• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen şiman değilsin toplusun biraz ve sağlıklısın şükür önce bunu düşün tatlım,
sonrada bende zayıflicam millet şaşcak de herkes ya ne kadar zayıflamışsın deyince süper olcak şimdi stresten uzak dur ve zayıflamak için motive et kendini...

ya bende bugün bir şişkinlik var öğlen bir kase çorba içtim iki küçük dilim ekmek yedim doydum şaştım kaldım.
kızlar miden küçülmüştür diyorlar inşallah öyledir onlarda hayret ediyor bak ne güzel bozmadan devam ediyorsun diyorlar sağolsunlar destek oluyorlar....

yellowcum takma boşver....

sende öle iki varsın iki bizlesin tatlım,
ben wcden galamiyom ya,2 lt su içtim 2 kupada yeşil oy gene didiyom :)...

ya benimde tuvaletim var ama bu kilolu halimle ortalıklarda dolaşmak istemiyorum nasıl bir ruh halidir bu artık kurtulmak istiyorum
doktora gitmem lazım gidemedim troidime baktırmam lazım...
bend edoğumdan sonra bir anormallik var inşallah bir sağlık sorunu değildir....

zuzu bende önce içmiyodum buraya çacuk başlayalı onun önünde geçip geçip gitmek tuhaf geliyodu,
ama bi gerçek var zayıfalamada suyun büyük payı dedim banane sonuçta insanlık hali wcde doğal ihtiyaç tınlamıyorum artık valla 15 dkda bi gidiyorum hiçte takmıyorum sende takma suyunuda iç lavobonada git kimene be tatlım...

zuzum bide beni düşün senden kaç kilo fazlam var senin vermek için uğraştığın yere gelmek için boğuşuyorum ben kendimle tatlım,
önce senle barış sana inan etrafın bakışına gözünü dediğine kulağını tıka,
zayıflayınca gelip nası yaptın bizede de diyolar o zaman işte sen gülüyorsun,
sende sadece seni düşün çekinme...

tamam zuzum ii akşamlar,
ama kendine haksızlık etme sakın herkesi boşver sen kendinle mutlu ol her incelme hissettitğinde de bak daha güzelsin dahada olcan diye...

kuzucum biz senla aynı boydayız ve seni çok iyi anlıyorumsenağlamaa.s.
arkadaşlar ben de şu anda neskafe içiyorum..bugün yeşil iç.medim hiç ve hala eve gidemedim..akşam telafi etmeliyim..:dance:

ben kestim valla kıslar kahveyi,
siyah çayı içmeyince başım ağrıyo kaşlarım düşüyo o derece çay tiryakisiyim ama içmiyom artık,
sabah öle akşam gün boyu çay günde 2-3 de kahve içerdim,
kahveyi tamamen kestim,çayıda sabah bir akşam bir içiyorum şeker falan yok zaten,
onun yerine vurdum yeşilin gözüne:)...

Back