- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.601
slm kızlar
bende bu gün sınavım vardı ordan cıkınca ark. yemeğe gittik :kedi: utanıyorum ama dicem ayvalık tostu yedim ve üstünede profiterol yedim çilekli soda içtim aksam yine arkadastayım cayın yanında kurabiye yicemklava: ama yarın yemek yok söz valla yarın yemicem
Slm kızlar. möünümü eklyim kaçıyorum
Sabah
1 domatesi 1 kk peynir, 2 minik sosis haşlama, 1 dilim hindi salam, 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 2 dilim salatalık
(şarkuteriden asla vazgeçmem beni zorlamayınlmaz: )
Öğlen
15 adet çilek
Akşam
Domates çorbası, kanat ızgara, patlıcan salatası, kırmızı biber közleme, ayran
ne deyim bilemedimki canım yaa boshayallersmile benneyaptımki
Günaydın kızlar,hepinize iyi haftalar diliyorum ben menümü kaçıp hemen gideceğim ay sonu kapatmam gerek çünkü bugün geçmiş yazılarınızı okuyamadım kusura bakmayın...Yalnız özgem menünü gelince konuşuruz... :)))
Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 adet kayısı
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,salatalık,4zeytin
Öğle
Pidesiz adana,salata,ayran
Ara
3 badem,2kk kayısı
Akşam
Mantarlı tavuk sote,yoğurt,salata
Su:1.5lt 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım akşam misafilerim vardı yemeğe
Pazar
Kahvaltı Öncesi
1 tane kivi
Kahvaltı
3dl kızarmış tambuğday ekmeği,domates,salatalık.peynir ve zeytin
Öğle
10 badem,5 fındık,3kuru kayısı
Akşam
Balık ızgara,salata
Su:2.5lt - 1 bardak yeşil çay
Spor:10dk twister,150 mekik,105 dakika tempolu yürüyüş,10 dk bacak egzersizleri
günydın kızlar haftamız herkese sans ve enerji getirsin..
bu günkü menümü yazayım sizlere
sabah:
2 dilim t.b.ekmeği 2 dilim peynir 1 domates yarım salatalık 7 zeytin 1 haslanms yumurta
öğlen:
pidesiz iskender salata ve sade soda
aksam:
1 kase domates corbası 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt
20 dk yürüyüş 20 dk bacak egzersizi 100 mekik
2 litre su 2 fincan yeşil çay
kızlar ben hala baslamadım cuma günü kilomu bildirip monti diyetine baslicam ama bu haftada dikkatli yicem ve sporumu yapcam belki bu haftda kilo veririm gruba giriş kilom hangisi olcak gecen haftakimi bu haftakimi yoksa cuma günkü olan kilommu olucak :uhm:
kimsecikler yok bu sabah...
yarım litre suyumu içtim 1 fincan yeşil cayımıda içtim öğlene kadar bi yarım litre su daha içicem
Canım çok güzel bir menü. Sabah sadece yumurta ile ekmek yemiyoruz Montiye göre. Ama sen henüz Monti başlamadın.
Sen bu hafta listeye gireceksin. Yani önümüzdeki Cuma listedesin. O yüzden ilk kilon geçen Cuma bildirdiğin kilon olacak.
Ben burdyaım. :teytey:
Çiçekim mönü yorumlarını Montiden oku bebem :roflol:
Slm kızlar. möünümü eklyim kaçıyorum
Sabah
1 domatesi 1 kk peynir, 2 minik sosis haşlama, 1 dilim hindi salam, 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 2 dilim salatalık
(şarkuteriden asla vazgeçmem beni zorlamayınlmaz: )
Öğlen
15 adet çilek
Akşam
Domates çorbası, kanat ızgara, patlıcan salatası, kırmızı biber közleme, ayran
Yorma kendini fazla şekerim.
Nasıl geçti bakalım haftasonu.
olsunya canım arada yemek güzel oluyo bende hiç kilo almamısım bu hafta montiye benzer takılıcam yani onu öğrenmeye calısıcam cuma günü kesin olarak baslıcam diyeteGünaydın şekerler.
Meyvenull özgenin dediği gibi, yani 62.7 başlangıç kabul edicez. Hafta sonu sende benim gibi cozutmuşsun ama bugün başla artık sende.
Benimde hafta sonu günüm vardı, dün kayınvalidemin günü, cumartesi akşamı misafir. ama cumartesi attığım 17000 adımla gr. almamışım, şaşkınım, mutluyum. Bugün Banunun diyetine göz atayım bir.
Banucum haftanın 1. olduğun için paylaşım alanına ne uyguladığını yazman gerekiyor canımcım.
Çağlayancım hafta sonu öğle menünü meyve ile geçiştirmişsin, dışarda mıydın? Sporunda olağan üstü valla.
Yasemincim özelediklerine kavuşman ne güzel , iyice tadını çıkar canım. Özledik seni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?