizim mönümüz cerenin gibi olmalı bence çok beyendim cerencim bende o şekilde yapmaya çalışıyorum
çok karnım açıktı bu gün yaaa ...
hemen öğlen olsunda yemeklere yumulayım istiyorum
aç karınla suda çayda içemiyorum üstelik off offf açım aççç
çok karnım açıktı bu gün yaaa ...
hemen öğlen olsunda yemeklere yumulayım istiyorum
aç karınla suda çayda içemiyorum üstelik off offf açım aççç
sadece yeşilçayı araöğün gibi yapmamak gerekiyor ne bilim 2 grisini 1 lıgt karper akşam arasında
öğlen arasında da 1 elma yenebilir
benım genellıkle oyleydı canım yesıcyın yanında leblebı olurdu meyve olurdu bu sekılde yazardım artık mıdem o kadar kuculdukı fazla seyler yıyemıyoruum bu menu bıle bana cok gelıyo tatlım sen benım fotolarımı gordunmu nasıl olmusumkaydirigubbakcemile2
görmedimmmmmm geçmişe hiç bakamadım tatlım ama mutlaka bakıcam merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?