1,68 ama gecenlerde 1,70 cıktım o arada ama askerı sınavındakı mulakatta 1,68 cıkmıstımkaydirigubbakcemile3
Sende hiç bırakmazsın ozaman canımben öyle yapıcam hem bebiş bekliycem hemde zayıflıycam...Zayıflamanın tadına varmışken hiçççç bırakamıycam kusura bakmasın kimse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekarken benim en fazla kilom 56 olmuştu hep zayıftım.yada gram alsam hemen dikkat eder rahatlıkla verirdim.çocuk olduktan sonra sanırım çok zorluyor bu kilolar insanı...
inanmıyorum sana yaa ohaoldumsmile senin ideal kilon zaten 58 benm ölmem lazım akannehir zaten sen şimdi kiloluda gözükmüyorsundur kendimden utandım mafoldumben dün aksam yediklerim aklıma geldi nasıl bi aptallık etmişim yaaa bunu duydum yaa ölsem yemem önümüzdeki hafta delikafadulden
Yılların biriktiği yağlar çabucak gitmiyor ki canım...Benim basenler erimeye başladı ama göbiş duruyor mesela.Hayır o kadar mekik çekerken ben bitiyorum ama o gitmiyor içimde bir canavar var galiba hiç inmek istemiyor :)))
Kızlar ben kaçtım artık p.tesi görüşmek üzere.
Kızlar ben kaçtım artık p.tesi görüşmek üzere.
Yılların biriktiği yağlar çabucak gitmiyor ki canım...Benim basenler erimeye başladı ama göbiş duruyor mesela.Hayır o kadar mekik çekerken ben bitiyorum ama o gitmiyor içimde bir canavar var galiba hiç inmek istemiyor :)))
ya dıkkatlı beslenırım boyle gıder canım ama yınede kocaman bır gobek olucak ve bebek dogduktan sonra bıraz gobek kalır herhalde benımde nefret ettıgım seydır kocaman bır gobegımın olması
ben 60 ta bırakacaktım canım zaten ama vazgectım 55 e karar verdım sen nıye utandınkı ne oldu
dogum yapmıs bır ınsanın gobegı farklı oluyo canım yaa o kotu ıste
mekik konusunda sana katılıyorum.basenim yoktur benim.tek sorunum bel ve göbek...belim kalın ve kocaman bir göbeğim var...mekik benide çok yoruyor ama çare olmuyor kısa vadede...
ayy bir hamiş olsak ben o göbeği taşırım kaydirigubbakcemile3
Aslında 60 güzel cerenim ya 58'le 60 arasında iki kilo var sen bence idaelinde bırak canım artı eksi alma ve verme payın olur.Sonradan bırakıpta bunların hepsini almak var birde geri yekafamçokkarıştı
evet canım o konuda haklısın işte
Mekik'i uzun süre ve devamlı yapınca faydası oluyor ben ona inanıyorum 1 aysürekli yapsak o zaman farkederiz işte..Şu yandaki simitleri sevmiyorum birde ben hiç güzel durmuyor(
cerencim aynı boylardayız.benimde hedefim 55...
kızlar bende kaçtım.
iyi tatiller size...
ben bu hafta o zaman cok sıkmayayım kendımı kendıme oduller vereyım. yavas yavas vereyım kalan 3 kılomu o zaman canım
kötü bi rüya olmalı bu sizin ikinizin vermek için sadece 2- bilemedin 3 kilosu kalmıs benm ideal kilom 53 napcam ben 8 kilo vermem gerek daha :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar bende kaçtım.
iyi tatiller size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?