Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ÖĞLE YEMEĞİMcokacimcoook yarım kase arpa çorba bir dilim ekmek ve 3kaşık yumurta kavurması
şim dide çay keyfi yapıyorum şekerler

he anlaşıldı kaynanan yok yanında yellow kıs:)
esmerim,
pınar,
şebo,
nurcan,
zuzu,
izmir,
funda,
abam nerdesini yav,
adını sölemediklerim sizi unutmadım sadece bugün göünüp kayıplara karışanları yasdım :)...
gerçi pınar hanımla esmerim yoklar ya nese...

ya ben burdayım ama okuyup kaçıyorum çoğu zaman
işler yoğun her zaman yoğun gerçi
rapor bekliyorlar yetiştirmem lazım sıkıldım artık rapor hazırlamaktan yaaaaaaaaa

hayal inşallah veririm ama önce bu haftasonunu bi ataltmam lazım misafir ağırlıycam kalabalık olacak pilav pişiricem:))

kuzu canım benim kızımda üfürüm var çok ufak o yüzden içmek istemiyorum . hamilelikte dr a sormuştum kesinlikle içme dedi . az da olsa süte geçmesinden çekiniyorum şimdide .

hayalcim sorma yaaaa benim kaynanamm 55 kilo...ve çokk az yer..sürekli dilinde zayıflığı bu aralar...ve çok önemsiyor...napiyim beni de oğluşu şişmanlattı elinde aynı anda antep fıstıgı baklava bülbül yuvası kola çikolataaa ile gelmeyiverseymişşkötükedihüso

anam yellovcum senin kaynanada neymis öyle anam sen onu gördükce daha cok kilo vermelisinkiz hadi görem sende ver kilolari manken gibin ol

valla benim kaynana sisman oldugu icin ben takmiyorum oda diyo zayiflamam lazim ama habirede yiyo masallah yani banada diyo ye diye ama ben yedim cok doydum diyom yalandan kim ölmüs demi

KIZLAR SELAMLAR işler yoğun yazamıyom kusura bakmayın
bengi sana demiştik dimi çıkma diye iyi olmuş ben az önce 8 tane fındık yedim ara öğün yerine 2 tane de kuru incir accık bozdum diyetim, öğlen 6 kaşık pırasa ve 3 kaşık light yoğurt yedim

Ben öğlen yarım dilim kepek ekmeği bir koca kabak lahana çorbası yağsız brokoli yedim daha ara yapmadım acıktım

ay herkes yaziyo ne yedigini bende mi yazsam ne

sabah sogan kavurmasi yapmistim iki dilim ekmekle onu yedim
demin agzima bir parca cikolata attim aksam yemegindede bokoli corbasi vede cupra balik var kizlar hepinizi beklerim yemege gelin anacugum emi bekliyom

juju gelmeden tabikide kilo vermeliyiz ama o alip gelmesin sonra bizde onu oyarik olmami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…