- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #18.521
bu arada yeni gelen arkadaşlarımız meyvenull ve lıghtlıfe hoşgeldniz kızlarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm monti gibi yorumlarsak sabah kek olmamış.Kek yerine 1 dilim tam buğday ekmek, domates salatalık olsa iyi olur.
Konserve yemiyoruz canım. Ve öğlen ve akşam da ekmek yemiyoruz. Öğlen zeytin fazla olmuş. Ödem yapar bu kdr fazla tuz.
Akşam çorban unsuz patates ve havuçsuz olacak.
Monti olmasa bile kek yeme canım hem un hem şeker var içinde.
bu arada yeni gelen arkadaşlarımız meyvenull ve lıghtlıfe hoşgeldniz kızlarrrr
bende bugünki menümü yazayım
kavaltı 2 dl t.b. ekmeği bira peynir 2 zeytin yarom domates
öğle yeşil mercimek çorbası yoğurt
ara kiraz kavun
akşam yoğurt çorbası ıspanak yemeği
Ben gene geldim...çok sıkıldım ya gir gir bitmiyor ya :)))
Semihacım canım bak kırdın zincirleri artık tıkır tıkır ilerliyor canım kilo vermen
zevcan özgem doğru söylüyor tatlım,bu hafta dikkat ediceksin diye bu kadarda çok yüklenme kendine,yoksa verdiklerinde gelecek,sen en iyisi öğünleri artık montiye göre uydur,biz sana burda doğru yada yalnış deriz hiç olmazsa sağlığında bozulmamış olur artık
tamam canım öyle yapayım.
aksam bezelyeyi cıkartıyorum listeden.çorba yeşil salata yoğurt yiyeyim
uygunmudur kaydirigubbakcemile2
Bezelye'yi konserve yapmayacaksan sorun yok canım,havuç ve patates'te eklemezsen daha iyi olur. Diğer şekilde olur canım.
havuc ve patatesli sevmiyorum tatlım özellikle pişmiş havuç hiç sevmiyorum o yüzden sadeydi bezlyem ama konserveydi ve iptal oldu
Çiçek takım yarışmasında kim birinci oldu şeker. Kimler vardı yarışta.
Çiçek takım yarışmasında kim birinci oldu şeker. Kimler vardı yarışta.
kızlar kızlar ben bugün kaymakamı bayılttım yaa herkes zevcan kaymakamıda bayıttı dio kaydirigubbakcemile3
hayatında hiç kan vermemiş bana kan vermeye geldi meğer kan tutuyormus kaydirigubbakcemile3
kendide resil oldu benide resil etti kaydirigubbakcemile3
kızlar kızlar ben bugün kaymakamı bayılttım yaa herkes zevcan kaymakamıda bayıttı dio kaydirigubbakcemile3
hayatında hiç kan vermemiş bana kan vermeye geldi meğer kan tutuyormus kaydirigubbakcemile3
kendide resil oldu benide resil etti kaydirigubbakcemile3
Korkak kaymakam :roflol:
4.TAKIM 1.ETAP YARIŞMA SONUÇLARINI AÇIKLIYORUM.....
1.CaglayanCicek : 2kg ( %2.61) a.s.:hooray:
2.Ceren06_35 : 1.9 kg ( %2.84) a.s.:hooray:
3.Cgdm85 : 1.3 kg ( %1.86) a.s.:hooray:
4.ırem&Özge : 0.8gr ( %1.09 )a.s.:hooray:
5.Applearzu : Kilo aldığı için cezalı kötükedihüsoklava:
çok adil ve güzel çekişmeli bir yarışma oldu herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar....