• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bengi üşüttüysen olabilir canım . bu kızların didişmesi hiç bitmez zaten . sen bak canım cadılarına :) bende seni öperim

bengicim aynı şikayet sabah bende de vardı üşütmüş olabiliriz.
dikkat etmeliyiz canım

slm kizlar napiyonuz bi ugrayim dedim nevar neyok bakiyim hepiniz nerelere kayboldunuz bakiyim isiniz var heralde

juju istiyodunya hastalanmayi al sana hastalik anam ama simdi istemezsin hasta olmayi hemen olursun hasta olmayi iste olmazsin valla hep öyle oluyo

arkadaşlar rep işine çok hızlı daldım sanırım...bana istirahat önerdi sistemm:roflol:

O zaman arkası yarın :)

Hanifecim saçın çok güzel olmuş, güle güle kullanbenim adam uzun ve sarı sever kat vermek dışında pek oynayamam saçla..

Juju gribal gibi hissediyorsan olmadan soğuk algınlığı ilacı içip c vitaminine dayan.

iyi barii şebnemcimmm yarın güzel bi iniş yakalarsın umarımm...ben verdiğimi histtemiyorumm inşallah almamışımdır yaaaa korkudan hiç tartılmadım bile

sarı saçı bende severimm ...bu sene kendime kızdığımdan imaj yapmıcaktım ama saçlarımı kestirdim hedefe varıncada sarışın olucammmm

görüşürüz şebooo

arkadaşlar brokoli koydum haşlamaya...daha önce hiç yapmadım önerisi olan varmı ?ve de sizce ne kadar yemeliyim?bir küçük tabak yiyim diyorum ekmek yemiycem satennn

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,3 /
Esmeralda ( 68,6 /
open_sea ( 73,8 /
toplight ( 67,6 /
nurcanogretmen ( 78,3 /
hayal_gözlü ( 84,9 / 83,9 / 1,0 / % 1,18 )
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,5 /
ahleyar ( 60,6 /
fguler ( 88,4 /
kuzuzuzubambino ( 72,9 /
simiryna ( 78,6 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 878,8 /

Valla eve gider gitmez aferine dayanacam tabe bol portakal suyuna da....

Hanifem valla düğün ya nası bişi yaptırsam die çok düşünüyorum benim saçlar küt omuzuma değmiyor bile ne gider ki şaştım valla...

Bu arada brokoliden istediğin kadar ye şekerim en masum şey salatasınıda yapabilirsin hiç yemeğini yemedim çorbasını içtim ve sarmısaklı limonlu sosla salatasını yedim.

Günaydın 400 gr vermişim 72,5 çıktım
Kahvaltımı yapıyorum
kaşarlı zeytinli sandviç
herkese hayırlı cumalar

Günaydınlar herkeseeeee.. hayırlı cumalaaar...

tam tamıma 78im bu haftaaaaa... 2haftada 1kilo verdiğim için kendimi koccaman bi çikoltayla ödüllendircem bugün dermişiiiiimkaydirigubbakcemile3

verdiğim kiloyu almaya hiç niyetm yok arkadaşlar merank etmeyin

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,3 / 64,6 / -0,3 / % -0,47 )
Esmeralda ( 68,6 /
open_sea ( 73,8 /
toplight ( 67,6 /
nurcanogretmen ( 78,3 /
hayal_gözlü ( 84,9 / 83,9 / 1,0 / % 1,18 )
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,5 / 67,5 / 0,0 / % 0,00 )
ahleyar ( 60,6 /
fguler ( 88,4 /
kuzuzuzubambino ( 72,9 / 72,5 / 0,4 / % 0,55 )
simiryna ( 78,6 / 78,0 / 0,6 / % 0,76 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 878,8 / 366,5 / 512,3 / % 58,30 )

kızlar üzgünüm kendi adıma çok utanıyorum....

Back