- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
Takımda 3.montici allah sonumuzu hayır etsin...
aaa yok kız 4 oldu zevcanda montici artık kaydirigubbakcemile3
şakkıdı :lepi: sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takımda 3.montici allah sonumuzu hayır etsin...
aaa yok kız 4 oldu zevcanda montici artık kaydirigubbakcemile3
şakkıdı :lepi: sempatiksalakcinni
monticik yapan kaydirigubbakcemile2 cerenle benden den başka kim var kaydirigubbakcemile5
özge ve caglayan canım
caglayancım montı topıgınede bıseyler yazdım benı tınlayan yok yaaa:dilcikar:
tatlım orda sürekli birileri olmuyor canım benim helede bu saatle kimseler olmaz
anladım tatlım ne bıleyım dedım mıllet bısey yazmıyo acaba yalnıs bı gırış mı yaptım dedımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım yalnış olmadı pek kimse yok gördüğün gibi, ama hem orası hem burası iadere edilecek kızlar ona göre yoksa kızarım ikinizede takımı ihmal edersenizklava:
Kızlar 1. olalım olmayalım önemli değil , hepinizi tebrik ediyorum;önemli olan alış olmaması ve gittikçe artan motivasyonumuz ve nerdeyse mezun olacak arkadaşlarımızın olması.
Bu ivmeyle hepimiz yaza yada yaz sonuna hedefimize ulaşırız inşallah..
Kızlar 1. olalım olmayalım önemli değil , hepinizi tebrik ediyorum;önemli olan alış olmaması ve gittikçe artan motivasyonumuz ve nerdeyse mezun olacak arkadaşlarımızın olması.
Bu ivmeyle hepimiz yaza yada yaz sonuna hedefimize ulaşırız inşallah..
yok canım orayı ıhmal ederım ama bu takımı asla ıhmal etmem
takım nerdesiniz gittiniz mi hepiniz :))
yooo zevcan nerde kii
bilmem hiç gözükmüyor ortalarda,şeboda aşağıda ama galiba geçmişi kontrol ediyor
3,5 lıtre suyum bıttı:içelim:
Afiyet olsun canım ama bak aşırıya kaçma böbreklerin rahatsızlanacak kendimden biliyorum dünde söylemiştim 3.5lt sınırın olsun üşüme geliyor sonra böbreklerine ve ağrı yapıyor lmaz: