- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.181
genel olarak için yazdım tatlım ben senin zaten belli mazaretin ne zamandan biliyoruz. ama ben geçen hafta burda olupta bildirim yapmayanlarıda biliyorum ama konuşmak istemiyorum tatlım....ama seni buna dahil etmiyorum opuyorumnanaktan
1.68 boyum benimde idealim 55 canım ama :)) bilmiyorumkismile
O zaman sen oluşan kuralları yavaş yavaş not tut canım.cuma sabahı listeyle beraber yayınlarsın işine gelen devam eder etmeyen etmez,
bu arada bizimde yarış vardı ama kızlar yok ortada böylede olunca hiç bir anlamı olmuyor özellikle kural yazdım devamlı paylaşım yapılacak diye ama tık yok kimsede
dur canim ben gelince görücen sen yarisi delikafadulden ama geldiigm hafta katilamam sanirim cuma bildirim kilomu o kiloyla baslarim yarisa :lepi:
kızlar yarış olayı nasıl en cok kilo verenmi kazanıyo yarısı nasıl hesaplıyorsunuz bunu :uhm:
canim biz kenid aramizda yarisa girdik haftalik en cok kiloyu veren kazanicak gerci ben daha katilamadim 4 günlük bi istanbul seyahatim var ondan sonra katilicam bende
dur canim ben gelince görücen sen yarisi delikafadulden ama geldiigm hafta katilamam sanirim cuma bildirim kilomu o kiloyla baslarim yarisa :lepi:
kızlar yarış olayı nasıl en cok kilo verenmi kazanıyo yarısı nasıl hesaplıyorsunuz bunu :uhm:
hmm anladım süpermiş dahada hırslandırır bu olay insanı her gün spor yapma isteği fazlalasır :teytey:
Şebnem ben gönüllüyüm canım. Kontrol ederim.
Yalnız spor hariç diğerlerini kabul ediyorum. Vaktim yok benim spora maalesef.
Ve lütfen ilk kuralı 3 kez ihlal eden diskalifiye olsun.
eevt canim ben sabirsizlaniyorum simdide dönüpda baslasam diye :)
Özgecim benimde vaktim yok ,işim yoğun, 2 tane çocuk üstelik biri okullu bizler içinde öğle tatilinde biraz yürüyüş, işyerinde yada evde merdiven inip çıkmak, yattığın yerden bisiklet çevirmek, yatmadan 20-30 mekik çekmek şu anda yapmadıklarımızı yapmak yani..
Aslında eskidende 3 gün idi, ve Yaseminin dediği gibi zaten yasemin bunu tutuyordu fakat sürekli diskalifiye etmek gerekiyordu ama artık acımak yok.
Yasemincim evet haklısın özel durumu olan eğer 2 haftayı geçiyorsa izi alsın ama ne zaman döneceği belli olsun belirsiz izinli olunca üye geri dönmeyebiliyor takım boşuna eksik kalmış oluyor.
Çağlayan deneme süresi için 3 hafta uzun bir süre 2 hafta yapalım zaten verimli olmazsa takıma girince de diskalifiye olur bu kurallarla.
Özgecim benimde vaktim yok ,işim yoğun, 2 tane çocuk üstelik biri okullu bizler içinde öğle tatilinde biraz yürüyüş, işyerinde yada evde merdiven inip çıkmak, yattığın yerden bisiklet çevirmek, yatmadan 20-30 mekik çekmek şu anda yapmadıklarımızı yapmak yani..
Aslında eskidende 3 gün idi, ve Yaseminin dediği gibi zaten yasemin bunu tutuyordu fakat sürekli diskalifiye etmek gerekiyordu ama artık acımak yok.
Yasemincim evet haklısın özel durumu olan eğer 2 haftayı geçiyorsa izi alsın ama ne zaman döneceği belli olsun belirsiz izinli olunca üye geri dönmeyebiliyor takım boşuna eksik kalmış oluyor.
Çağlayan deneme süresi için 3 hafta uzun bir süre 2 hafta yapalım zaten verimli olmazsa takıma girince de diskalifiye olur bu kurallarla.
evet kızlar bende yarım saat bacak egzersizi ve 50 mekik yapcam her gün hatta öğlen eve gittiğimde mekiklerimi cekicem bile zemuszemus
bakalım kim kazanıcak yarışı :hooray:
Ben hergün evde mekik çekiyorum.twisterım vardı onada başladım hergün 10 dk en az yapıyorum.Bisiklete biniyorum.tamam çalışıyoruz yorgun oluyoruz ama bunlarda sonuçta bizim için zayıflamada en önemli etkenlerden birini sıkışlaşmak için spor şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?