- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.281
cocuk oluncada tatıl ayrı zevklı oluyodur vallalaelaelaelaelae
ya ne zevk yorgun argın tatilden dönüyosun -tatlicadiarzu-
tam anlamıyla tatil için sanırım biraz daha büyük olmaları lazım o eğlenirken sende eğlenebilesin yoksa dinlenme her zamanki gibi uyku zamanlarına denk getirilerek ve başında birini bulabilirsen rahat rahat yüzme imkanı olarak denize gidebilirsin oda uyanmaya yakın dönmek zorundasındır çünkü oda gezecek ve denize girecektir
haa değermi ???? değerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınlar çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar,hepinizin günü aydın olsun :))
Dünkü listemi yazıyorum
Kahvaltı Öncesi
1 armut
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,1 domates,1salatalık,kk peynir
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran,satalalık
Ara
6 tane erik
Akşam
Menemen,salata,yarım kase yoğurt
20 dk spor egzersizleri + 65 mekik çektim
3lt su - 3 kupa yeşil çay
Yeterki çocuğum olsun ben onlarla her yere giderim,onların yeri çok farklı ya..pazar günü otobüste giderken yanıma bir kadın oturdu bebeğide var 6 aylıkmış,çocuk bana gülücükler atıyor al beni diye aldım annesine sorarak,gideceğimiz yere kadar benden ayrılmadı,öpmeyi öğretmişler birde cadı sürekli yanağımı ısırmaya çalışıyordu ama çok tatlıydı yaa,inş.bizde sizler gibi anneliği tadarız :kedi:
Valla benim için zevkti geçen sene ki tatil.
Hiç düzenini bozmadım kızımın. Hem eğlendim hem dinlendim.
Sabah kalkıp kahvaltıya indik. sonra deniz havuz neyse.
Öğlen yemeğimizi yedik sonra kızımla odaya geçtik biz uyku için.
Bende onunla uyudum bu sayede dinlendim güzelce.
sonra 3-4 gibi uyanıp yine deniz havuz. Hem kızım güneşten korunda öğlen satlerinde.
Akşam da yemek yedik. Mini discoya katıldık ve sonra animasyon eğlencelerine. 11 gibi odamıza geçtik uyuduk.
Bikaç gün öğlen eşim gitti kızımla odaya. bi akşamda annem kaldı yanında odada biz çıktık dışarı.
Onun dışında hep ben ilgilendim.
Ultra herşey dahil bir otelde kalmıştık. Süperdi valla. Çocukla herşeyin tadı bambaşka.
Çiçekim en yakın zamanda diliyorum göbişin dolsun minnoşunla işlalah.
canım menemeni nasıl yaptın ? ekmeksiz yemek zor olmuştur ama aferin
amin canım Allah sanada nur topu gibi bi bebek nasip etsin...hem herkez senin gibi değilki otobüste ağlayan çocukların annelerine bazı insanlar nasıl sert sert bakıyor bilirim ben o yüzden hiç otobüsle yolculuk yapmak istemem kesin döverim bi kaç kişiyi ..
Valla benim için zevkti geçen sene ki tatil.
Hiç düzenini bozmadım kızımın. Hem eğlendim hem dinlendim.
Sabah kalkıp kahvaltıya indik. sonra deniz havuz neyse.
Öğlen yemeğimizi yedik sonra kızımla odaya geçtik biz uyku için.
Bende onunla uyudum bu sayede dinlendim güzelce.
sonra 3-4 gibi uyanıp yine deniz havuz. Hem kızım güneşten korunda öğlen satlerinde.
Akşam da yemek yedik. Mini discoya katıldık ve sonra animasyon eğlencelerine. 11 gibi odamıza geçtik uyuduk.
Bikaç gün öğlen eşim gitti kızımla odaya. bi akşamda annem kaldı yanında odada biz çıktık dışarı.
Onun dışında hep ben ilgilendim.
Ultra herşey dahil bir otelde kalmıştık. Süperdi valla. Çocukla herşeyin tadı bambaşka.
Çiçekim en yakın zamanda diliyorum göbişin dolsun minnoşunla işlalah.
kızlar günaydın
bugün regl oldum ve çok sancım var hiç iideğilim umarım yarın kilo almış olarak çıkmam
bu arada dün akşam sadece yarım kase bile değil k-flakes yedim yüzmeye gittim eve o kadar yorgun geldimki aklıma bişey yemek gelmedi kafamçokkarıştı
hepinizi öptüm yarın sabah bildirimde görüşürüz
Çiçekim çocuk olmasa ben ultra herşey dahil gitmem.
Hatta tatil köyüne bile gitmem. Apart yada pansiyon kiralarım.
Otele bağlı kalmak kötü oluyor çünkü.
Ama çocuk olunca mecbur ama dediğin gibi onunda yeri ayrı.
Bu sene herşey dahil gidicez kızım büyüdü artık.
Çiçekim haklısın otel dükkanları çok pahalı. O yüzden ben baya bi tedarikli gittim.
Kendimde otelci olduğum için biliyordum.
Bu sene gidiceğimiz otelde bisiklet var bizimde ücretsiz temin ediliyormuş.
klava: klava: karşılıyorum seni semihacım gündüz güzel öğlende idare eder ama neden yedin poğaçıyı içinde ne kadar yağ var biliyormusun sen onun :umursamaz:
Öğlende canım öğün olarak geçmiyor yanında birde makarna yada yoğurt,salata olarak yapsaydın o poğaçayı yemezdin çünkü karnın tok olurdu.
Sakın sakın cızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?