• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

funda bide yime ben geberdirim seni bak :)
şebo olur tatlım emin ol,
zuzu daha dikkat et bugünde et yarında et hep et...

şebom gel açtım ben tatlım:)
şükür tatlım valla sabah o kadar güzel uyandım ki Allah bozmasın,
böle sanki daha incelmiş haifi gibi bilirsiniz o duyguyu hepiniz,
incelme var bende hissediyorum bunu tartıya çıktım değişim yok ama olsun sabahta dedim ya en küçük beden pantolonum büyük geliyo şimdi bana tam oturuyordu düğmeyi iliklerken karnımı çekiyodum bugün kemer taktım düşmesin diye :),
şükürler olsun verecem dahada verecem ve bi kaç aya mezun olcam inş,
bu azimle gitmeyide başarcam caymicam Allahın izniyle,eriycem burayada boy boy foto koycam size:),
hepimiz zayıflayacaz kıslar öle yada böle caymak yok...

kızlar günaydınnnn
şebnem walla ser verip sır vermiyon ne kadar verdinn söle be bacımmm

gülerimm nasıl yicen o lapayıııı ...eski işyerimiz orda bi bakkal vardı alış verişi ordan yapardık ben izine gittim geldimmm anammm bizim şişko bakkal olmuş filinda bide tombalak oğlu vardııı kız uşak bi yakışıklı olmuşş sormayınn dedimm amca ne oldu sana böyle (3 hafta izin sonrasıı) dedi ailecek rejime başladık sadece lapa yiyoruz demiştii epeyde kilo vermişlerdiii çokk şişmandılar çünküü ama insan her gün lapa nasıl yerkiiii sen sadece 2 gün yapıcan biliyorum ama aklıma geldi lapa diyince anlatıyım dedim...
kuzummm bozmaman ne güzelll tebrikler walla
kamerim gelmiş gitmişsin yakalayamadım seni..

ben dün akşam işyerinde kız kez yapmıştı 2 kare ufak kek yedim...akşam evde yemek yemedimm saat oldu 12 anam yattım uyuyamıyorum...mutfağa gittim ekmekte yoktuu iyiki yoktu...sonra 2 çay kaşığı sarelle attım ağzıma uyudumm...kızlar yaaa bu aralar canavarım azdı durduramıyorumm ne olcakk hiç tartılmadım korkumdann offf yaaa eski hanife geri gelicek diye ödüm kopuyooo ne yapcam bennn

hanifecim ben bir gün dayanabiliyorum lapaya tansiyonum düşüyor, ama her zaman ypmak da sağlıksız diye biliyorum ayda 2 kere yapıcam ben bundan sonra. ince bulguru haşladım biraz maynodoz dere otu taze soğan marul doğradım nane karabiber sumak ve bol limon ektim. pirinci yiyemedim ya bulgur daha yenilebilir en azından kısır gibi oluyor tadı...
ay deprem oldu az önce sallandık allah korusun...

Esmeralda canavarı yok etmenin tek çaresi sık sık yiyip canavarı sindirmektir.
Bunun içinde kendimize vakit ayırmalıyız

funda tatlım aynı kişiye rep verebilmek için hemen hemen 20 kişiye ondan sonra rep vermen gerek ondan dır kime verceksen dolaş biraz ona sonra ver:)...

Anam gözlerime inanamadım hayal Allah korusun ya ya öyle olsaydık değilmi?
Halimize binlerce şükür

hanifecim ben bir gün dayanabiliyorum lapaya tansiyonum düşüyor, ama her zaman ypmak da sağlıksız diye biliyorum ayda 2 kere yapıcam ben bundan sonra. ince bulguru haşladım biraz maynodoz dere otu taze soğan marul doğradım nane karabiber sumak ve bol limon ektim. pirinci yiyemedim ya bulgur daha yenilebilir en azından kısır gibi oluyor tadı...
ay deprem oldu az önce sallandık allah korusun...

bencede bulgur daha akıllı bi sseçimm allah kolaylık versin...

ayy depremmm allah esirgesinn kız korkuyorum ben walaa...ölmekten değilde molozların altında canlı kalmak beni ürkütüyo...99 depreminde bizim evdeki herse trabzondaydı ben bi yakınımızda kalmıştım o sene hiç aklımdan çıkmıyo walla sarsıntı...bazen gece aklıma bi kurt düşüyooo zor uyuyorum walla...allahım yaşatma bi dahaa..

hayalim görmüştüm bunuu daha öncee amanıınn nasıl vermişşş walla ...insan isteyince oluyoo

esmerim bende görmüştüm ama o topikte bir sürü insan var farklı kilolar veren,
o ilk çocuğu estetik falan olanı yağ aldırma işini araştırıken nette görmüştüm ben aylar önce,
şükür halimize en azından zayıflasakta sarkmayız biz o kadar kötü değil durumumuz...

günaydın arkadaşlarrr.....saat 12 yi geçti tünaydın demem gerek dimi aslındasengözlerimebaksanab
dün sabah nöbetten çıkmıştım ya hani hiç evde durmadan eşimin dükkana gittim ve gün boyu ona dükkanda yardım ettim...bir de üzerine 40 dakika yürüyüş yapıca eklemlerim döküldü resmen gece:1no2:o kadar yorgundum ki anlatamam...yogunluktan uyuyamadım ve dalınca da bu saate kadar uyumuşum...kahvaltı canım istemedi bir küçük elma yedim az önce
bu arada dün bilmiyorum niye sinirlerim bozuktu ve abuksubuk seyler yedim gece:1no2:cumaya ümitliyim derken veremicem sanırım
sakın siz ben gibi yapmayın bu vicdan azabı öldürüür insanı yaaa:1shok:
şimdi gideyim evimi topralıyayım hemencecik ve sonrada yürüyüşümü yapıcam

Back