- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.381
slm kızlar ben geldimm..
nasıl gidio diyetler..
kendime güneş gözlüğü aldım cok mutluyumm.. sırnaşık şey
Benim menüm
sabah: 1 dilim kepe ekmek, domates, 4 zeytin, az peynir
öğlen: döner ,salata biraz beyaz ekmek, ayran
ara:elma
akşam:4 kşk pilav, 4 kşk bezelye, 2 kşk yoğurt
ara:5 kiraz, 3 kayısı
su 2,5 litre, dün merdiven inip çıktım dünkü toplam adımım 6700
Yalnız bugün tartıda artıdayım, bugün bolca form çay içicem. Birde dün wc ye çıkamamıştım. Gözlerimde şiş.İnş. bugün atarım.
Sana tebrik koyuyorum çaglayan naniknanikdelikafadulden
slm kızlar ben geldimm..
nasıl gidio diyetler..
kendime güneş gözlüğü aldım cok mutluyumm.. sırnaşık şey
gule gule kullan hayatım ıyıyım bende dıyette ıyı sen nasılsın tatlışşopuyorumnanaktan
Slm canım hoşgeldin.
Hayırlı olsun gözlüğün ayyy benim bugün diyette süper bende süperim birşey oldu bugün bana kaydirigubbakcemile3
Ceren o ayaklara takılan laylonun adı neydi “Baloş”
Slm canım hoşgeldin.
Hayırlı olsun gözlüğün ayyy benim bugün diyette süper bende süperim birşey oldu bugün bana kaydirigubbakcemile3
Günaydın herkese. Menümü yazayım hemencik kızlar. Akşam kayınvalidemdeydik. Kadın hep ısrar eder yemicem dediğimde bu sefer etmedi hayret ettim. Demek durum o kadar vahim :roflol: Neyse kazasız belasız atlattık dünü de. Maşallah.
Sabah
1 domates, 1 buğday ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 5 dal maydonoz
Öğlen
Taze börülce, yoğurtlu semizotu kavurması,
Ara
6 kayısı
Akşam
Taze fasulye, 1 haşlanmış tavuk but, az lahana turşusu, 4 adet minik acı biber turşusu, salata, yoğurt
Çok kötü değil canım ama biraz eksik. Öğlen ve sabah sebze yok hiç. Domates salatalık falan eklesen iyi olurmuş. Öğlen sadece peynir olmamış hiç.
Süpersin :lepi:
h.b canım saol tattlım havalardandır o değişim bahar yorgunluğunu atmıssındır :lepi:
caglayan allah ıyılıgını versin MİNNAK DAVŞANIM BENNIM
sanırım tatlım kendimi çok mikemmel hissediyorum bugün kaydirigubbakcemile3
Moda, insanın üstüne yapışanı giymesidir kaydirigubbakcemile3
Ben bu sabah erkenden kalktım Sen o kadan güzel, o kadan dalından yeni kesilmiş bir oduncasına mışıl mışıl uyuyodun ki seni uyandırmaya kıyamadım Hemen altıma aşortmanlarımı geçirdim kendimi çarşıya attım Önce bir taş fırına girdim, ordan fırından yeni çıkmış taptaze bir odun ekmeği aldım senin için ve o esnada hep seni düşündüm Erman Bir ekmek bir insanı ancak bu kadan güzel anlatabilirdi bana
Erman: ne dedin sen? Bırak kardeşim bırak ya.
Abiye: kardeş mi? Şimdi de kardeş mi olduk Erman?
Erman: bırak kızım ya takacak bir şey illaki buluyon sende ya.
Abiye: kardeş demek, az sonra yatağa geçince hatırlatacam ben sana kardeş olduğumuzu.
Erman: ya Abiye sus artık, yeter vuracam tokadı şimdi ha.
Abiye: seviyesizleşme, saygısızlaşma, sen kime vuruyorsun tokadı kaydirigubbakcemile3
az once azarı işittik burdada işitmeden kapayalım konuyu tatlışşkafamçokkarıştı
:))) normal konulara geri dönelim en iyisi ama çok güzel bu erman ve abiye sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: yeşilçay içiyorum içermisin arkadasım ısmarlayayım
olur tatlım,bu aralar en çok sevdiğim çay oluyor kendileri zaten sengözlerimebaksanab
o zaman ıcelım :içelim:
:içelim: alıp geliyorum canım hemen
Bizim tükkanı erkekler basmış giremediğim mutfağa her yol erkek dolmuş akannehir
alalalala ne işleri varsa onların mutfaktalaelaelaelaelae eee koşu bandından memnunmusun tatlım nasıl gıdıyo yuruyuslerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?