• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar günaydın....

çok sağolunnn tabikide dün 1 kase yedim...her zamanki gibi az ama düzensiz bi hafta sonu geçirdimmm...iş güçte fırsat kalmıyoki oturup adam gibi yemek yiyim...dayım gelmişti köyden dayımın oğlu karısı 4 çocuk birde benm oğlan kafam kazan gibi oldu walla bu sabah işe zor kalktım gldim hafta sonları çok yoruluyorum...bu hafta sonuda 1 nikah+1 düğün var yine dinlenemicemmm...

bengicimm gel arada ama..birde salma kendini....

kuzu güler simirna pınar hayal sebnem öpüyorum sizleride
çok işim var kızlar dosyalamalarım dağ gibi olmuşş onları yapmaya başladım
ara ara gelicem

kolay gelsin hanifecim...

hayalcim valla tam da perşembe günü regl oldum e tabi cuma sabahı geçen haftaya göre 200 gr fazla geldim ondan...:oklava:

çoook kolay gelsin esmeralda...
yaa evet yaa juju ne kızdı öyle:(
bize bilem kızdı.. ama bu haftam çok sıkı geçiçek.. güzel kilo vericem..
ama hala yürüyüş bandı alamadım kendime:( yok ki şöyle uygun fiyata bişiler...

hayal kıs nerdesin rapor ver bakım .. cadı ....... gözünaydın .......

selam çıtır adaylarımm

sabah kızarmış ekmek yedim ama abarttım o kadarını söliim:))

bengicim canım sen yinede çıkma takımdan bence arada girer kilo bildirimi yaparsın çünü takımdan çıkınca gerçekten kilo alınıyo

eee nasılsınız kızlarrr

simirya o yemeği yemeden kalkınca insan ne kadar mutlu oluyor değilmi ama yaaa yersek offfffffff bi sürü vicdan azabı aslında yemeden önce sonunu düşünebilsek süpper olcak .....

yooo ben yediğim zaman üzüleceğimi çok pişman olacağımı bile bile yiyiyordum:utangac:
irademe sahip olamıyordum işte.. hani vicdan azabını bilsende farketmiyor o an..
o an sadece onu yemek istiyorsun savaşamıyorsun kendinle, ancak birşeylerin gerçekten değişmesini istiyorsan artık engel olabiliyorsun kendine..
ooof oooof Allah bizi öyle anlardan korusun:Saruboceq:

sağolunn kızlarrrr hiç çalışasım yok belimm çok ağrıyoo kötüyüm fenayım çalışasım yok...çok tuhaf bi gün benim içinn...pazartesi sendromu olsa gerek..

aebenim sağol canımcım CANım burdaydı gelemedim siteye falan tatlım izin aldım geçen hafta,şükürler olsun çok güzel geçti Allahım bozmasın amin...
nurcan hg. canımcım abart abart :) juju yok nasılsa vallah gelince biçer bizi:),
esmerim geçmiş olsun kıs neden öle oldun ki sen...

merhaba tatlı arkadşalarımmŞeniz
nöbetteyim o yüzden ancak girebildim...o kadar yogundum kiiii:jeyyar:
yediklerimi paylaşayım hemen
sabah bir ince dilim beyaz ekmek içi az beyaz peynir ve bir zeytin sekersiz çay
ara öğün yapamadım yğgunluktan ve ögle yemeği yarım dilim kepek ekmek 6 kaşık kuru fasulye ve bir kaşık pirinç pilavı ve yagsız küçük kase salata
şimdi de çay içiyorum
bu arada yarım litre su içtim ve sabah bir diş sarımsak yuttumCADIARZUmetabolizmam hızalnır mı acepp

arkadaşlar dün çok kötü bir gece geçirdim..noldu bilmiyorum:çok üzgünüm:
uyurken eşimle konuştuk bana destek olucanı kilo verme konusunda bana güvendiğini filan söledi...ama sonra o uyudu benim uykum kaçtı, saat 2 oldu ben hala düşünüyordum
nasıl aldım bu kiloları nasıl zayıflıycam diye moralimi bozdukça bozdum saat 4 tü ben hala uyumamıştım:1no2: sonra dalmışım ...sabah 7 de uyamıp yürüyüş yapıcaktım yarım saat dolayısıyla uyanamadım-tatlicadiarzu-
yani gece deprosypna girdim çıktım ve sabah 2 tane uçukla uyandım....ama buugün iyi hissediyorum kendimi...zayıflayacagım...çok eminim bundan...öpüyorum hepinisii

sağolunn kızlarrrr hiç çalışasım yok belimm çok ağrıyoo kötüyüm fenayım çalışasım yok...çok tuhaf bi gün benim içinn...pazartesi sendromu olsa gerek..

esmerlada tatlım sıkma canını benim de oluyor bazen böle ama hemen kendimi motive ederek kurtulmaya çalışıyorumm...neşelen hadi şekerim...güsel şeyler düşünna.s.

sandeviç yaptım öğlen yemeğine kendime çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmeğe,
1 bardakta portakal suyu içeceğim...

selam kizlar nasilsiniz bakalim umarim güzel bir hafta sonu gecirmissinizdir

güzel bir haftada geciririz diyorum

hafta sonu bende abarttim heralde kilo almisim nasil verecegimi düsünüyotrum valla kac zamandir zumba dansimida yapmiyorum canim hic istemiyor valla hayattan bezmis bi durumda gibiyim suan hic biseyden tat almiyorum valla napacam bilmiyorum kizlar

hayalim canim nasil gecti kiz hafta sonu heee ooo asiklar hee el ele kolkola oh oh hadi gene iyiysin

Back