• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayalcim ne sorcam gerçi sen bekarsın doğum falan yapmadın da 24 kilo az değil hiç sarkma oldumu sende

fundam şükür olmadı tatlım,
göbekte yumuşama var eridiği zaman sonra duruyor ya kilo vermem o zamam topluyo,
sarkmam falan yok şükürler olsun etim sert benim bacaklarıma falan annem çimcik atmaya çalışır tutamaz sertlikten o yüzden şanslıyım...

kızlar bugün çok kötüyüüm.. öyle böyle değil...
çok üzgünüm bugün buralardan uzak olucam biraz..
buarada öğlen bişi yemedim.. sanırım yiyemeceğimde.. resmen tıkandım..

hepinizi öpüyorum.. görüşmek üzere.. baş baş:))

Ne güzel inşallah benim de toparlanır spora başlayınca
öğlen pazara çıkıcam bol bol yeşillik alıcam...

hayalcim hoşbuldum canım:1hug:
arkadaşlar yaa dışarı cıkıcam da az sonra kıyafetlerimi giydim veee göbeğim eskisi kadar pörtlemiyor...:dance:demekk ki olcak demiii..vücudumuz niye nankörlük etsin ki bize değil miii
hayalcim bu arada ben o tarz zayıflama resimlerine çok sık bakarım..motive ediyyor insanı..ama senin de dediğin gibi son resim bence de kötü...valla billah kendim tombişşş oldugum için demiyorum ben azcık balıketli olma taraftarıyım daha semaptik oluyor bence bayanda...kupkuru olmıcak bence demii kızlarrr

tatlım bende sendenim anlıyorum çok zayıf bende sevmiyorum,
hem banda yakışmıyo çok zayıf olmak,her insanda kilo farklı duruyo ben öle kuru olmak istemiyorum resimdeki gibi değil he öle heç istemem:) Allah korusun,
ascık belli olcek avrat didiğin :roflol:,
ayrıca erimene sevindim tatlım...

Kızlar ben geldim
Öğle yemeğinde haşlanmış tavuk ve salata yedim
Şimdi havuç yiyorum doymadım galiba :tomato:
Sonrasında 1 bardak süt içicem
Şimdilik iyi gidiyor akşama ve geceye Allah Kerim

izmir tatlım umarım sorun ciddi birşey değildir,
ve neyse çabuk hallolur inş...

Simiryna nooldu güzelim inşallah halledilemiycek bi sorun değildir

ya benm işyerinde çoook sevdiğim 2 arkadaşım vardı.. başka iki kız arkadaşın onlar hakkında konuştuklarına şahit oldum.. öyle böyle değildi söyledikleri çok kınadım onları yaaa.. o değil beniim yakın arkadaşım oldukalrını bildikleri halde benide konuşmaya dahil etmeye çalıştılar.. bende tersledim tabikide onları.. aramızda ufak çaplı bir sorun oluştu haliyle..
zaten dün geceden sefgülümlen aramda bir sorun oluştu... saat 4e doğru anca uyuyabildim.. 2saat uykuyla kalktım işe geldim.. zaten bir agresiflik vardı üstümde.. mutsuzdum.. uykusuzdum.. yorgundum.. buda üstüne tuz biber oldu yani..
şimdi böyle gelip geçerlerken pis pis bana bakıyorlar...
çok sinirleniyorum onalrı görünce elimden bir kaza çıkıcaaaak..
ooh yaaaa rahatladım sankim azıcık.. o sevdiğim arkadaşlarımada anlatamıyorum, şimdi onlarda üzülecek gidip birşeyler diyecekler mutlaka..işyeride hoş bir durum değil..
içimde kaldı yaaa.. yazınca ii geldi snakim biraz..

hoşbuldum hayalim çok şükür iim . sen nasılsın .küçük gelenb pantolonun olmuş gözün aydın

izmir canım her işyerinde oluyo sanırım böyle abukluklar . takmamay çalış

Back