• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz hayal unuturmuyumm ben sizi yaa helede seniii:roflol:jujuu nerdeee

iim kizz napiiimm, yogunumm bu hafta giremedim pekkk,,sen napiyonnnn,,,bu arada gozun aydinnn biraz gec oldu dimiii:roflol:olsunnkaydirigubbakcemile3

meres juju kaçak bu hafta ben geçen hafta çarşamba bıraktığımda burdaydı o günden beri yok :roflol:,
izinliymiş yanlış bilmiyorsam istanbula gitmiş hatun gezmeye,
çorap işini nettiki :roflol:...

meres juju kaçak bu hafta ben geçen hafta çarşamba bıraktığımda burdaydı o günden beri yok :roflol:,
izinliymiş yanlış bilmiyorsam istanbula gitmiş hatun gezmeye,
çorap işini nettiki :roflol:...

:roflol::roflol:hehehehe gimeden gitmistirrrkaydirigubbakcemile3

ay kizlar ya bn hala 61deyim kaldim da kaldimmm,, aslinda gizli gzli dewam ediyorummm,, yemiyorummm,, ama durduu yinee,, söyle bi 50leri gorseydimm ii olcaktiii,,bilgisayarin basina oturuyom esim diyokii, sen yine kkyami takiliyon,,yoo diyommkaydirigubbakcemile3,, sen yapiyon yine bisilerr gizli gizli diyooo:roflol::roflol:ahh eskii gunlerimmm ahhh ne gzll werdimmm,, simdii gene durdumm heraldee,,,

meres hoşgeldin canım....kilo çizelgendeki tablo süper...çok güzel kilo vermişsin:nazar:süpersin ne kadar sürede verdin canım?

arkadaşlar ben dün gece yatmadan önce elma sirkeli su içtim..bal koymadım ..bi kaç gündür kabızşlık sorunum vardı ve bana çok iyi geldi..sorunu olan varsa denesin derim
şu anda da yeşil çayımı içiyorum ..günde 3 bardağa çıkarıcam yeşili..ögünlerden sonra içelim:içelim:

arkadaşlar ben dün gece yatmadan önce elma sirkeli su içtim..bal koymadım ..bi kaç gündür kabızşlık sorunum vardı ve bana çok iyi geldi..sorunu olan varsa denesin derim
şu anda da yeşil çayımı içiyorum ..günde 3 bardağa çıkarıcam yeşili..ögünlerden sonra içelim:içelim:

afiyet olsun canım bende şimdik havuç yicem

toplight canım benim hoşgeldin,nasılsın tatlım
kıs kennedy de kaç numaraya geliyon sen bende kennedy deyim :D...
canım 22 numara tunalının başında pınar güzellik merkezi yakın mı senin işyerine? yakınsa gelsene bacım öğlen görüşürüz

Pınar geçmiş olsun canım sana, bol c vitamini al, benical cold iyi geliyor bende kötüydüm, tam hasta olmadan onunla atlattım. kendine iyi bak.

Şahnur saol canım iyileşmeye yüz tuttu kuzular. Okul tatil ya büyüğü dün ananeye gitti. Öpüyorum caınm.

Hayal ne çizelgesi istiyon bacım . eğer şu alttakiyse ben onu her seferinde topiğe gidip bakarak yapıyorum. O yüzden ayda1 revize ediyorum :)
darısı benim başıma şebnemcim bende pınar gibi hasta olcam sanırım fenayım anlayacağın

tatlım sen başındasın ben 150 deyim taaaa en sonu :),
zaten akşam yürüme işini gözüm tunalının baiına yürümeyi kesmiyo bi kesse sıhıyeye kadar yürüyeceğim:),
sen sadece öğlenmi orda oluyon fıstığım,benim öğle tatilim yok...

bende havuç yemeğe çalışıorum emme benim içimde doğru dürüst birşeyler ye diye böğürüyo.
Bende öğleyi bekle diyom...

tatlım sen başındasın ben 150 deyim taaaa en sonu :),
zaten akşam yürüme işini gözüm tunalının baiına yürümeyi kesmiyo bi kesse sıhıyeye kadar yürüyeceğim:),
sen sadece öğlenmi orda oluyon fıstığım,benim öğle tatilim yok...

canım seninkide bayaaa yukarıda imiş kolay gelsinn
ben ancak öğleen gelebiliyorum akşamları kaanın kreşten gelme olayı olduğu için vaktinde evde olmam lazım

afiyet olsun canım bende şimdik havuç yicem

kuzucum afiyet olsun canım..havucu ben de çok severim..ve sert oldugu için oyalıyor inanı diyet için iyi oaçıdan ama sanki havuç çok şeker içeriyor diye biliyorum ben ama emin diilim canım..o yüzden salatalara bile rendelememeye çalışıyorum bu aralar...sizce nasıl kızlar masum mu dur havuç? masumsa ben de yerim valla her günn

havucu çiğ yediğinizde şekerden sorun olmuyor,
ama pişmiş havuçta kötü glusoidler ortaya çıkıyor ve kilo yapıyor,
yani havucu çiğ yediğiniz sürece zararı yok,pişmişten uzuak durun...

Back