• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızzlarr herkese selammm

sabah geldim sayfayı açtımm daha bir kelime bile okuyamadann istekler telefonlar başladıı ancak okudum geldimm....

Kaçmıyom walla sayfayı açık bıraktım ondan görünüyorumm...işlerim çok bu hafta böyle olucak canlarım..

Kız yelowww 55 kiloluk bi kaynana amanınnnn....kız sana işte en büyük azim olacak şeyy kaynanamdan ince olmayılım diye devamlı kendine söylen dur...

Gulerimm daha ne direnci be canım yaaa şöyle bi 10-15 kilo ver direnç ondan sonra baş gösterir... Daha 1-2 kiloda ne direnciymiş buu spor yaparsan daha çabuk verirsin canım bu bir gerçek

ahleyarımm jujunun geleceği yer bize çok uzakk o istanbulun bi ucuna gelcek...ama isterse tabikide buluşurduk ama düğün telaşından fırsat bulacağını sanmıyorum..2 günlüğüne gelicekti bildirim kadarıyla....eee artık görümcesi burda ara sıra ziyaretine geldiğinde rahat zamanda buluşuruz hiç kaçarı yok...

Kızlar hepinizi öpüyorum çıkma saatim geldi benimki gelir birazdann....yarın görüşürüz..

Kızlar günaydın.
Dün akşam orta boy bir kerevizi rendeledim ve yoğurtlayıp yedim
Sonra meyve yedim sonra da yattım gece de kalkmadım
Şimdide kaşarlı ve iki zeytinli sandviçimi yiyorum ve çayımı yudumluyorum...

herkese günaydın ben dedim,
en küçük beden pantolonum bugün bol geliyo içine tam giriyordum bugün bol oh maşşallah bana:),
yellov nasıl bulaştırayım kıs hapşırsamda geçse dicem ya öle bişi değilki :)...

günaydınlarrrr
kızlar işler yoğunlaşmadan yazayım dedim ben bu hafta sonu sonuçtan memnun olacak gibiyim 2 gündür wc ye çıkıyom allah devamına erdirsin

bencede pazartesi aramız da olur bende juju yu özledim yaaa..
o yokken saldım kendime çeki düzen vermem lazım... yoksam juju önce beni oyacak
valla verin kızlar çeki düzeni ben dün fındıkları yedim ama ara öğün niyetine yediydim akşam da bozmadım hiç

Kızlar bende işten başımı kaşıyamıyorum.

Hastayımda ayrıyeten, İştahım iyice azaldı.

Bakalım sonuç iyi olur inşallah .Ben bu Cumadan ümitliyim.
şebnemcim canım geçmiş olsun nasıl kuzular ve sen umatrım biraz toparlamışsındır

herkese günaydın ben dedim,
en küçük beden pantolonum bugün bol geliyo içine tam giriyordum bugün bol oh maşşallah bana:),
yellov nasıl bulaştırayım kıs hapşırsamda geçse dicem ya öle bişi değilki :)...

darısı benim başıma hayaqlcim bakalım yaa kızlar gittim merkezde kilo kaybım fazla olmasa da epey bi incelme var her gören sen 4-5 kilo vermişsin diyo bu da heveslendiriyor beni şimdilik bu kadar

toplightım canım benim benimde bu hafata kiloda değişim yok ama incelme hissediyorum kendimde sende de öyle olmuştur ki buda çok güzel birşey sıkma kendini daraltma seni gidecek onlar,
valla bende artık akşam işten çıkınca sıhıyeye kadar yürüyüm diyorum spor için başka birşey yapamıyorum,
tunalının üstteyim ben burdan sıhıye bayağı var bakalım hava ii olursa caymazsam yürücem akşamlar,

sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
1 kupa yeşil çay...
ayrıca suyuda çok içmeye çalışcam artık ben günde toplasak 1lt su içmiyorum...

günaydın herkese bu sabah dayanamadım tartıldım sonuç güzeldi, bugün lapam var tansiyonum düşmeden atlatırım inşallah cumaya güzel olacak inşallah...
sizler nasılsınız bakem???

funda dikkat et inş düzmez tansiyonun düşen kilo olur inş tatlım,
ayrıca sonucun güzel olmasına sevindim vallah:),
ben iyiym şükürler olsun sen nassın...

Allaha şükür bebeğim bildiğin gibi...
Kuzuzuzu ne güzel kaçamaksız bi gece olmuş di mi...

Günaydın.

yavrular ve ben hala hastayım. Uykusuzluktan hızla eriyorum :)

Ben 2. uyarımı sildircem haberiniz ola :)

Günlerdir kimse dürtüklememiş beni :0

sen ne yaptın akşam sen de bakem funda:)
ben yazmayı unuttum yazayım hemen,
1 kaşık çorba,
2 kaşık patlıcan
2 kaşık bulgur yedim...

Hayalim akşam lahana çorbası pırasa salata ve az makarna yedim ekmeksiz..ama gece bir parça kek yedim:(((

şebnem nasıl oldun kız kuzular nasıl?

şahnur seninki de iyimi şeker?

Dün akşam 4 kaşık mantar sote, 1 dilm ekmek 2 kşk. yoğurt

Sabah 1 kepekli tost

Kızlar ben zahteri hergün içiyorum acaba kg.vermemde katkısı oldu mu ?

Şimdi türk kahvesi içtim az sonra mandalina yicem.

Cuma gününden çok umutlu değilim :( kilo aldım dememek için çabalıyorum....

Dünden beri diyeti hiç bozmadım çok mutluyum

Hayal aç kucağını geliyom uyumaya :)

Kuzu dün akşamı iyi kapatmışsın valla 2 gün daha dayansan bu iş tamamdır bacım :)

Hayalcim sende havanı buldun, mezuniyetin yakındır.

Back