- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #18.341
kızlar ben yarın sabah güneş gözlüğü almaya gitcem haberler olaaa yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takım olarak bizlik bişiy yok evet ama dolaylı yoldan hepimizi ilgilendiriyor bence bu durum.
Evet kızlar fikirlerinizi yazın bencede buraya, oylama sadece geri dönen üye için açılmış, siz ne diyorsunuz 10 kg. alımş gelmiş 10 a böl, 1 kg. , Peki vererek dönen?
bence diğer konular daha önemli en önemliside deneme süresi
neyse zamanla hepsi çözülür , sizin fikrinizi almadan takım kararı belirtmedim.
Birde benim bir sıkıntım var takımda olan bazı arkadaşlar gelipte yorum yapmıyorlar ama diğer takımlarda yada başka yerlere paylaşımda bulunanlar var,bence buda hiç adil değil buraya gelip takımda neden bulunmuyorsun sohbet etmiyorsunda görünüp gidiyorsun bence bizim takıma bir disiplin olayı şart konuşulması gerek herşeyin
koşu bandın hayırlı olsun gule gule aksatmadan kullan insallahGünaydın Canım gece hasta ziyaretine gittim 11:30 da geldim o saatten sonra içmek istemedim.yasak çünkü benim için..Koşu bandım geldi tatlım ama gece geç gelince binemedim.Eşimde yarın kurarım demişti bana ama gece uyumamış kurmuş ilk turunuda atmış kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım.Nisa için başsağlığı dileğimizi ilet ona tamam mı.Çok üzüldüm bak bu habere bu sabah :sinifsinif:
monti nasıl bir diyet benim diyetisyen bu hafta menumu biraz değiştirdi ona bile duzgun uyamadım evdeki ilaçlama duzenimi altust etti cumadan sora duzene gireceğim insallahCanım pek sağlıklı değil şoklar ama biz yasodan biliyoruz bunu istersen monti diyetine bir bak hem sağlıklı hemde düzenli besleniyoruz ama karar senin.
Bu arada takımda bulunman bizide sevindirir yeni kanlar her zaman can verir takıma
ben de proje yoneticisi olarak çalışıyorum aslen kimya muhendisiyim ama mağaza acılışlarını koordine ediyorum zemininden aydınlatmasına standından kabinlerine herseyine projesine havalandırmasına vs takip edip satınalmalarınıve uygulamasını yapıyorum mağazayı zamanında acmak için ugrasıyorum ozeti bu işimin simdi doğumiznindeyim 1 temmuzda ise baslayacağımSen nerede çalışıyorsun canım.Bizim bir takımımız muhasebeci,asistan,müdür yardımcısı,çok farklı iş yerlerde çalışıyoruz.Ama muhasebeciler daha çok oturuyor canım.Basenlerden belli çünkü otura otura artık şişmanlıyoruzkaydirigubbakcemile3
ise baslayınca işten giremezsem evden aksam yazsam olur mu aynı anda katılım sağlayamayabilirim sizinleayrica isleri yogun olan bi süre giremiyecek olan ve bunu bilen geri dönemk üzere ayrilsin derim ben diskalifiye olmaktansa islerini yoluna kouynca döner en azindan
bu daha sağlıklı hem diyetisyenim onermiştiBen size ne tavsiye edeceğim,Bu güneşte kurutulmuş kayısılar varya günkurusu diye geçiyor adı,tadım'ınkini aldım aman allahım o nasıl güzel bir tat kızlar ya,çok hoş bir kokusu ve tadı var,şiddetle tavsiye ediyorum.ben yedim 3 adet ama acayip tatlı isteğimi engelledi benim.eğer karşı koyamıyorsunuz bunuda deneyin çok güzel bir tat
ben geldımmmm nasılsınız kızlarrr bugunku menumu yazıyorumm
2 adet cılek
kahvaltı:2 adet peksımet,domates,peynır,salatalık
ara:yeşilçay,kayısı
öğle: ızgara balık,salata,maden suyu
ara:yeşilçay
akşam: ıspanak yemeği,yoğurt
yatmadan once:kayısı
3 litre su
100 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık hareketleriii
Çiğdem adımsayar küçük bir sayaç. beline takıyorsun tüm gün. kaç adım attığını , bu adımlarla kaç km. yaptığını ve kaç kalori yaktığını gösteriyor. Benim ilk günler spor vs yapmadan 3500 civarı adımım vardı şimdi 5000 e çıkarmaya çalışıyorum.
Takımdan ayrılıyorum kızlar...ben Şeboya Özel msj attım.İnsanların benİmle ne gİbİ sorunu var anlamadım ama yapay olduĞu sÖylenİmler kesİn
selam kızlar dun gelemedim evde ilaçlama vardı bugun de kayınvalidemdeyim esimden vının aldım oyle girdim simdi
ilaçlama yuzunden kayınvalidemdeyiz butun apartman i,laçlandı mecburen biz de yaptırdık bocekler bize gelmesin diye
bebekle kayınvalideme geldim yarın da kadın gelecek temizlik var gozumde buyuyor butun mutfak kapkacak hersey yıkanacak
neyse bugunku menumu yazayım
sabah peynir 2 dilim ekmek 3 zeytin
ara kiraz
öğlen peynir 1 dilim ekmek
ara kayısı
ara peynirli sandiviç cay
aksam bezelye 1 dilim ekmek salata yoğurt
gece meyve sut
kayınvalidemde olduğum için duzen sastı kızlar yarından sonra duzene gireceğim insallah
spor da yapamadım yarım saat yurudum alısveriş yaparken o da
iyi geceler
korkmayın kızlar
akşam menüm değişti
yayla çorbası ve zeytinyağlı enginar oldu
makarna için istekli dğildim zaten...
hem ben hiç sizi kırarmıyım::)))
kimsenin seninle sorunu yok canım alınıp da cıkma gruptan hemen en cok katılım yapanlardan birsin, bu grup sen,in kaybederse ne olur, ben de cok katılamıyorum sen soyledin alındım mı hiç, sen insanları motive etmek için soyledin yermek için değil ki, katılımın artması için soyledin ki ben alıngan biriyim yengec burcuyum ben alınmadım cıkmanı kabul etmiyorum:)
esim cıkarken bana ayrılalım demişti de ben de ona kabul etmiyorum demiştim boyle deyince guldu ayrılmadık o geldi aklıma:))
iyi geceler
korkmayın kızlar
akşam menüm değişti
yayla çorbası ve zeytinyağlı enginar oldu
makarna için istekli dğildim zaten...
hem ben hiç sizi kırarmıyım::)))
selam kızlar dun gelemedim evde ilaçlama vardı bugun de kayınvalidemdeyim esimden vının aldım oyle girdim simdi
ilaçlama yuzunden kayınvalidemdeyiz butun apartman i,laçlandı mecburen biz de yaptırdık bocekler bize gelmesin diye
bebekle kayınvalideme geldim yarın da kadın gelecek temizlik var gozumde buyuyor butun mutfak kapkacak hersey yıkanacak
neyse bugunku menumu yazayım
sabah peynir 2 dilim ekmek 3 zeytin
ara kiraz
öğlen peynir 1 dilim ekmek
ara kayısı
ara peynirli sandiviç cay
aksam bezelye 1 dilim ekmek salata yoğurt
gece meyve sut
kayınvalidemde olduğum için duzen sastı kızlar yarından sonra duzene gireceğim insallah
spor da yapamadım yarım saat yurudum alısveriş yaparken o da
bence alan da veren de kılo farkı haftalara bolunmeli veya yeni giriş gibi alınmalı
deneme suresi de 2 hafta uygun bence
çiçek benim adıma haklısın ben cok katılımda bulunamıyorum fazla da kalıp cevap yazamıyorum size daha önce bahsettim 6 aylık bir oğlum var o yuzden cok kalamıyorum maksımumda katılım sağlamaya calışacağım hem sizi hem kendimi daha motive etmek için.
koşu bandın hayırlı olsun gule gule aksatmadan kullan insallah
monti nasıl bir diyet benim diyetisyen bu hafta menumu biraz değiştirdi ona bile duzgun uyamadım evdeki ilaçlama duzenimi altust etti cumadan sora duzene gireceğim insallah
ben de proje yoneticisi olarak çalışıyorum aslen kimya muhendisiyim ama mağaza acılışlarını koordine ediyorum zemininden aydınlatmasına standından kabinlerine herseyine projesine havalandırmasına vs takip edip satınalmalarınıve uygulamasını yapıyorum mağazayı zamanında acmak için ugrasıyorum ozeti bu işimin simdi doğumiznindeyim 1 temmuzda ise baslayacağım
ise baslayınca işten giremezsem evden aksam yazsam olur mu aynı anda katılım sağlayamayabilirim sizinle
bu daha sağlıklı hem diyetisyenim onermişti
bu monti diyeti mi gayet sağlıklı gorunuyor tebrik ederim
mehmet oz gunde 10000 adım diyor nasıl yapılacak ki bu kadar adım?
Günaydın kızçelerim yasılsınız bakalım bugün yarışın son günü yarın büyük gün :)))))
Dünkü Menüm
Kahvaltı Öncesi
1 bardak greyfurt suyu,1kase çilek
Kahvaltı
Yarım dl tam buğday ekmeği,kk peynir,salatalık
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran
Ara
4kayısı,10 kiraz
Akşam
Kuru fasulye,yoğurt,salata,3 ceviz
Su:3-3.5lt - 3 kupa yeşil çay
Spor :25dk yürüyüş tempolu,
5 dk twister,20 dakika spor egzersizleri(bacak hareketleri-125mekik)
Maalesef güzel bir menü alsanaalsanasmile
Yazdım şekerim görmedin sanırım. Üstte.