• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bengim idare edilirsin sen üsülme tatlım kolay gele,
öle nurcanım o diyetin çok dikkat etmek gerek ben onu yapmaya başlayınca kilo alan bile tanıyorum be tatlım,
inşallah sen verirsin...

günaydın topkekim nasılsın tatlım,evet ihmal ediyon bizi he küscez sana :),
bengi al sana cevap verdim oku,ama dikkat et yediklerine çaktırmadan yapman gerekse diyetini yemeğini yavaş ye çok yiyo gibi yap falan,
ama yok yapılan yemekler yüzünden ipin ucu kaçıyor diyorsan oda senin elinde sen şimdi kaç kilosun de bakem bana ben sana döndüğünde sorarım hesabını...

kız bi sizi mi takımımıda ihmaletmek durumunda kaldım u ara
çok hastalandım fazla girememeye başladım
üstüne bide modemim bozuldu
günlerdir ancak girebildim
hemencecikte uğradım size işte ne gızıyon küçücükl çocuğa yaaa

kıs ben sana kızarmıyım biliyorum hasta olduğunu sizin takımdan takip ediyorum yazmasamda tatlım nasıl oldun düzeldin mi,hadi düzeldim de ded sevinsin bu hayal:),
canımcım öpimi:)...

kıs ben sana kızarmıyım biliyorum hasta olduğunu sizin takımdan takip ediyorum yazmasamda tatlım nasıl oldun düzeldin mi,hadi düzeldim de ded sevinsin bu hayal:),
canımcım öpimi:)...

şükür hayalcim iyiyim artık
sağlık çoook güzel şey valla
kendimi turşu gibi hissetmeye başlamıştım

günaydın arkadaşlarrrr az önce noldu biliyomusunuz?
tam kahvaltımı bitirmek üzereydim ..1 dilim kepek ekmeğimi yemiştim..eşimin böreği dikkatimi dürtükledi ve bir kküçük ısırım aldım tam o sırada kayınvalidem...arkadaşlarının benim hamile olup olmadıgımı sordugunu..çok kilo aldıgımı sölediklerini söledi ve o anda börek bogazıma dizildi:roflol:çok iyi oldu yaaa yoksa ben kesin yerdim börekten en az bir dilim

topkekim öle tabi canım sağlık herşeyden önemli,oh sende iyi oldun :)
yellow oh olsun saba hatta varya oooooooooooooooh olsun...

hayalim sanada afiyetler olsun ben şimdilik yeşil çay içemiyorum . elifi emziriyorum ya ondan ..bugün yimedim valla monti amcanın diyetini inceliyorum belki onu yaparım

Canım bende emziriyorum günde iki fincan yeşil çay içebilirsin sütüne faydası olu hatta...

şebocum çok geçmiş olsun tatlım,
zuzu 19 unu 3 ayda gibi bi sürede,gerisi ala vere baya uzadı şubat 15te 1 sene olcak verdiğimi geri almasaydım şimdi çoktan hedefteydim ah ah,
bi dönem ara verdim gibi ben o zaman aldım biraz daha onları vermekle boğuşuyorum tatlım ne yazıkki,
ama sıktım gene bakalım inşallah gitcek kalanlarda kurtulcem bende :)...

Canım azmetmişsin başaracaksın ben sana inanıyorum
kendime inancım kayboluyor kızlar
gündüz güzel akşamdan sonra resmen berbat gidiyor ya çok sıkılıyorum son günlerde :(

Günaydın şekerler...
Nasılsınız cümleten?
Nurcanım iyiyim canım bildiğin gibi kuzun nasıl iyimi?
şebnemim geçmiş olsun canım ya,
kuzuzuzu mutlaka bak derim zumbaya
hayalim günaydın canım...

Evde bakıcam zumbaya

şebnemcim kuzucuğuna geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Benimki de diş çıkarıyor 3. ve 4. yolda çok kötü dileri kaşınıyor diş kaşıyıcısı kesmiyor kereta neremi yakalarsa ısırıyor çok komik ve çok mızmız bu aralar :emir_bebek: :ecrin_bebek:

zuzu bende inanıyorum bana tatlım sağol :),
önce inan kendine akşam benimde perişan oluyo hemen hemen hepimizin öyle dışarda çalışınca eve gidince ister istemez sofraya oturuluyo ve sonrası malum,
tatlım porsiyon küçültmeye çalış mümkün olduğunca,benim porsiyonlar küçülünce kilo verdim büyüyünce aldım,
bende tek sorun ben yemek yemeyi seviyoum ya,
incecik beli olupta salınanları görünce diyorum senin canın bişi yemek istemezmi diye,
geçen tvde kadın kebabı çok sevdiğini sölüyo yav kardeşim madev seviyon hiçmi yemiyon yada çiğneyip tükürüyon mu diyorum,
millettemi sorun bendemi bilmiyorum,
ha iuda gerçek 1 tane baklava yesende 10 tane yesende aldığın tat aynı ama elimizi uzatınca çekemiyoruzki oy...

funda valla ne diye sölediyse ii demiş sıyırıp salıyo kendini geçen haftaki azim nerde bu börek görünce dayanamayan yellow nerde :)...

funda akşam yememnin tek yolu sofraya oturmamak yada milette yemeklere çok yanaşmadan tabağına AZ ALDIĞIN :) yemeği yeyip hemen kalkmak...:)

Back