- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.221
kitabı okuyamadığım zaman geriliyorum resmen beni anladığını biliyorum zaten bu kitabın bi kaç serisi daha çıkarsa benim adama edward dicem artık sempatiksalakcinni
ben bu filmlere gidebilmek için eşimin başının etini yedim ama maalesef götürmedi bende çok küsmüşümdür götürmedi diye,
nasıl bir bağımlılık yapıyorsa kitap artık,insan bir sonraki kitabında nasıl olacağını merakla bekliyor hele o kitabın son serisi muhteşem,çocuklarının yarı insan yarı vampir olmasıda olayı dahada heyecanlı yapıyor,ama 4.seride muhteşem hikayenin gidişatı zaten süper ama seni daha heyecanlı serüvenler bekliyor şakkıdı
az kaldı bitiyo canım voltiriler renesmee için geliyolar ordayım bu hafta bitmiş olur
ay kitaptan bahsetmek iyi geldi kafam dağıldı işlerde yoğun
kitabı okuyamadığım zaman geriliyorum resmen beni anladığını biliyorum zaten bu kitabın bi kaç serisi daha çıkarsa benim adama edward dicem artık sempatiksalakcinni
bayılıyorum ben o ufaklığa,bazen kendimi onlardan biriymişim gibi hissediyorum kitabı okurken ve etkisindende kolay kolay kurtalamıyorum.Helede edward ve jack'in yaptığı atışmalar çok hoşuma gidiyor,kurt adamlar üşümüyor aksine ateş gibiler,edward'ise buz gibi biri bir akşam çadırda kaldıklarında jack'e sarılıp yatmıştıya,edward nasılda bozulmuştu. :)))
kitabı yeni baştan okuyasım geldi vallahi bu seferde başlarsam 3.hatim etmiş olucam sanırım hayatım kitabı bir ipek ongun birde alacakaranlık serisi şu anda vazgeçilmezlerim oldular
Azıcık ara vermiş oldun işte fena mı :içelim:
kızlar ben bu yarışmadan birsey anlayamadım birisi anlatabilir mi :kedi:
Haftalık olarak kilo bildirimde bulunuyoruz,ve yüzde olarak en çok kim kilo kaybettiyse takımdan o bireyselde 1.oluyor ve hangi takımın yüzdesi fazlaysa oda takımca 1.oluyor.
bizlerde takımlardaki üyeler olarak buraya gelerek hergün yediklerimizi ve yaptıklarımızı yazıp,motivasyonumuzu artırıyoruz beraberce,hemde sohbet etmiş oluyoruz arkadaşımkaydirigubbakcemile5
oyyy tesekkür ederim cevap için canım bende sizin takımda olabilir miyim opuyorumnanaktan
caglayanım çok şekersin
verdigin linki hemen inceliyorum olumunekankayizsmile
merhabaaaaaa canım arkadaslarım bugun gecıktım bılıyorum ama hemen menumu yazayım :
sabah : 1 dılım ekmek
1 adet haslanmıs patates
1 kucuk parca peynır
1 adet domates
ara :sekersız çay + beyaz leblebi
öğle : mantar sote + ızgara tavuk+salata+ayran
ara :yesılcay
akşam : bamya+cok az bulgur pilavı+yoğurt
yatmadan once çilek
bugun 3 lıtreyı geckın su ıctım bunuda belırteyım canlarımmmmm
ben geldım kımse kalmamamıssss pufff yaaaa amaannnnnnnnnnnnnnnn:umursamaz: ne yapayım bugun ıslerım cok yogundu arkadaslar hep aklımdaydınız vallahaaa ne yapıyolar acaba deyıp durdummm:hulya: neyse artık yarın gorusuruz ınsallahhhh:lepi:
iyi akşamlar
gündüzleri pek vaktim kalmıyor gelemiyorum.
şebnemcim diyetisyene gidiyormuşsun.hayırlı olsun...
bugünkü listem
kahvaltı 2 dilim k.ekmek 1 dilim kaşar peyniri,3 zeytin,yarım domates
ara yeşil çay
öğle bir kase dünden kalan domates çorbası bir salatalık
ara kayınvalideme gitmiştim.misafirleri varmış.dayanamadım bir poğaça yedim.
akşam bakla yemeği yoğurt
ara yeşil çay
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?