- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.501
ben birazdan çıkıcam kızlar doktora gidicem. önemli beişey dğildir inşallah cildiyeye gidicem avucum içi ve parmaklarımda küçük küçük su toplamaları var..
gittiğin en kotu diyetisyen hıc motive olmuyorum desem yeridir sırf motive olmak için diyetisyene gittim cunku kılolu olunca yıllarca diyet yapmaktan herseyi biliyoruz nerdeyse ama bırgun ancak suruyor motivasyon bilinc altımda kaale almıyorum kadını bıraksam iyi olacak herhaldesaol canım,ben senin ona neden gittiğini anlamıyorum gel monti yapsende hem senin oğluşun içinde zararlı değil ki düzenli besleniyoruz biz montide istersen bir bak derim sen onu istersen kendine göre de ayarlarsın.Hem bu kadın seni hiç motive etmiyormu ya.Burda bazı arkadaşların diyetisyenleri iyiymişte boshayallersmile
gittiğin en kotu diyetisyen hıc motive olmuyorum desem yeridir sırf motive olmak için diyetisyene gittim cunku kılolu olunca yıllarca diyet yapmaktan herseyi biliyoruz nerdeyse ama bırgun ancak suruyor motivasyon bilinc altımda kaale almıyorum kadını bıraksam iyi olacak herhalde
montiyi hiç yapmadım sut veriyorum oğluma dengeli de beslenmem lazım bir arastırayım bakalım nasıl yapılıyor
Geçmiş olsun canım,hayırdır inş.bir anda mı çıktılar meydana.dr.gelince bizede haber ver bakalım ne olduğunu bilmiyorumkismile
evet bianda çıktılar dün komşuya gittiğimde farkettim bilmiyorumkismile sağol canımcım. öptüm kızlar gelince görüşürüz bu arada applearzu avatarındaki oğluşunsa bayıldım ona ben ya sırnaşık şey maşallah :Saruboceq: bende aynı böyle bişey istiyorum :CüvCüv: :roflol: neyse bye..
http://www.sdonmez.com/
bu diyetisyene gitmiş işte şebocum
diyette genel olarak sabah 1 kk beyaz peynir sınırsız domates salatalık 1 dilim buğday ekmeği
1. ara yok (1. ara 1 hafta sonunda var)
öğlen ızgara salata ve süt grubu bişey yoğurt ayran gibi
ara elma erik .. vss
akşam sebze salata
ayrıntılarıyla bu öğünlerin nasıl pişirlmesi gerektiği miktarları vss yazıyot
2. haftada öğlen ızgara 1 porsiyon değil 1,5 porsiyona ve yatmadan önce kuru kayısı 4 adet ceviz veriyor
sonralarda çikolata bile var
Arzucum bu beslenme şeklinde acıkma gibi bir durum olmuyor. Lif ağırlıklı beslendiğin ve bir öğünde tüm besinleri aldığın için ve dengeli yediğin için pankreas insülin salgısını fazla yapmıyor. Biliyorsun insülin açlığa sebep olur.
Eğer yaparsan sende anlayacaksın cnm ne demek istediğimi.
Süt veren anneler için en ideal diyet. Çünkü herşeyi yiyorsun ve her öğünde süt ve süt ürünü tüketiyorsun.
evet oğluşum burda dort aylık falandı simdi 7 aylık oldu uyuyor da rahat yazıyorum uyanıkken illa yanında olacaksın:)evet bianda çıktılar dün komşuya gittiğimde farkettim bilmiyorumkismile sağol canımcım. öptüm kızlar gelince görüşürüz bu arada applearzu avatarındaki oğluşunsa bayıldım ona ben ya sırnaşık şey maşallah :Saruboceq: bende aynı böyle bişey istiyorum :CüvCüv: :roflol: neyse bye..
ben de ınsulın direnci var zaten sekerimde yukselme problemi olur mu peki
ben kaçtım kızlar oğlum uyandı montiyacı inceliyorum baslayabilirim
gorusuruz
önce sağlık canım sen tamamen iyileş kendini iyi hissset ama bu arada asırıya da kaçma tabii dengeli yemeye calış ondan sonra diyetine donersin
benimde diyet yaparken cok ac kalırsam oğun kaçırıp bas agrılarım oluyor zaman zaman migremin de var zaten tuz biber oluyor en az 2 gun devem ediyor
gecmiş olsun kendine ıyı bak canım
ben birazdan çıkıcam kızlar doktora gidicem. önemli beişey dğildir inşallah cildiyeye gidicem avucum içi ve parmaklarımda küçük küçük su toplamaları var..
kızlar ben artık kaçar,alış faturalarını giriyorum çok karışık burası vaktim olursa gelirim tekrardan
kızlar
sabah:
bi tane kek ve 2 dilim peynir yedim
arada:1 form cayı içtim
öğlen:domates,salatalık,1 dilim peynir,2 kasık yoğurt,3 kasık(konserve)bezelye,5 zeytin,3dilim ekmek
acıkırsam ara olarak:1 yeşil elma
aksam için:yoğut 1 kase,bezelye,yeşil salata,mercimek corbası içicem
fazla oldu sanki :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?