- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aç olduğumda şöyle düşünüyorum zaten almam gereken besini aldım şimdi açım ve vücudum aç olduğu için doymak için yağlarımdan besleniyor gibi düşünüyoeum ve açlık çok koymuyor şeker
özge canim yogurdu yagli yiyebiliyomuyduk?
hoşbulduk şekerler
yasemincim söylemiştim tatilde çıktığımı ama tabi sende geliş heyecanından görmemiş olabilirsin normal
semihacım ben giderkende biliyordum aslında annem mutlaka yapacaktı torununa bişeyler bende yemeden duramıyacaktım ama kendimi çoğu yerde frenledim o sıcakta bile 1 kere dondurma yemedim ki ben bir dondurma canavarıyım aslında çok sağlıklı beslendim değişik otlar salatalar ama arada yenen o börek ve sabah hazırlanan özel kahvaltılar yüzünden malesef aldım yanımızda büyüklerde vardı dedemler falan geldiler denizde hep beraber gittik bende yaşlıların yanında yüzmem açıkçası oram buram açılır diye çekinirim yüzemedim ama bol bol yürüyüş yaptım yoksa daha fazla kilo alırdım
bugunku menum :
sabah:limonlu akdeniz yeşillikleri,domates,peynır,zeytın,1 dılım ekmek
ara:yeşilçay
öğle:ızgara tavuk,salata,ayran
akşam:kabak yemeği,yoğurt
100 adet mekık 1 saat aerobık 1 saat yuruyus 3 litre su
hoşbulduk şekerler
yasemincim söylemiştim tatilde çıktığımı ama tabi sende geliş heyecanından görmemiş olabilirsin normal
semihacım ben giderkende biliyordum aslında annem mutlaka yapacaktı torununa bişeyler bende yemeden duramıyacaktım ama kendimi çoğu yerde frenledim o sıcakta bile 1 kere dondurma yemedim ki ben bir dondurma canavarıyım aslında çok sağlıklı beslendim değişik otlar salatalar ama arada yenen o börek ve sabah hazırlanan özel kahvaltılar yüzünden malesef aldım yanımızda büyüklerde vardı dedemler falan geldiler denizde hep beraber gittik bende yaşlıların yanında yüzmem açıkçası oram buram açılır diye çekinirim yüzemedim ama bol bol yürüyüş yaptım yoksa daha fazla kilo alırdım
bugunku menum :
sabah:limonlu akdeniz yeşillikleri,domates,peynır,zeytın,1 dılım ekmek
öğle:ızgara tavuk,salata,ayran
akşam:kabak yemeği,yoğurt
100 adet mekık 1 saat aerobık 1 saat yuruyus 3 litre su
canım aslında bende öyle düşünmeye calısıyorum ama nebilim bu gün fazla bi aclık olustu kaydirigubbakcemile3 pisboğazlığım üstümde heralde
cerencim ne kadar çok kilo verdiğin her şekilde görülüyor vücudunda gayet güzel canım
evet cnm yağlı yiyebilirsin.
Ben peyniride yağlı yiyorum ama monti amca yağsız yiyin diyor.
Banucum o kadar da olsun canım boşver. Artık düzene girersin sende.
Süpersin :lepi:
sağlık olsun ...
Mönün güzel afiyet olsun şeker...
o zaman yanında mutlaka yemek için bişeyler bulundur canım yoksa öğlen ister istemez dediğin gibi yumuluyor insan yemeğe
sandaloz sakızı bu yönden baya işe yaramıştı bende
nerden alabilirim bu sandaloz sakızını elma sirkesinede başlamayı düşünüyordum zaten ii oldu bunuda söylediğin :lepi:
Bu sandaloz sakızı bana hep salyangoz sakızı gibi çağrıştırıyor kızlar
ben aktardan 10 TL lık aldım bayada uzun bi zaman kullandım canım ilk zamanlrda baya etkiliydi ama bende pcos var ve bundan dolayı kilo vermem çok zor ve ilaç kulkanıyorum normal metabolizmalarda daha çok işe yarıyor
anladım canım bu aksam aktara gidebilirsem bi sorayım ama pcos lularda işe yaramıyorsa bendede yaramicak demektir :sinifsinif:
ben yinede sansımı bi deniyeyim belki midemde doluluk hissedince beynim açıkmaz kaydirigubbakcemile3
neden yaramasınki canım dene sonuçta doğal bi ürün bi zararı olmaz .. kullandığında da bir işe yaramazsa bırakırsın