:)) evet tatlışım ben size bu hafta spor konusunda modellik yaptım dıger haftalardada sızden beklıyorum :))
evit ne kadan da mikemmel olucazz:lepi:
Saolun canlarım benim :içelim:
Bu arada 2.lt suyum bitti benim 1 bardak'ta yeşil çay içtim.Ama yeşil çayım bitti,marketlerdeki stokta tükendi limonlu ve naneli bulamıyorum bizim burda artık....kaydirigubbakcemile3
ay nasıl mutlu oldum anlatamam tatlım ya bu mutluluk bana daha cok gaz verdı ben hedefı 55 yaptım 60 ta bıtırecektım ya vazgectım dahada cıtır olmak ıstıyorumsüprizzzzz
1.şerefine soda ısmarlıyorum kızlar hepinize ben içiyordumda şu anda :)))
serin serin sizlerede ısmarladım benden olsun
kızlarr yaa nerden takip edioz sıramızı gezinioom deminden beri bulamadım ..
opuyorumnanaktan market calısanları benıde tanıdı artık cay reyonuna gırdıgım zaman yeşilçay yoksa çayınız kalmadı sızın dıyolar cok guluyorum yaaa herhalde benden baska alan yok bızım burda cok caglayanım gel bızım marketten alkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Süpersin eminim onu da yaparsın sen şekerim.
Bende içtim az önce içine de attım limonu ohhhhh.
Süpersin eminim onu da yaparsın sen şekerim.
Bende içtim az önce içine de attım limonu ohhhhh.
afıyet olsun canım benım ınsallah 55 olurum sımdı baya gaza geldımde daha sonra boyle gıdermı bılemem ınsallah sonunu getırırımdelikafadulden
Getirirsin canım ya neden gelmesin zaten tatile gidince bol bol yüzeceksinde spor olarak ohhh geldiğinde miss gibi gitmiş olur hepsi :lepi:
Bizim 1.lik bence garanti listeler teker teker yazılıyor ama bu hafta herkes dökülmüş biz dışında :)))
afıyet olsun canım benım ınsallah 55 olurum sımdı baya gaza geldımde daha sonra boyle gıdermı bılemem ınsallah sonunu getırırımdelikafadulden
55 bana hayal gıbı gelıyo canımda o yuzden cunku ben hep hayatımda tombıstım en zayıf anım 65 kıloluk halımdı o yuzden zayıfladıgıma ınanamıyorum
su yaptıgımız yarısında acayıp faydası oldu bıze ıkı haftadır daha cok azmedıyoruz tatlımkaydirigubbakcemile5
cerencim boyun kaçtı senin kaydirigubbakcemile2
ooo ama sen o 65'i devirdin canım şimdi eskiye bakma sen artık yeni günler var önünde bebişte gelicek nasılsa yakında
bebıs gelınce ben yıne burda olurum kesın şişerim yine ben müsait vucut yanı yakında donerım yınee:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?