• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kamercim hoşgeldin nasılsın canım, zumba dansı nasıl oluyor çok merak ettim...
Hayalim inşallah. öğlen bir tabak dolusu lahana çorbası bir dilim ekmek yedim.şimdiden acıktım sen acıkınca napıyorsun şeker??

tatlım meyve atıyordum ağzıma bir dilim,
ben artık bişey yiyemiyorum yemiş olmak için yiyorum yemek görünce tiksinir oldum ben,ama oturursam başına yemeğin kalkamıyorum...

hayalim iyi cok sükür cadi ugrastiriyo beni valla

fundacim zumba dansi hani vermistim youtubeda var izlemek istersen ban zumba de hemen cikiyor zaten bulamazsan söle ben linki veriyim vermistim bi ara zaten

hayalcim öyle rabbim acilarini göstermesin

fundaci m evet cok hareketli oldugu icin spor niyetine cok güzel yani sürekli yaptiginda etkisi görüyülyo ben hergün yapiyordum bir bu hafta yapamadim canim

Kadının biri acayip zayıflamış eski halinin fotosu vardı ropörtaj yapıyorlar, zumba salonuna gidiyormuş bravo dedim valla

hayal gözlüm maaşlaah ne kadar güsel kilo vermişsin yaa...çok imrendim sana...ne kadar sürede verdin canım..ve neler yaptın:nazar:

yellow canımcım aralıklarla yaptım diyebilriiz.ben geçen sene şubatta başaladım ama aralıklarla kilo verdim,
şu son birkaç aydır sıkıyorum oda ilk zamanlarda olduğu gibi değil 19unu ilk 3 ayda falan berdim ben...

Back