- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.621
merhaba arkadaşlar geçen yazılarda grupta 2 kişilik yer olduğunu ögrendim bende katılabilirmiyim takımınıza :lepi:ben 2 çocuk annesiyim kilo maalesef veremiyorum 74 kiloyum bir haftada ancak yarım kilo verebildim çok erken kalkıyorum az yemeye çalışıyorum ama olmuyo çok üzülüyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim
sporlar harıka caglayanım artık senı tutamıyoruz valla:lepi:Günaydın kızlar,hepinize iyi haftalar diliyorum ben menümü kaçıp hemen gideceğim ay sonu kapatmam gerek çünkü bugün geçmiş yazılarınızı okuyamadım kusura bakmayın...Yalnız özgem menünü gelince konuşuruz... :)))
Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 adet kayısı
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,salatalık,4zeytin
Öğle
Pidesiz adana,salata,ayran
Ara
3 badem,2kk kayısı
Akşam
Mantarlı tavuk sote,yoğurt,salata
Su:1.5lt 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım akşam misafilerim vardı yemeğe
Pazar
Kahvaltı Öncesi
1 tane kivi
Kahvaltı
3dl kızarmış tambuğday ekmeği,domates,salatalık.peynir ve zeytin
Öğle
10 badem,5 fındık,3kuru kayısı
Akşam
Balık ızgara,salata
Su:2.5lt - 1 bardak yeşil çay
Spor:10dk twister,150 mekik,105 dakika tempolu yürüyüş,10 dk bacak egzersizleri
hayatım menu guzel tatlım ama yesılcayı bıraz daha arttırırsan yararını gorursun tatlımzemuszemusgünydın kızlar haftamız herkese sans ve enerji getirsin..
bu günkü menümü yazayım sizlere
sabah:
2 dilim t.b.ekmeği 2 dilim peynir 1 domates yarım salatalık 7 zeytin 1 haslanms yumurta
öğlen:
pidesiz iskender salata ve sade soda
aksam:
1 kase domates corbası 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt
20 dk yürüyüş 20 dk bacak egzersizi 100 mekik
2 litre su 2 fincan yeşil çay
Slm kızlar. möünümü eklyim kaçıyorum
Sabah
1 domatesi 1 kk peynir, 2 minik sosis haşlama, 1 dilim hindi salam, 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 2 dilim salatalık
(şarkuteriden asla vazgeçmem beni zorlamayınlmaz: )
Öğlen
15 adet çilek
Akşam
Domates çorbası, kanat ızgara, patlıcan salatası, kırmızı biber közleme, ayran
selam kızlar naber?
tam temizlik yapmaya niyetlendim sular kesilmiş bıraktım
kızlar pazar gunu ve bugunku listelerimi eklıyorumm
pazar gunu :
sabah: derotlu maydonozlu omlet,yeşilçay
ara:yeşilçay
öğle :meyve tabağı (elma,çilek,kayısı,kiraz)
akşam:arkadaşlarla piknıkteydık ve aksam yemegını orda yedık ızgara balık ve ızgara tavuk akdenız yesıllıklerı
esımle 1 saat dagda cıcek kokuları arasında kosu yaptık ayrıca 1 saat kadar arkadaslarla futbol macı yaptık (bu da bı nevı spor yanı bayaa bı hareket ettım ) 2.5 lıtre kadarda su
bugun :
kahvaltıdan once 4 adet çilek
kahvaltı :4 adet çeri domates,biber,maydonoz,dereotu,peynır,1 dilim ekmek
ara : yeşilçay
öğlen : taze fasulye,salata,ayran
ara: yeşilçay,2 kayısı
akşam :ızgara köfte,maden suyu,salata
170 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık 3 lıtre sukaydirigubbakcemile5
boşver canım temizliği gelde iki lafın belini kıralım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar kanal d de doktorum programında dediki "insanlar toplu bişekilde diyet ve egzersiz yaparlarsa daha etkili olur ben geçenlerde internette diyetle ilgili bi arama yaptırdım ve birkaç grup ve güzel paylaşımlar buldum herkeze tavsiye ederim" dedi :))) bizden bahsetti yanii :))) ayyy kızlar meşhur olduk yahuuuuu :)))))
holey holey holeyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey:
sırnaşık şey bıraktım ama sormayın yani duşda alamadım sabah sporundan sonra akannehir çok fenayım çoookk akannehir
c.tesi menüm
sabah(09:00)
1 elma yedim acele şekilde dışarı çıktık
11:00 1 elma daha yedim bi kaç işimiz vardı onları hallettik
13:00 eve geldik öğle yemeği yedim ama bayılacaktım az kalsın
biberli lor,domates,salatalık,şekersiz çay,1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 kayınvalidemdeydim misafir varmış az simit az börek az kek yedim yoksa bayılacaktım ellerim ayaklarım titriyodu
20:00 3 tane badem
pazar
kahvaltı
peynir,yarım ekmek,1 şekersiz çay
düğüne gittim geldim 15:30 öğle-- evde bir simit vardı ve kek vardı onları yedim yanında yoğurtla
akşam
1 avuç badem, 1 avuç fındık
yatarken 1 bardak lıght süt
c.tesi menüm
sabah(09:00)
1 elma yedim acele şekilde dışarı çıktık
11:00 1 elma daha yedim bi kaç işimiz vardı onları hallettik
13:00 eve geldik öğle yemeği yedim ama bayılacaktım az kalsın
biberli lor,domates,salatalık,şekersiz çay,1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 kayınvalidemdeydim misafir varmış az simit az börek az kek yedim yoksa bayılacaktım ellerim ayaklarım titriyodu
20:00 3 tane badem
pazar
kahvaltı
peynir,yarım ekmek,1 şekersiz çay
düğüne gittim geldim 15:30 öğle-- evde bir simit vardı ve kek vardı onları yedim yanında yoğurtla
akşam
1 avuç badem, 1 avuç fındık
yatarken 1 bardak lıght süt
canım yemek olayın duzensız gıbı duruyo tatlım bıraz duzenleme olsa ıyı olur tatlım sabah bırsey yemıyorsun daha sonra oglene cok acktıgın ıcın herseyı yıyorsun aksamda hıcbırsey yemıyorsun bunlara dıkkat etmen lazım tatlım ogun atlamaman lazım canım belkı bana kızacaksın ama bunları soylemek zorundayım
hmm sende bizdensiz sebnemle bende yadik durduk bu hafta sonu sen gibi kaydirigubbakcemile3
olsun olsun arada yemek güzel oluyo cokacimcoook
her gün bakımlı olcaz die bişi yok dimi boşver bu günde ter kok canım bişicik olmaz hem aksamda spor yaparsın ondan sonra alırsın duşunu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?