- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.241
merhabaaaaaa canım arkadaslarım bugun gecıktım bılıyorum ama hemen menumu yazayım :
sabah : 1 dılım ekmek
1 adet haslanmıs patates
1 kucuk parca peynır
1 adet domates
ara :sekersız çay + beyaz leblebi
öğle : mantar sote + ızgara tavuk+salata+ayran
ara :yesılcay
akşam : bamya+cok az bulgur pilavı+yoğurt
yatmadan once çilek
bugun 3 lıtreyı geckın su ıctım bunuda belırteyım canlarımmmmm
iyi akşamlar
gündüzleri pek vaktim kalmıyor gelemiyorum.
şebnemcim diyetisyene gidiyormuşsun.hayırlı olsun...
bugünkü listem
kahvaltı 2 dilim k.ekmek 1 dilim kaşar peyniri,3 zeytin,yarım domates
ara yeşil çay
öğle bir kase dünden kalan domates çorbası bir salatalık
ara kayınvalideme gitmiştim.misafirleri varmış.dayanamadım bir poğaça yedim.
akşam bakla yemeği yoğurt
ara yeşil çay
2 lt su
merhabalar
ya arkadaşlar bu aralar nöbetlerim çok sık nete girme fırsatım hiç olmuyor , aslında bir süre ayrılıyım diyorum ama o zman bende ipler kopar biliyorum,
yaaa şebocum paylaşımda bulunamıyorum diye çıkarmazsın değil mi beni takımdan..
pazaretsi nöbetçiydim yarın da nöbetim var arad girip çıkyorum ama yiyip içtiklerimi hiç ayzmıyorum , zaten bu aralar deli gibi yiyorum ...
neyse iyi geceler çamaşır asıcam daha üfff saat kaç oldu hala oturmamadım popomun üstüne ......
Günaydınlar çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar,hepinizin günü aydın olsun :))
Dünkü listemi yazıyorum
Kahvaltı Öncesi
1 armut
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,1 domates,1salatalık,kk peynir
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran,satalalık
Ara
6 tane erik
Akşam
Menemen,salata,yarım kase yoğurt
20 dk spor egzersizleri + 65 mekik çektim
3lt su - 3 kupa yeşil çay
Cerenim menün güzel ama şu haşlanmış patates sabahları bozuyor sanki canım ya,önceden daha güzeldi sanki kahvaltıların daha doyurucuydu.sen bu şekilde nasıl başlıyorsun güne dinç oluyormusun söyle bakalım bilmiyorumkismile
Öğlen ve akşamın çok güzel olmuş ama tatlım alkisalkisalkis
klava: klava: karşılıyorum seni semihacım gündüz güzel öğlende idare eder ama neden yedin poğaçıyı içinde ne kadar yağ var biliyormusun sen onun :umursamaz:
Öğlende canım öğün olarak geçmiyor yanında birde makarna yada yoğurt,salata olarak yapsaydın o poğaçayı yemezdin çünkü karnın tok olurdu.
Sakın sakın cızzzzzzzzzzzz
Günaydınlar çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar,hepinizin günü aydın olsun :))
Dünkü listemi yazıyorum
Kahvaltı Öncesi
1 armut
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,1 domates,1salatalık,kk peynir
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran,satalalık
Ara
6 tane erik
Akşam
Menemen,salata,yarım kase yoğurt
20 dk spor egzersizleri + 65 mekik çektim
3lt su - 3 kupa yeşil çay
menumu yazıyorummmm bu arada gunaydın kızlar bugun selamsız gırdım kusura bakmayınsempatiksalakcinni
sandoloz+sirkeli su
sabah :1 bardak bogurtlen cayı
-peynır+salatalık+domates+1 dılım ekmek
ara :yeşilçay + erik
öğle :ızgara tavuk + salata +ayran
ara :yeşilçay
akşam :semiz otu +yoğurt +tere,maydonoz
yatmadan once 1 bardak sut
2,5 lıtre su + 70 adet mekık 45 dakıka yururyuskaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis günaydın tatlım menün bugün dünden daha güzel
Spor eklemende süper olmuş hani :sm_cool::sm_cool:
iyiyim tatlım kendime gelmeye çalışıyorum bu sabah,sen nasılsın
iyiyim tatlım saol herhangı bısey yok demıı kendıme gelmeye calışıyorum yazmıssındaaabilmiyorumkismile
az önce spor hareketleri yaptım'da başım döndü birazcık,ortamı kavramaya çalışıyorum bu aralar spor yapınca nedense hep başım dönüyor benim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cok hızlı hareket edıyosundur ondandır canım dıkkat et vallaha kut dıye bayılırsın dıkkatlı ol canımkaydirigubbakcemile
hiç aklıma bu neden gelmedi canım bak,akşamda mekik çektim 65 adet ayağa kalktım kendimi zor toparladım.kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın bakalım,yoğun mu işlerin :içelim:
yogun bu aralar tatlım bu aralar bıde ders cıkardılar basıma.işe yenı gırenler için.dun baya heyecanlandım ılk derste.hayatımda ılk defa boyle bısey yaptıgım ıcın baya mı heyecanlandım.ogleden sonra yıne var ders.herhalde bugun daha ıyı olurum.:lepi:
ilk günün toyluğunu atmışsındır artık üzerinden canım,opuyorumnanaktanbugün dahada başarılı olursun sen,
eğitim vermekte'te başka bir heyecan ve mutluluk olsa gerek başka bilgilerine birşey öğretip onları eğitiyorsun :lepi:
valla hep ogretmen olmak ıstemıstım hatta unıversıte sınavında 5 puanla ogretmenlıgı kacırmıstım.sımdı boyle bı fırsat geldı karsıma cok sevınçlıyım canım.bugunku derste azım ve grup çalışması konusu var bende konuyu anlatırken burada yasadıklarımızı anlatacagım.grup çalışmasının en guzel ornegını burada yasadıgımız ıcın ıs hayatımdada bu forum bana cok yardımcı oldu tatlım.olumunekankayizsmile
:1hug::sm_cool: bugün kulaklarımızı bol bol çınlatacaksın o zaman tatlım.Öğretmen olamasan bile bak içinde kalmış bir hayalin işin sayesinde gerçekleşmiş oluyor canım eminim çok güzel bir mutluluktur Şeniz
özellıkle senın cınlatıcam kulaklarınııı caglayanım bana verdıgın destekten dolayııı bugun çınnnnnnnnnnnnnn çınnnnnnnn çınnnnnnnnnnnnnnn dıye gezersınzemuszemuskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan birbirimizin için motivasyon kaynağı olabiliyorsak ne mutlu canım benim a.s.
canım liv e ne oldu gelmıyomuydu bızım takımakaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?