Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar çoğu gitti azı kaldı ama inanaın bazen ööööh diyorum artık yemeyi içmeyim diyorum geberip giderim diye olmuyo:),
yav sıkıldım yemeyi ice azalttımsabahtan beri yediğim 1 haşlama yumurta,1bardak yeşil - 1bardak siyah çay 1 tane kuru kayısı yav bıktım artık gitsin ömrümün en uzun diyeti oldu bu,
önceden ne güzel hızla verirdim ver al ver al netoda şaştı bende,
önceden 40 günde 10 veiridim diyet yaparak,4 ayda 30 verdiğimde oldu ama dikkat etmeyince geldim aynı yere,
verincede dikkat çok önemli biz binbir zahmetle eriyoruz sonra geri alırken duramıyoruzda...

selam kizlar nasilsiniz sabh sabah döktürmüsnüz valla oku oku bitiremedik

herkesi kocaman öpüyorum kizlar arada ugrarim ben yine

güzelllerimmmmmmmmmmm sizi seviyom ne haber bir selam vereyimdedim benim fıstıklarıma çıtırlarıma nasıl gidiyo ne almedesiniz hu gecmişi okumam mümkün degil sayfalar sdayfalar abooooo
ben iyiyim bu ara cok yogun malum şubat tatili evmi kalabalık başımı kaşıyacak pek vaktim yok :)
sonra cumartesi günü bilgisayar sertfikası için sınavım var arada pcden uygulamalı olanlara bakıyom işte böyleeeee güzellerim bebişlerimin karneleri hepsi 5 notlar büyük takdir aldı bunu da hber vereyim :)
diyet feci ne siz sorun ne ben söyliim hele ki kalabalıkta gecenin bir saati ttuutruyrouz pastanenin kuruyemişcinin yolunu hehehehe yani vahim vahimmmmmm neyse havalar bugün güzel gerçi ben yürüyüşe falan başlamak istiyorum dhaa faaal olmak istiyorumda bugünlerde gecsin allah ömür verirse başka bahara
jujummmmmmm çok ösledim sizi kız

Öğle yemeğim bir kase çorba ve taze fasulye iki dilimde ekmek yicem akşama acıkmamak için.
Hayalcim dediğin doğru yemeğini tabağına alcaksın ölçülü şekilde sofraya hiç yanaşmıcaksın.
Ama benimki illede yemeğe beni bekle diyo sofraya oturmak mecburiyetinde kalıyorum ve hüsran oluyor sonuç

zuzu hepimizde var o bende eve diyorum bana sofra bekletmeyin yemeyim diye ama gidiyorum bekliyor diyorum hatta bitirin yemek bırakmayın diye :)
yanaşmamaya çalışıyorum bende ne yapayım,
bide yemek yiyesim olmasada o sofraya oturunca yiyorum ne yazıkki...

ebru:mymeka: takımdan niye çıktım tıkınmak için degilmi . he başka bahara gelecem 80 kilo olarak degilmi :mymeka:
Şeniz

kızlar bana bi akıl verin şimdi bugün akşam lahan çorbam bitiyor yarın bir günlük lapa yapcam ince bulgurdan bol yeşillikli, lahanaya yine devam edicem ama suyunu mu çorbasını mı yapayım tekrar bilemedim??

hayalim gitme demisin ama gittim bi kere olmaz simdi degilmi ama bak geldim geri kiz hasretine dayanamadim anam

bak funda bile gitme dedi sen gönderdin beni ama neyse kiz facebookta üyemisin sen niye beni eklemiyon hee söle bakem

he ettim ekle hade:roflol:,
kısım beni görünce senmisin o diye atlayanda benim demi :roflol:,
kıslar öğle yemeğim 5 kaşık haşlanmış makarna,1 kaşık labne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…