- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.201
Takım için yeni kurallar gelince inş.herşey dahada düzene girer bizde birer ohh deyip 1.oynarız artık takımca :)))
neyse kizlar ben artik akcayim isleer beni bekliyo,aksama dogru gelirim belki,yarin gelbilceigmi sanmiyrum ama benim isim belli olmaz duramam belki bu hafta kilo bildirmiycem ben haberiniz olsun
Takım için yeni kurallar gelince inş.herşey dahada düzene girer bizde birer ohh deyip 1.oynarız artık takımca :)))
neyse kizlar ben artik akcayim isleer beni bekliyo,aksama dogru gelirim belki,yarin gelbilceigmi sanmiyrum ama benim isim belli olmaz duramam belki bu hafta kilo bildirmiycem ben haberiniz olsun
Sakın bildirme zaten kesin kilo aldın yakma bizide :))))
ay biri duysa hile yapıyor bunlar der şaka yapıyorum yalnış anlamayın sakın
kolay gelsin tatlım
Kızlar bugün aşağıda tam 7 üye görüyorum ama yazmayanlarınız var geçmişi oku oku bitmez ama özelikle yeni gelecek olan kuralları okumanızı tavsiye ediyorum.ve önerileriniz eleştirileriniz varsa herkes yazsın
Evet kesinlikle öyle olacak. :dance:
Bu arada ben adımsayar aldım, ne kadar hareketsiz olduğumu gördükçe kendimi zorlamaya başladım inş. onunda faydası olur.
meyvenull sende aramıza hosgeldın
SELAM KIZLAR
yarım saattir okuyorum dünden beri yazılanları
güzel kurallar gelmiş evet haklısınz daha önce yapılması gereken şeylerdi bunlar
ben yine müdürden azar işittim bu internet yüzünden
evimde de pc yok malesef ve uzun uzun sayfaları okuyup herkese yorum yapamıycam özür dileyerek
takımın motivasyonunu hiç bozmak istemiyorum
zaten kilo da veremiyorum
cumaya da %1.5 u bulmayacak yine biliyorum
özel hayatımda sorunlarım var şu aralar çok sıkkınım bir de işimi tehlikeye atmak istemiyorum
tabi ki sizin hiç bir suçunuz yok hatta çok haklısınız yazdıklarınızda yeterli katılımım olamıyor malesef ama burda işler yoğun gelen giden çok ben sürekli kk da kalamıyorum açınca da yazılanları okumak uzun sürüyor ve sevgili müdürüm kendi ekranından nerelere girdiğimizi takip ediyor, durum bu.
bir de bitkisel bir ilaca başladım daha yeni, yaklaşık 1.5 ay sonra görümcem evleniyor duba gibi görünmemek için ve motivasyon amaçlı (çok araştırarak aldım)
hepiniz ayrı ayrı çok seviyorum
özellikle şebnemin ve çağlayanın ben de yeri ayrıdır özür diliyorum sizden
ben çıkayım artık yapamıyorum
benim yerime meyvenull u alın daha iyi katılımı olacağından eminim
öpüyorum hepinizi
yenı gelecek olan kurallar bu zamana kadar olması gereken kurallar bence ınsallah bızım ıcın ıyı olur bu kurallar sorunsuz bır sekılde uygulanabılır bu bızım yararımıza olur
SELAM KIZLAR
güzel kurallar gelmiş evet haklısınz daha önce yapılması gereken şeylerdi bunlar
evimde de pc yok malesef ve uzun uzun sayfaları okuyup herkese yorum yapamıycam özür dileyerek
özel hayatımda sorunlarım var şu aralar çok sıkkınım bir de işimi tehlikeye atmak istemiyorum
tabi ki sizin hiç bir suçunuz yok hatta çok haklısınız yazdıklarınızda yeterli katılımım olamıyor malesef ama burda işler yoğun gelen giden çok ben sürekli kk da kalamıyorum açınca da yazılanları okumak uzun sürüyor ve sevgili müdürüm kendi ekranından nerelere girdiğimizi takip ediyor, durum bu.
bir de bitkisel bir ilaca başladım daha yeni, yaklaşık 1.5 ay sonra görümcem evleniyor duba gibi görünmemek için ve motivasyon amaçlı (çok araştırarak aldım)
öpüyorum hepinizi
Özgecim benimde vaktim yok ,işim yoğun, 2 tane çocuk üstelik biri okullu bizler içinde öğle tatilinde biraz yürüyüş, işyerinde yada evde merdiven inip çıkmak, yattığın yerden bisiklet çevirmek, yatmadan 20-30 mekik çekmek şu anda yapmadıklarımızı yapmak yani..
Aslında eskidende 3 gün idi, ve Yaseminin dediği gibi zaten yasemin bunu tutuyordu fakat sürekli diskalifiye etmek gerekiyordu ama artık acımak yok.
Yasemincim evet haklısın özel durumu olan eğer 2 haftayı geçiyorsa izi alsın ama ne zaman döneceği belli olsun belirsiz izinli olunca üye geri dönmeyebiliyor takım boşuna eksik kalmış oluyor.
Çağlayan deneme süresi için 3 hafta uzun bir süre 2 hafta yapalım zaten verimli olmazsa takıma girince de diskalifiye olur bu kurallarla.
ben geldımmmm nasılsınız kızlarrr bugunku menumu yazıyorumm
2 adet cılek
kahvaltı:2 adet peksımet,domates,peynır,salatalık
ara:yeşilçay,kayısı
öğle: ızgara balık,salata,maden suyu
ara:yeşilçay
akşam: ıspanak yemeği,yoğurt
yatmadan once:kayısı
3 litre su
100 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık hareketleriii
SELAM KIZLAR
öpüyorum hepinizi
SELAM KIZLAR
öpüyorum hepinizi
ben geldımmmm nasılsınız kızlarrr bugunku menumu yazıyorumm
2 adet cılek
kahvaltı:2 adet peksımet,domates,peynır,salatalık
ara:yeşilçay,kayısı
öğle: ızgara balık,salata,maden suyu
ara:yeşilçay
akşam: ıspanak yemeği,yoğurt
yatmadan once:kayısı
3 litre su
100 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık hareketleriii
hadi kızlar görsz 1 bucukta..ben eve kacıom 50 mekik beni beklio sonrasında ılık bi duş ve yemek tabi..
sabahtan beri 2 fincan yeşil çay ve 1 bucuk litre su içtim öğleden sonrası içinde aynısını planlıyorum cokacimcoook
caglayanımdan beklenen super bır menu :lepi:Günaydın kızlar..
Dünkü menümü veriyorum hemen
Kahvaltı Öncesi
1 greyfurt suyu,1 kase çilek
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,4zeytin,kk peynir
Öğle
ton balıklı salata,ayran
Akşam
taze fasulye,salata
(misafirlikte idim süt ürünü yiyemedim onun için )
Ara
yarım ceviz
Su:3-3.5lt - 2 kupa yeşil çay
Spor : 15 dk egzersiz hareketleri
Günaydın kızlar.
Dün yediklerimi ekliyorum.
Sabah
Menemen ve peynir
Öğlen
2 ızgara kanat, 2 büyük tabak ton balıklı salata, yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Tavuk ciğer sote, salata, yoğurt
:lepi: oglen tonbalıklı salata olsa sankı daha ıyı olurmus tatlım tavuk kanat fazla gıbı geldı bana tatlımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?