- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.261
dün işte sordu ben bu yarışmadan anlamadım birşey diye bende anlattım,sonra istersen gel sadece motivasyon olsun istiyorsan dedim sonra bir daha gelmedi canım,
gelse ıyı olurdu valla kaydirigubbakcemile5 belkıde gelır:lepi:
tanıyormusun canım sen lıv'i ben ilk defa gördüm.Gelsin tabiii kimse gelmiyor zaten bu aralar azıcık neşemizi bulurduk bizde
yooo tanımıyorum canım vereliniortak sohbet ortamı olurdu tatlımmsositososito
evet canım belki gelir,bizim gruba giren bir daha çıkamıyor zaten kolay kolay kaydirigubbakcemile3
vallaha oyle oluyo bende ıyıkı bu gruba gırmısım kaydirigubbakcemile2 benı kımse cagırmıyodu en sonunda ne zamandır beklıyorum benı duyan yokmu gıbı bı mesaj attım sebnemcım duydu benı cagırdı geldım.arkasından bır kac takım daha gel dedı ama gıtmedım.burası cok guzel vallahaaaakaydirigubbakcemile2zemuszemus
ben seni hiç görmedim o forumda yazanlar içinde,bazen bende girip okuyorum.arzuyuda ben çağırdım şeboya msj yazdım gelsin mi diye oda kabul etti.bende davet ettim.((ayyy çok karışık oldu :))
iyiki gelmişsin ama canım ben seni tanıdığıma çok memnunum :içelimlumunekankayizsmile
tesekkur ederım canım bende senı tanıdıgıma cok memnunum tatlım.eee tatıle ne zaman gıdıyosunnhihoyyytkafamçokkarıştı
Hiç sorma canım,haziran sonu temmuz başı gibi sanırım,eminde değilim daha tam kararlaştırılmadı,iş yerine yeni eleman alımları da yapılıyor onlar çabuk işi kaparlarsa erken gider geliriz ama ben temmuz ortası gibi gitmeden yananayım birazcık daha veriyim istiyorum ya gidene kadar hiç olmazsa 65 olsam yetecek :lepi:
Senin belli mi tatile çıkış zamanın
Çeneniz düşmüş kızlar. Çalışın azcık çalışın. :)
Çeneniz düşmüş kızlar. Çalışın azcık çalışın. :)
Tembellik yaptığımızı kim söylemiş çatır çatır fatura kesiyorum hemde tatlışımla konuşuyoruz.... lülülülülülülülülülülülü
hazıran ortasında caanım ben annemlerın yanına izmire gidicem ordanda bodrumaaaa hemen gelsede gıtsem artık çok sıkıldım vallaha yaaalaelaelaelaelae
Bodrum'a bizde düşünüyoruz bu sene canım,arkadaşlar her sene oraya gidiyorlarmış,geçen sene antalya'ya gitmiştik bu senede değiştirelim diyoruz bakalım kısmet artık
Geldim geldim şekerler.
Bizde çok yoğunuz gelen giden bitmiyor bugün.
Aman iş olsunda.
Tatil planları yapılmaya başlanmış maşallah. Bodrumda halamlar oturuyor benimde.
Bir kez gittik bizde. Geçen sene Antalya Kemerdeydik bu sene de büyük ihtimal Side de olucaz.
Çocuk olunca seçici davranmak zorunda kalıyoruz.
çağlayancım şimdi ne güzel bol bol okuyorsun
Allah göstersin çocuk olunca hiç zamanı olmuyor insanın
şahsen benim öyle olmuştu
çok uzun zamandır kitap okuyamıyorum
hatta çoğu zaman kendime vakit ayıramadığım da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?