• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben kendime bir hedef koydum kızlar şu aralar bu cüsseye hiçbirşey almadım ve inat ettim almıyorum..
her kilo başına kumbarama 20 lira atıcam 65 in altına düştüğümde üstüme başıma birşeyler almaya başlıcam 65 e kadar böyle devam edecek...
65 e düştükten sonra hedefi büyütcem her kilo başına daha büyük ödüller koyucam

ayy nasılsa hepimiz bayanız..bende yaptığım bişiyi anlatiyim.. kaydirigubbakcemile3

geçen hafta kıbrıs şehitleri caddesi var Alsacak'ta orda yürüken iç giyim mağazasındaki çok hoş bir takım gördüm altlı üstlükaydirigubbakcemile3
yaa kızlar görseniz nasıl şık bişi nası şık bişi... girdim aldım onu..
bedenime görede vardı neden bilmiyorum 2beden küçük aldım..
yani nasılsa zayıflayacağım dedim.. kararlıyımdaa.. ee büyük alıp napıcamki dedim..
şimdi nasıl hevesleniyorum onu giymek için..

deli kıs hade görek seni gir o çamaşırların içine,
ama resim çek koy bize buraya bizde görek seni öle inanrız zayıfladığına :roflol::roflol:...

o küçük alma olayını bende de var boynere gittim kaç ay önce o zamanlar 70 falandım boynerde de ay sonu olduğu için indirim vardı 4 tane pantolon aldım ama sadece birisi bedenime uygundu pantolonlar zayıflamamı bekliyorlar dolapta :(

yok artııııııııııııııııııııık hayaaaal daha neler:roflol:

ama 50-55 kilo olduğumda koyucam bir resiiim.. and içtim.. ama iç çamaşırlı dğeil tabkide:roflol:

Son düzenleme:
yav siz bendende maynak çıktınız he:roflol:,
olmaz izmir ben o takımla görmezsem inanmam mümkün değil:),
tebe koyun resimlerinizi bakın eski yeni ne bulsak koyup gösteriyos kendimizi:)...

oooooof ooooof biz neden bu kadar kilo aldık yaaaaa...
ben valla anlamıyorum biliyormusunuz.. hangi arada böle şişko bişi olup çıktım ben...CADIARZU

kızlarrr güzel kaynatıyosunuz bakıyorum da şeker şeker muhabbet ediyosunuz...ben de geldiiimm:sm_cool:
hayalcim markan tarifi için tşk canım
kuzucum canım kumbaraya para atma fikri süper...ben de para biriktiriyorum..zayıfladığımda alışveriş yapmak içinşutarafagittizira şu kilolu hallerimle aldığım tuniklerden hiç mutlu değilim hem çok pahalı oluyorlar hem de çeşit kısıtlıı
simiryna canım en yakın zamanda girersin umarım cici kıyafetine ...kızlar ben de geçenlerde 44 beden halimle 36 beden cepken almıştım..sonradan aşırı derece saçmaladıgımı görüp düşünüp değiştirdim.ama dolapta zayıflamamı bekleyen etiketi kopmamış çokk kıyafet varr..umutluyum giyeceğim onları abahara:lepi:

hiiç dikkatişmi çekmemişti:))
ne kadar dikkatlisin kuzuuu:))

ne zamandır dikkatimi çekiyor en sonunda sormak aklıma geldi

zuzu konu sorumlumuz siliyor eski mesajları...
Evt her gün siliniyor :))

anlamışem merşi şekerler

oooooof ooooof biz neden bu kadar kilo aldık yaaaaa...
ben valla anlamıyorum biliyormusunuz.. hangi arada böle şişko bişi olup çıktım ben...CADIARZU

sonumuzu düşünmeden kendimizi yemeğe verdiğimiz için canım benim

o kolaları çikolata cips ve dondurmaları ötürdüğün arado olabilir izmirim ba...:)

ahan bu da hakikatli cevabı süprizzzzz

kızlarrr güzel kaynatıyosunuz bakıyorum da şeker şeker muhabbet ediyosunuz...ben de geldiiimm:sm_cool:
hayalcim markan tarifi için tşk canım
kuzucum canım kumbaraya para atma fikri süper...ben de para biriktiriyorum..zayıfladığımda alışveriş yapmak içinşutarafagittizira şu kilolu hallerimle aldığım tuniklerden hiç mutlu değilim hem çok pahalı oluyorlar hem de çeşit kısıtlıı
simiryna canım en yakın zamanda girersin umarım cici kıyafetine ...kızlar ben de geçenlerde 44 beden halimle 36 beden cepken almıştım..sonradan aşırı derece saçmaladıgımı görüp düşünüp değiştirdim.ama dolapta zayıflamamı bekleyen etiketi kopmamış çokk kıyafet varr..umutluyum giyeceğim onları abahara:lepi:

inşallah canım inşallah azimle girecğiz dolapta çürütmeyeceğiz kıyafetleri

Back