• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayalcim yokluğunda gözlerim seni aradı kız alıştırdın kendine :)

birşey sorucam canım şimdi ben hafta sonu cozuttum cuma 72,5 çıkmıştım sabah ta 73 çıktım :(
cumaya kadar açığı kapatmam lazım ki kapatıcam kendime inanıyorum neyse şimdi ben kilo verememiş olursam uyarı mı alıcam

günaydın güzelleeeeer...
çok mutluyum çünkü hafta sonu yeidklerimi çok dikkat ettim..
cumartesi akşam yemeğine misafirimiz vardı annem döktürmüşte döktürmüş.. ve ben çorbamı salatamı ve birazda tavuk yiyip kalktım masadan.. bunu yapınca kendimi çok ama çok iyi hissettim ve pazar günüde aynı şekilde davrandım.. çok mutluyum iradene sahip olmak hükmetmek süper bir duyguymuş...
ben hafta sonları giremiyorum evde internet bağlantım olmadığımdan.. ama sırf bu foruma girebilmek için neti bağlatıcam en sonunda:))

buarada sabah 2 dilim ekmek, domates, 3 zeytin, 1bardak süt içtim..

zuzucum sağol tatlım,
kapatırsın eğer yediklerine dikkat ettiysen muhtemelen vücudun su tutmuştur,
dikkat et hafta sonuna kadar gider tatlım inş,
kimseyle yarışta falan değiliz demi kaçıncı olduk bu hafta,
bide takım içi rekebette kim 1. bizde...

*JUJU* ( 64,3 / 64,6 / -0,3 / % -0,47 )
esmeralda ( 68,6 / 69,0 / -0,4 / % -0,58 )
open_sea (73,8/74,0 /-0,2/%-0,27)
toplight ( 67,6 / 67,3 / 0,3 / %0,44)
nurcanogretmen ( 78,3 /78,3/0,0/%0,0
hayal_gözlü ( 84,9 / 83,9 / 1,0 / % 1,18 )
sebnemselayfurkan ( 73,3 / 73,5 / -0,2 / - %0,27)
bengigök ( 67,5 / 67,5 / 0,0 / % 0,00 )
ahleyar ( 60,6 / 59,7 / 0,9 / %1,49 )
fguler ( 88,4 /88,6 / -0,2 / % -0,23
kuzuzuzubambino ( 72,9 / 72,5 / 0,4 / % 0,55 )
simiryna ( 78,6 / 78,0 / 0,6 / % 0,76

SON DURUM BUYDU SANIRIM
Ahleyar 1.
Hayalgözlü 2.

Bengicim nereye gidiyosun ya, hakkında hayırlısı canım
hayal özlettin kendini şekerim nasıl geçti anlatsana...

fundan sağol canım tatlım Allah bozmasın herşey çok güzeldi,
özlem giderdik işte giderebildiğimiz kadar,
Allaha şükürler olsun,
bende sizi çok özledim kıs valla,
e kıslar nerelerde...

günaydın kızlar güzel bir hafta sizinle olsun..enerjik,az kalorili yüz güldüren bir hafta olsun inşallah...öpüldünüz hepiniz

open_sea fotoğraflarına baktım canım az önce çok güzelsin...saçlarını çok beğendim..çok sağlıklılarra.s.

tşk ederim cnm ,saçlarım kendi rengi hiç ellemiyorum ....

günaydınn kızlarrr bu gün aşura yaptımmm...allah kabul eder inşallah kokusundan doydummm 1 kaşık tadına baktım yiyesim gelmedi hiç walla canım çıktı....başım ağrıyoo bu akşam erken yatmak istiyorum dün gece hiç uyuyamadım....hepinişzi öpüyorum

allah kabul etsin cnm yapınca yemedin ama pzar günü götürdün demiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kıslar ayyy hayalimde gelmiş Şeniz

bengicim üzüldüm valla ayrılmak istemene ama tabi karar senin inş hakkında hayırlısı olur ,ayrıldım bildirim yok die salmada kendini ...

cumartesi akşam tavuk suyu çorba ,türlü yedim ...
pazar sabah kahvaltı ,öğlen yağsız yoğurtlu makarna ,akşam tavuk suyu çorba ve nohut yedim ...
ben pazar günleri hiç ytamıyorum yaaa mirmirmirmir sabah 7:30 ayaktaydım yine uykumu almışım ,ama hafta içi kalkamıyorum yatatktan nasıl zor geliyor tamamenn psikolojik heralde hazırlan işe git zor gelio sırnaşık şey

simirya o yemeği yemeden kalkınca insan ne kadar mutlu oluyor değilmi ama yaaa yersek offfffffff bi sürü vicdan azabı aslında yemeden önce sonunu düşünebilsek süpper olcak .....

evet smili pınar hanu benim penguen varya kafa sallayan ondan :),
ben yemiyom valla kaç gündür yemek görünce tiksiniyorum inş 1-2 aya ben burdan mezunum...

Selam kızlar.

Bende h. sonunu biraz kaçırarak ama tartıda alımolmadan kapattığımiçin çokkk mutluyum. Artık iniş zamanı.Bengicim kararına saygı duyuyuyorum. Ama ihmal etme bizi, uğra her zaman.

şebo ne var ne yok görüşmeyeli,
nasıl gidiyor diyet,
ay jujum nerde sendikadan sonra iştendemi istifa etti:)...

iyim hayalcim, yıl sonu işlemleri nedeniyle yoğunum.

Diyet modundayım , o yüzden moralimde düzgün, 2gündür mekik çekiyorum. Bugün yürüyüşe başlayacağım.

Juju izinli. İstanbula gidecekti ya.

Sende ne var ne yok , nasııl geçti, gitti mi Canın ?

Hayalim cuma günü zılgıtı yedik jujudan çok fena hem de...
Bu hafta aç kalıcam büyük ihtimal...
Pınar ve şebnem nasılsınız şekerler...

günaydın herkese
nasılsınız???
reglimin son günü bugün, haftasonu çok fazla kaçamak yapmadan geçirdim bol bol bitki çayı içtim sabah da klasik kahvaltı kepekli ekmek peynir...
şahnurcum oğlun nası oldu şekerim? geçmiş olsun
karne alan kuzularımızı tebrik ediyorum cümleten...
günaydınlarrrr
kızlar haftasonu uğrayamadım ctesi akşamı hariç haftasıonu abartmadım işlerim yoğundu 2 gün daireye gelmeyince
fundacım dün den itibaren ateş çıkmadı ama ağzında çıkan aft nedeniyle hiç bişey yemiyor

Back